Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 28. (Read 23322 times)

jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Daha binance huobi gibi büyük borsalara girmemesine rağmen günlük volume 12 milyon usd.
Dediğim gibi çok kısa zamanda 100 satoshileri rahat görecektir. An itibariyle 43 satoshi.
Düşmesini bekleyenler bence hiç beklemesin, kesinlikle düşmez ve yükseliş ivmesi artarak devam eder.

BTC 8'den 7'ye indiği an ne Pundi X kalır, ne bir şey. Hangi dönemde olduğumuzu unutuyorsunuz, küçük yatırımcılar risk alabilir ama büyük yatırımcı akıllı davranmalı.

Hocam dediğiniz gibi btc nin düşüşü zaten tüm altları etkiliyor bunda hem fikiriz zaten . 2018 başlarında gördük ve yaşadık. Ama düşüncenize katılmıyorum bence küçük yatırımcılar akıllı davranmalı büyük yatırımcı zaten yolunu buluyor  Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Daha binance huobi gibi büyük borsalara girmemesine rağmen günlük volume 12 milyon usd.
Dediğim gibi çok kısa zamanda 100 satoshileri rahat görecektir. An itibariyle 43 satoshi.
Düşmesini bekleyenler bence hiç beklemesin, kesinlikle düşmez ve yükseliş ivmesi artarak devam eder.

BTC 8'den 7'ye indiği an ne Pundi X kalır, ne bir şey. Hangi dönemde olduğumuzu unutuyorsunuz, küçük yatırımcılar risk alabilir ama büyük yatırımcı akıllı davranmalı.
member
Activity: 228
Merit: 10
full member
Activity: 406
Merit: 121
Benimde elimde bir miktar npxs var satmadım. Her geçen gün yükselmesi yüzümüzü güldürüyor elbette ancak ileride ne olur Daha ne kadar yükselir acaba?
full member
Activity: 504
Merit: 120
Buyback duyurusunun baya etkisi oldu bu yükselişte. Üzerine bir de fiyat verdi adamlar şu aralıkta alacağız diye ve o aralığa kadar geldi. Bakalım sonu nereye varacak Cheesy
legendary
Merit: 1000
Pundix'in yükselişini bekliyordum ama bu kadar kısa sürede böyle prim yapmasını beklemiyordum.Beklediğimden çok çok hızlı yükselmeye devam ediyor.Satsam mı diye düşünüyorum elimdekileri ama her gün iyiki satmamışım diyorum gerçekten hem mutluyum hemde şaşkın.bi süre daha izlemeye devam edeceğim şimdilik dursunlar bakalım yerinde ne olacak
full member
Activity: 686
Merit: 111
165 den girip 338 den cıkış yaptım pişman oldum dayanamayıp şuan yatırımın yarısı ile 650 den giriş yaptım ya batar ya çıkarız hayırlısı artık...

krdş nabdın 650'den ben çıkış yapıyorum şu an kim alıyo bunları diye düşünüyodum amk xd

Cheesy:D ben de giriş yaptım o seviyelerden elimde vardı zaten onların üstüne ekledim diyelim. Pundi üzmez , pundi candır.
legendary
Merit: 1291
165 den girip 338 den cıkış yaptım pişman oldum dayanamayıp şuan yatırımın yarısı ile 650 den giriş yaptım ya batar ya çıkarız hayırlısı artık...

krdş nabdın 650'den ben çıkış yapıyorum şu an kim alıyo bunları diye düşünüyodum amk xd
member
Activity: 85
Merit: 10
Earn with impressio.io
Başlarda projenin satış sürecinin gecikmesi, video olayları, insanları imzadan çıkarmaları gibi nedenlerle güven ortamının sarsılmasına rağmen son zamanlarda yatırımcısının yüzünü güldüren bir proje oldu. Müthiş bir artış içerisinde kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. Takipte kalmaya devam edeceğim.
member
Activity: 490
Merit: 16
Pundi X'in artışına artık şaşırmıyorum bekliyorduk.150-200 satoshiye kadar gideri var.Arasıra düzeltme gelse de yoluna devam edecek gibi gözüküyor.
Sabah sabah bir baktım yine kendi rekorunu kırmış.Yükselişe devam ediyor.

ilerleyen zamanlarda ama 150 200 sat civarlarında olmaz eğer vaadedikleri gibi 175 milyar coine tamamlanırsa. o zaman fiyat ortalama 30 40 satlarda olur şuan dolaşımdaki miktar max supply a göre çok düşük hold cu arkadaşlar ya yüksek miktarda alıp mew e atsınlar yada 200 sat gördüğü zaman elinden çıkarsınlar bence
member
Activity: 742
Merit: 19
Pundi X'in artışına artık şaşırmıyorum bekliyorduk.150-200 satoshiye kadar gideri var.Arasıra düzeltme gelse de yoluna devam edecek gibi gözüküyor.
Sabah sabah bir baktım yine kendi rekorunu kırmış.Yükselişe devam ediyor.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Rank sıralamasında dün 98.sırada idi bugün ise 87.sıraya yükseldi. Baya da artacak gibi duruyor alımlar kuvvetli idexde totalde 1000 eth lik alım mevcut an itibarı ile
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Pundi X uzun ve meşakkatli bir süreçten sonra yatırımcısına kazandırmaya başladı. Sanırım alım yapmak için geç kaldım fakat takip etmeye devam edeceğim. Uzun vade yatırım yapmak için düşünmekte fayda var.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pundi X (NPXS)
$0,003078 USD (17,50%)
0,00000039 BTC (18,70%)
0,00000606 ETH (17,35%)

Hatta an itibariyle idex'te 630 bandında geziyor.
Ekibin açıklamaları önemli etkiler bıraktı.
member
Activity: 336
Merit: 17
Son zamanlarda mükemmel bir yükseliş gosterdi. Aytica bugün %85 lik bir artış meydana geldi. Şimdi dusunuyorum acaba piyasa yükselişe gecse ne duruma gelir. Eğer böyle giderse kaç x gorecektir. Bakalım ne kadar daha devam edecek bu yükseliş.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Pundi X (NPXS)
$0,002763 USD (87,06%)
0,00000034 BTC (86,24%)
0,00000533 ETH (85,52%)

Bu yükselişin garip bir gidişatı var ama dur bakalım nereye kadar gidecek.
member
Activity: 532
Merit: 22
Airdrobu pundiX'in şu şekilde.Mew cüzdanınızda ne kadar pundi X tutuyorsanız ay sonu %7 eklenip ayın ilk haftası cüzdanınıza gönderiyorlar.Tuttukça her ay kazanmaya devam ediyorsunuz.33 ay devam edecek bu şekilde.Fiyatının artmasının bir nedeni de bu büyük çoğunluk tutuyor.Aylık yüzde 7 rakamı iyi bir rakam.

teşekkürler herhangi bir form doldurmak gerekiyor mu? bizim mew de tuttuğumuzu nereden bilecekler. bende az biraz var ve idex te tutuyordum olmazsa cüzdana çekerim.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
400 seviyelerinde çıkış yaptım, güzel kar bıraktı 300-400 arasına tekrardan düşerse alım yapmayı düşünüyorum, umarım düşer daha yolun çok başında ve diğer projelere göre hazır bi proje.
member
Activity: 476
Merit: 31
Düzeltme yedi sonunda ufak bir şekilde bence saçma oldu çünkü adamlar demiş zAten 0.0030 ile 0.0036 arAsından alacağız diye millet neden satış verdi anlamadım var mı bunu mantıklı açıklayacak birisi?
Pages:
Jump to: