Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 27. (Read 23322 times)

full member
Activity: 980
Merit: 152
Valla hodl hodl dedim ama yine yükselişi görünce dayanamayıp sattım. Dört günde 1000 dolar kar bıraktı, en azından tatil parasını çıkarmış olduk. Düşerse tekrar alırım, yükselirse de arkasından el sallamaktan başka yapacak bir şey yok.
member
Activity: 308
Merit: 10
İşini ciddiyetle yapan profesyonel bir ekip oldukları belli umarım hakettikleri yerlere en kısa zamanda gelirler piyasanın azizliğine uğramışlar biraz Undecided
newbie
Activity: 2
Merit: 0
Beyler, npxs'i hangi borsadan almamı tavsiye edersiniz ?

En kolayı üyelik kaydı oluşturmana gerek kalmadan private key ile login olabileceğin IDEX ten alabilirsin. Aldıktan sonra yine cüzdanına çekersin.

Bu riskli bir şey değil mi ?
newbie
Activity: 196
arkadaşım çok çok sağlam kazandı ama ben treni kaçırdım diye düşünüyorum Pundi X sağlam fiyatlandı ve bu seviyelerde alım yapılır mı emin değilim
member
Activity: 228

En kolayı üyelik kaydı oluşturmana gerek kalmadan private key ile login olabileceğin IDEX ten alabilirsin. Aldıktan sonra yine cüzdanına çekersin.
jr. member
Activity: 124
Merit: 3
Pundi X fiyatlandıkça TOTAL SUPPLY de artıyor. Yani fiyatın daha da artacağının bi göstergesi olabilir.  Wink
newbie
Activity: 2
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Kademe kademe 200 ether olarak almaları gerçekten güzel olacaktır.İlk alımı yapmışlar.Pundi X'in fiyatını bu alımlar iyice yukarı taşır.Daha ortada büyük bir borsaya girmesi falan yok.Huobi'ye girerse güzel yükselişler gelir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Dear Pundians, update of the NPXS buyback progress from the exchanges. We’ve executed the first buy back of NPXS tokens equivalent to 200 ETH at around US 0.00361 dollars per NPXS. For more detail info, you can read at https://medium.com/pundix/pundi-x-announces-npxs-buy-back-program-for-partnership-reserve-fund-497ff8d25b1e

İlk 200 eth'lik alım gerçeklemiş ekip tarafından. Tx bile veriyorlar gerçekten aldık diye

Update on April 19: We have executed the first buy back of NPXS equivalent to 200 ETH at around $0.00361 dollars. Here is the address for you to check, https://etherscan.io/address/0x10Ca70A39fb752c4FAd3Cf2AFa7f068DC4dfa868#tokentxns
newbie
Activity: 126
hodl bekleyenler bugün de kazandı, cıkanlar kafasını vuruyor girmeyenler silah dayamış alnına bekliyor  Cheesy 500 de cıkan ekibin içerisindeyim. Kendimi avutuyorum kar kardır boşver diye
legendary
Pundi X (NPXS)
$0,003992 USD (54,67%)
0,00000049 BTC (49,50%)
0,00000763 ETH (49,24%)

Günlük son rapor olsun bu da. Tarihe kayıtlara geçelim en azından.
Ethereum global konusunda ilk zamanlar 1-2 dolardan alıp 5-10 dolardan satanlar yığılı. Ben de 2 yıl sonrasına kayıt düşüyorum...

o kadar sabredebilecek misiniz gerçekten Smiley
Ederim neden etmeyeyim Smiley

Pundi X (NPXS)
$0,004741 USD (54,63%)
0,00000058 BTC (50,43%)
0,00000893 ETH (47,98%)
member
Activity: 228
Geri alım dediğiniz piyasadan Pundi X alınacak.Bu fiyatın artmasını sağlar düşmesini değil.Bir arkadaş demiş 7k'ya düşerse hiç birşey kalmaz diyerek.Öyle bir endişe varsa bu piyasa da buna ne stres dayanır ne başka birşey.İndiği gibi çıkar BTC 8k'ya da çıkar 10k'ya da.Ne zaman alıp ne zaman satacağınızı bildikten sonra sıkıntı yok.Ay sonuna kadar fiyatın artacağını düşünüyorum.Bazı günler hızlı artar bazen yavaşlar ama artar.Ay başında airdroplar dağıtılınca bazıları bunu bozduracaktır.Ay başında bir düzeltme yer ama ufak bir düzeltme olur.Ay sonu bu gidişle iyi bir rakama ulaşacaktır Pundi X..(YTD)

Bravo hocam seninle aynı fikirdeyim. Tron 3 milyar market cap var, 1 yıl içinde bu Pundix 5 milyar market capa ulaşırsa kimse şaşırmasın. Adamların hali hazırda çalışan ekipleri ve sistemleri var, özellikle her ay %7 airdrop için insanlar saldırmaya devam edecektir fiyat ne olursa olsun.. Şu anki değeri bile 1 yıl içinde rahat 10x yapabilecek potansiyelde.

An itibari ile:
Pundi X (NPXS)
$0,004864 USD (75,38%)
0,00000059 BTC (69,95%)
0,00000918 ETH (67,63%)
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Nereden nereye be ibretlik hale geliyor artık Grin Çok güzel uçuşa geçti keyifler de yerine geldi biraz, kimle konuşsam hali keyfi pundi x sayesinde yerinde şu an. Böyle bir şenlenmeye ihtiyaç vardı ne zamandır.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Iyi kazandirmis ama alan oldumu merak ediyorum yukselisi suni oldu yani haberlerle pompalamalarla falan hype olusmadi.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Pundi X (NPXS)
$0,003992 USD (54,67%)
0,00000049 BTC (49,50%)
0,00000763 ETH (49,24%)

Ethereum global konusunda ilk zamanlar 1-2 dolardan alıp 5-10 dolardan satanlar yığılı. Ben de 2 yıl sonrasına kayıt düşüyorum...

o kadar sabredebilecek misiniz gerçekten Smiley
legendary
Pundi X (NPXS)
$0,003992 USD (54,67%)
0,00000049 BTC (49,50%)
0,00000763 ETH (49,24%)

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Öyle güzel yükseliyorki an itibariyle 0040 centi gördü coinbene'de çok güzel kar bıraktı kısa sürede ama satsam mı diye düşünüyorum yükseldikçe satmaktan vazgeçiyorum.kaç gündür mükemmel bir şekilde ilerliyor ve ekip geri alımı yapmıştır diye düşünüyorum bahsettiği seviyelerden.ama fiyatta istikrar hala sürüyor.az daha bekleyeyim bakalım yada yarısını elden çıkarayım
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Geri alım dediğiniz piyasadan Pundi X alınacak.Bu fiyatın artmasını sağlar düşmesini değil.Bir arkadaş demiş 7k'ya düşerse hiç birşey kalmaz diyerek.Öyle bir endişe varsa bu piyasa da buna ne stres dayanır ne başka birşey.İndiği gibi çıkar BTC 8k'ya da çıkar 10k'ya da.Ne zaman alıp ne zaman satacağınızı bildikten sonra sıkıntı yok.Ay sonuna kadar fiyatın artacağını düşünüyorum.Bazı günler hızlı artar bazen yavaşlar ama artar.Ay başında airdroplar dağıtılınca bazıları bunu bozduracaktır.Ay başında bir düzeltme yer ama ufak bir düzeltme olur.Ay sonu bu gidişle iyi bir rakama ulaşacaktır Pundi X..(YTD)
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Pundi X gerçekten iyi fiyatlandı. Geri alım sonrası bu fiyatlarda tutunabilecek mi, yada ne kadar geri çekilecek bu nokta önemli.
full member
Activity: 672
Merit: 110
bu amk idex ı kac saattır gelemedı. masus mu yapıyorlar napıyorlar amk pundı x yukselmesını engellemek ıcın anlamıyorum. bu ıdex devamlı kapanıyor mu bole hacımını engelledı resmen
Pages:
Jump to: