Pages:
Author

Topic: Pundi X’in pre-sale’den beri geçmişi ve şimdisi. Detaylı bilgi yumağı - page 30. (Read 23322 times)

full member
Activity: 756
Merit: 104
Tron pişmanlığı yaptırabilir bu proje gerçekten fiyatı ekibin çabasına ve projenin kalitesine göre çok düşük hızlı bir şekilde 100 satoshi ye gelebilir bu da neredeyse 10x demek. Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
NPXS bugün ilk defa çıktığından beri yükseliş gösteri. 11 satoshiden 14'e kadar yükseldi.
https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/

Şu anki anlık değeri
$0,001074 USD (26,86%)
0,00000013 BTC (26,12%)
0,00000212 ETH (25,64%)
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Eline sağlık, başından beri benim de dikkatimi çekiyor özellikle forumdaki bazı arkadaşlar bu projeye dikkati çekmişti hep. Genel olarak projenin güzelliği konusunda artılarına eksilerine rağmen herkes hemfikir sanırım, son noktada beklentileri karşılayıp herkesi memnun eder umarım Smiley
member
Activity: 100
Merit: 10
Çok orijinal kaliteli bir proje diyemeyeceğim ama yeride burası değil gibi piyasanın azizliğine uğramış 1-2 aya piyasa toparlanırsa çok daha güzel yerlerde olacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 110
Güzel bilgiler ama piyasada okadar cok potensiyelli coin/token varki buna sira bile gelmeyecektir bukadar emegi baska coine harcasaydin keske dostum.
demı aklısın pıyasa da gercek hayata uyarlı o kadar  cok coın token var kı asla ama asla sıra gelmıycek Cheesy hey allahım sen sabır ver
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Güzel bilgiler ama piyasada okadar cok potensiyelli coin/token varki buna sira bile gelmeyecektir bukadar emegi baska coine harcasaydin keske dostum.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Ben de sabah idex'den bir miktar daha alım yaptım, 175'den iyi yakalamışım. En az bir yıl dokunmam galiba, dursun kenarda. Daha önce Nxt ve Verge de yaptığım hatayı tekrarlamayacağım. Ucuzken depoyu fullemek lazım.  Grin
full member
Activity: 406
Merit: 100
Fiyat sonunda kendini toplamış baya düşüktü bir iki haftadır, buarada iyi toplamış olduk ucuz fiyatlardan, beklentim güzel bir boğada 5-6 katlaması en azından, o rakamlar bile çok ucuz pundi için.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bugün yüzde 33 yapmış hala artmaya devam ediyor.Öğlen biraz alım yapmıştım.Şu saatten sonra zor tutulur Pundi X.Uzakdoğu büyük ilgi gösteriyor.Satan az sayı da yok gibi ama ilgi buna oranla büyük.Bu yüzden bu fiyatlar bana göre oldukça düşük.Daha yeni kalkışa kalktı gibi duruyor.Uzun süre holdcuyuz Pundi X'de.
full member
bırden fırlama yaptı bır haber falan mı var bılmedıgımız Cheesy
legendary
çok dandik borsalara giriyor. hacim yok resmen. proje olarak çok sağlamlar hatta canlıya alıyorlar projeyi ama buna rağmen beklenen sıçrama gelmiyor. ben sıçramanıon borsa haberi ile geleceğini düşünüyorum
Önce bölgesel borsalara giriyorlar diye biliyorum. Uzak doğu borsaları. Sonra bittrex binance olacak sanırım. BUnlara girdiği zaman ciddi bi yükseliş gelir zaten muhtemelen. Herkes bu yönde bir beklentide.
full member
Activity: 770
Merit: 103
çok dandik borsalara giriyor. hacim yok resmen. proje olarak çok sağlamlar hatta canlıya alıyorlar projeyi ama buna rağmen beklenen sıçrama gelmiyor. ben sıçramanıon borsa haberi ile geleceğini düşünüyorum
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Elimde herhalde telegram bountysinden gelen bir miktar npxs var. Şimdilik değeri pek birşey etmiyor. Beklemedeyim güzel bir borsaya girmesi için
newbie
Activity: 126
Merit: 0
patlama yapsın artık bitanesi yapsın da yüzümüz gülsün be artık, pundixte o potansiyeli görüyorum bi de toplam supply belli olursa tadından yenmez  Cheesy
newbie
Activity: 159
Merit: 0
PundiX bir patlama yapacak diye hissediyorum en azından 1 defa sağlam bir çıkış yapmalı çünkü daha çok ufak pumplar yaşandı hatta btc düşüşü ile epey bir düşüş gerçekleşti.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
walla yazı cok güzel merit verebiliyor olsaydımda biraz merit verseydim helal olsun herseyiyle yansıtmıs arkadas fakat ıan balina ile ilgili kısımda reklam için artık itici olmaya basladığını soylemeden geçemicem heryerde adamın gara suratını mı görecez
full member
https://ddex.io/trade/NPXS-ETH   
bu borsaya da gırmıs Cheesy
borsanın adını ılk defa duyanlar parmak kaldırsın Cheesy
sıkten boktan borsalara gırecegıne adam gıbı bırıne gırmedıler gıttı .o kadar parayı topluyorlar bı buyuk borsaya gıremıyorlar hayret bırsey
legendary
https://medium.com/pundix/guide-for-the-pxsxem-swap-ea88cb91be6a   
beyler bu olay ne ? tam anlayamadım anlayamayan ınsanlarda muhakkak vardır ?
anlayan cevırırse ne ayak ya da bızımle bır alakası var mı ?

Hocam NEM, PundiX'in destekçilerinden biri, bu nedenle elinde Nem tutanlara PXSXEM adında token gönderdiler. Yani PXS ile PXSXEM aynı token ama biri ethereum blockchaininde diğeri NEM blockchaininde yer alıyor. Ethereum cüzdanında Pxs tutanlara 1 e 1000 oranında yapılan NPXS swapı bu defa aynı oranda NEM altyapısında yapılıyor. Durum bu. Elinde PXSXEM token olanları ilgilendiriyor sadece.
Bu bilgilendirme iyi oldu.
Nem piyasanın sağlam projelerinden. Pundix'in Nem'le böyle ortaklaşa iş yapması daha güzel. Dash ile de bi çalışması var Pundix'in. Ceo Zach geçenlerde tweetledi. Yeni bi şeyler olacak muhtemelen.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Pundixte bence tron tarzında bişey olacak total supplyelri vs çok benzer. Trade coini olarak bile kullanılabilir ama özünde iyi proje diye düşünüyorum. İyi borsalara girmesini beklemek lazım anlık pumplarla vur kaç yapılabilir
full member
Activity: 490
Merit: 105
değdiğiniz noktaların bilgi süzeyi bakımından güzel içeriklere sahip bu tür paylaşımların bilgilendirici olanlarından çok görmek isteriz.
Pages:
Jump to: