Pages:
Author

Topic: Ripple Alibaba'ya giriyor iddiası! (Yabancı forumlardan ilginç tespitler ile) - page 2. (Read 6066 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
2019 senesi başına kadar total market kapasitesinde minimum 3-4 kat artış bekliyorum. Aynı dönemde BTC dominansı %25-30 aralığına gerileyecektir. Bu gerilemeden ciddi pay alacak coinlerin başında Ripple ve Ethereum geliyor olacak. Benim şahsi öngörümdür. Herhangi bir tavsiye niteliğinde alınmasın lütfen.

Hocam bahsettiğin gibi gibi total market cap artışı ripple değerini 30 milyar dolarların üstüne çıkması demek yani şuanki ethereum değerinden daha yüksek. Bence imkansız

Market kapasitesi ne kadar olur 2019 başında bir fikrim yok maalesef. Ama adım gibi biliyorum ki bu iki coin de çok kazandıracak bana. Ara ara satış yapsamda aynı adette tekrar yerine koyuyorum ikisini de.  ytd tabiki.
full member
Activity: 350
2019 senesi başına kadar total market kapasitesinde minimum 3-4 kat artış bekliyorum. Aynı dönemde BTC dominansı %25-30 aralığına gerileyecektir. Bu gerilemeden ciddi pay alacak coinlerin başında Ripple ve Ethereum geliyor olacak. Benim şahsi öngörümdür. Herhangi bir tavsiye niteliğinde alınmasın lütfen.

Hocam bahsettiğin gibi gibi total market cap artışı ripple değerini 30 milyar dolarların üstüne çıkması demek yani şuanki ethereum değerinden daha yüksek. Bence imkansız
full member
Activity: 352
Yine Ripple, yine tamamen alakasız bir spekülasyon. Şimdi Alibaba Ripple teknolojisine geçeceğini duyurabilir. Ancak yine de xrp ile hiçbir alakası olmayan bir gelişme olacak. Benim karnım tok bu ripple skülasyonlarına.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ripple yerine baska bir cop coin alip bekleseniz daha az riske girersiniz.Hiburak arkadasimizin bir yazisi vardi ripple  ile alakali onu bulup bir okuyun ne serefsiz olduklarini.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
full member
Ripple beni bitirdi. Gaza geldim aldım. Zararım çok. Yükseleceğe benzemiyor. Hep aşağı yönlü.

Ripple şuan en yüksek volume a sahip 4. coin bu çok büyük bi rakam. İleride artabilir ama çıktığı günden beri en çok yükselen coinlerden beri o nedenle bu saatten sonra ne olur daha ne kadar artar muamma
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ripple beni bitirdi. Gaza geldim aldım. Zararım çok. Yükseleceğe benzemiyor. Hep aşağı yönlü.
Öncelikle geçmiş olsun hocam.Dün haber açıklanmadan 2 saat önce çıkın dedik.4000 seviyesine düşerse tekrar alın dedik.Keşke bizi takip etseydin.Biz bunları daha önce yaşadık 22 bin seviyelerinden bir anda indirdiler.Bu coini İndirirler çıkarırlar.Şu anda çıkması için hiçbir sebep yok ama inmesi için sebep çok.BTC artıyor ve bir çok altcoin şu an düşüşte ve en çokta ripple düşüyor.Sanırım 4000'lere kadar gelir gibi duruyor BTC eğer düşmezse altcoinler bugün düşecek gibi.Piyasa bu hiç belli olmuyor bir bakmışın 1 saat sonra hepsi yükselişe geçmiş BTC düşmeye başlamış olabilir.Yani her şey risk.Şu an bekleyeceğiz.Balinaların oyunu da olabilir ucuzdan toplamak için.Sağlam coinler de pek düşme olmuyor.Panik yapmamak lazım.Sakin kafa ile doğru bir strateji en iyi çözüm.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ripple uzun vadeli bir yatırım çünkü spekülasyonlarla büyüyen altcoin piyasasında en iyi spekülatörlerden biri kendisi ayrıca websitesi oldukça profesyonel duruyor. Önümüzdeki sene şu anki fiyatın üç katına çıkmaması için hiçbir sebep gözükmüyor. Bence alıp kenarda tutulması gereken altcoinlerden biri, fiziksel wallete atıp unutulmalı. Unuttuğumuz şey şu an popülarite Bitcoin'de fakat dün Ethereum'daydı ve bir ara Ripple'de. Bir gün mutlaka kâr marjı azaldıkça değişim gelecek.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Ripple cok dikkat edilmesi gereken bir coin ama arkadaslas aninda cakarlar dibe stop loss olmadan ripplede islem yapmayin.Adamlarin isi gucu spek baska bir halt yok ripplede
full member
Activity: 280
Merit: 106
full member
Alibaba dışında Koreli büyük bir firmayla anlaştıklarını duydum ripple sahibi bi arkadaşımdan. Ama net bilgilere ulaşmadan yatırım yapmamak lazım spekülasyon olabilme ihtimaline karşı
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
bugün tekrar 0.000058-0.000060 lara kadar çıkıp gece herkes uyurken 0.00004 ün altına gelene kadar dump yiyebilir. Buna göre dikkatli olunuz. YTD.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Ripple yok bankaya girdi yok alibabaya girdi derken genelde hep yeni bu işlere başlayanlara giriyor. Dikkatli olun. Ripple yatırım yapılacak bir coin bence değil
sr. member
Activity: 346
Revolution
0.28 den çıktım henüz girmedim 0.16 dan girmeyi planlıyorum tekrar
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Ripple
Şu piyasada ripple kadar kurnazı yok , yatırımcılarını tekrar zengin etti Smiley Piyasanın bence en zeki ekibi ve geleceği sağlam olan bir coin.Ripple öttürecek bence önümüZdeki dönemler YTd !

gerçekten adamlar çok zeki ve pazarlama işini mükemmel yapıyorlar. bankalar ile anlaştık diyerek zengin ettiler şimdide aliexpres olayı ile double ettiler Smiley Smiley Smiley

Şeytana pabucunu ters giydirir bu adamlar. Çin piyasasından Alibabadan girdiler konferansla çıktılar. Bir kaç yazı okudum Ripplenin Swift sistemini hedeflediği hakkında. Biliyorsunuz uluslararası para transferi swift sistemi kontrolünde. Hatta ülke içinde bir bankadan bir başka bankaya bile yabancı para transferi yapsanız swift sisteminden dolaşıp geliyor. Bankalar da bu sisteme oldukça fazla masraf ödüyor. Ripple bu transferleri hızlı ve ucuz yapabilir.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Dun 5800 sattan short girdigim pozisyonum 6900 lere dayaninca baya terler dokturmustu. Ama cok sukur. Oyunun sonunun boyle olacagini gormek icin müneccim olmaya gerek yok. Ölümüne short....
sr. member
Activity: 518
bence de Ben Bernanke'nin konusacak olması az buz bir olay değil. Ripple ne kadar saygın ve hükümetlerle arasının iyi oldugunu ispatlamış oldu. Ben sevmiyorum merkezi olmasını ama cidden Bitcoin için en zorlu rakip Ripple. Bir tarafta devletlerin desteği, diğer tarafta bireylerin desteği mücadelesi olacak belki ileride.

Evet ben de tam bunu vurgulamak istedim. Ripple alalım diye değil. Neden bu adamlar Ripple'yi temsil ediyor bu konferansta. Başka bir çok coin var. Bitcoinle ilgili bir çalışmaları var mı eskiden göremedim.  Ayrıca Sir Tim Berners de var ki bilgisayar bilimleri dalında nobel ödülü sayılan ödüle sahip biri ve web in yaratıcısı. Sıradan bulmuyorum bu yüzden  olayı.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Ummadık taş baş yarar diye boşuna demiyorlar. Bu spekülasyonların üstüne ufak bir yatırım iyi gider.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
bence de Ben Bernanke'nin konusacak olması az buz bir olay değil. Ripple ne kadar saygın ve hükümetlerle arasının iyi oldugunu ispatlamış oldu. Ben sevmiyorum merkezi olmasını ama cidden Bitcoin için en zorlu rakip Ripple. Bir tarafta devletlerin desteği, diğer tarafta bireylerin desteği mücadelesi olacak belki ileride.
22.000'e çıktığında bende senin gibi düşünüyordum ama işte gördün birden 3.500'e indirir piyasa adamı.Ripple'nin bitcoine rakip olma gibi bir şansı yok daha doğrusu ripple'yi çoğu insan altcoin olarak bile görmüyor.Ne madenciliği var ne de başka bir hüneri.Manipülasyonla bir şey yapmaya çalışıyor.Bankalar ne diye bununla anlaşacak.Banka kendi coinini çıkarır zor bir şey değil.Banka illa kendi adına değil bulur üç beş kişi çıkartır.Ripple pump dump coininden başka bir şey olmaz.22.000'den alanların zararını düşünebiliyor musun.Adamlar sözde birşey yapacaklar üç beş ayda bir merak uyandıran bir haber yapıyorlar.Pumpluyorlar rippleyi.Şimdi bu pumpda ne oldu konferans yapacaklarmış.İyi aferin toplanıp toplanıp dağılın.Bu fırsatlardan yararlanan yararlanıyor.Eski seviyesine ulaşabilir ama o kadar ilerisi zor bence.Uzun vade dediğim bir iki ay tutulabilir eski seviyesine 20 binlere gelirse elden çıkarılabilir o kadar.İlerisi yok Ripplenin.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Pages:
Jump to: