Pages:
Author

Topic: Ripple Alibaba'ya giriyor iddiası! (Yabancı forumlardan ilginç tespitler ile) - page 4. (Read 6066 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Şuanda braz düştü toprlr mı tekrar
şu an ne yapacağı belli değil.kazancını alan ufak ufak gemiyi terkediyor.Yarın son gün ripple açıklamasını yapacak ya tamamen düşer yada ikiye katlar son gün riskli.Ben sermayemi çektim ettiğim kar orada kaldı.Kar ile yola devam artık çıksa da inse de farketmez benim için riski azalttım.Son gün dikkatli olmakta yarar var.Fazla sermaye bağlayıp terste kalınabilir.Ripplenin ne yapacağı belli olmaz.

Mantıklı davranmışsınız. Sonuç ne olursa olsun anaparanız tehlike altında olmayacak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
şu an ne yapacağı belli değil.kazancını alan ufak ufak gemiyi terkediyor.Yarın son gün ripple açıklamasını yapacak ya tamamen düşer yada ikiye katlar son gün riskli.Ben sermayemi çektim ettiğim kar orada kaldı.Kar ile yola devam artık çıksa da inse de farketmez benim için riski azalttım.Son gün dikkatli olmakta yarar var.Fazla sermaye bağlayıp terste kalınabilir.Ripplenin ne yapacağı belli olmaz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
sr. member
japonca twit atılmış ripplenin sayfasından "ödeme geleceği için vizyon" diyor.Japon bankaları ile alakalı bir haber olabilir.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Yahu adamlar cikti aciklama yaptilar alibaba ile ilgimiz yok diye..
 Millette acaip bir balon haber meraki var. Yakinda soner bununda havasi. Olan yine akima kapilan garibanlara oluyor sonra. Ripple da spekulasyonlarla sisirilmeye basladiysa bu piyasada isimiz cok zor demektir.
full member
Activity: 616
Xrp 2 gunder 2x yaptı bu gidiş nereye??
sr. member
ripple birşeyler açıklamış ama anlamadım korece falan yazıyor.Yine sır alibaba falan.Ripple uçuşa geçiyor tekrar
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Ben de ripple'daki hareketi görünce anlam verememiştim, kokusu şimdi çıktı. Pump yemiş bir kere, şu an için girmek pek mantıklı gelmiyor. Önceden yakalayabilenlere tebrikler
sr. member
Activity: 546
Eğer bu proje fos çıkarsa gerçekleşen pump miktarından daha fazla dump yer yani ilk halinden çok daha kötü noktalara gelir ripple. Bir süredir forumu takip etmiyordum demekki rippledeki yükselişin sebebi bu  Embarrassed
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Niye durduk yere yeniden zıplattılar diyordum, demek ki buymuş nedeni. %50 yaptı bir günde.
Bu kadar pre-mine coin olmasaydı bu marketcaple buralarda duramazdı bunu hepimiz biliyoruz. Alım yapacaksanız dikkatli hareket edin.

Aslında %100 yaptı 48 saat içerisinde. Bende dikkatli olunması taraftarıyım şu an iki seçenek var gerçekten alibaba ile başarılı bir proje gerçekleştirirse fiyat bir x2 daha yapabilir fakat proje fos çıkarsa o zaman fiyat %50 dump yiyebilir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Niye durduk yere yeniden zıplattılar diyordum, demek ki buymuş nedeni. %50 yaptı bir günde.
Bu kadar pre-mine coin olmasaydı bu marketcaple buralarda duramazdı bunu hepimiz biliyoruz. Alım yapacaksanız dikkatli hareket edin.
sr. member
Activity: 448
Ripple spekülasyon ile hareket ediyor dikkat edin derim. Şahsi görüşümdür.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Ripple adam gibi açıklama yapmazsa tepe taklak gider çıkmak için uyanık olmak lazım dikkat edelim.
sr. member
Ben dün akşam bindim trene bugün indim tepe noktasına yakın biyerden. Sağolsun güzel kar bıraktı. Cheesy

Şimdi dinlenme evresinde. Şu haberde bi açıklansın ona göre bi pozisyon alırım yine gerekirse
dur hocam yeni başlıyor daha hareket  Grin şaka bir yana ben çıktım 1 saat önce nxt aldım.onu karla satıp ripple yüzde on düşmüş rippleye geçtim.tahminim bu gece 7500'leri vurur sabah 8000k gibi gözüküyor.Dün karlarını alanlar çıktı.Fiyat biraz düştü ama yeniden çıkış devam edecek gibi.Ripplenin açıklamaları fos çıkarsa o zaman seyre gümbürtüyü.2 gün daha açıklamazlar gibi geliyor bana ripple.Bitkoine bakarak adamlar açıklamalarını yapıyor.Piyasa düzeldiğinde açıklama yapıp ufak bir düşmeye bile razılar gibi.Adamlar kurnaz.Neyse herkese bol kazançlar tekrardan eller tuşlarda gözler ekranda.Smiley

Ah iş yerinde olmasam öğlenleri pc başında olsam neler yapacamda olmuyo işte Sırf o yüzden bir sürü pump kaçırıyorum  Angry

Neyse bu 10 gün tatili iyi değerlendirmem lazım. Portföyü x2 x3 yaparsam güzel olacak.  Cheesy
iyi tatiller aydın hocam.Kaçan yakalanır boşverin tatilin keyfini çıkarın. Smiley
full member
Activity: 196
Merit: 117
Ben dün akşam bindim trene bugün indim tepe noktasına yakın biyerden. Sağolsun güzel kar bıraktı. Cheesy

Şimdi dinlenme evresinde. Şu haberde bi açıklansın ona göre bi pozisyon alırım yine gerekirse
dur hocam yeni başlıyor daha hareket  Grin şaka bir yana ben çıktım 1 saat önce nxt aldım.onu karla satıp ripple yüzde on düşmüş rippleye geçtim.tahminim bu gece 7500'leri vurur sabah 8000k gibi gözüküyor.Dün karlarını alanlar çıktı.Fiyat biraz düştü ama yeniden çıkış devam edecek gibi.Ripplenin açıklamaları fos çıkarsa o zaman seyre gümbürtüyü.2 gün daha açıklamazlar gibi geliyor bana ripple.Bitkoine bakarak adamlar açıklamalarını yapıyor.Piyasa düzeldiğinde açıklama yapıp ufak bir düşmeye bile razılar gibi.Adamlar kurnaz.Neyse herkese bol kazançlar tekrardan eller tuşlarda gözler ekranda.Smiley

Ah iş yerinde olmasam öğlenleri pc başında olsam neler yapacamda olmuyo işte Sırf o yüzden bir sürü pump kaçırıyorum  Angry

Neyse bu 10 gün tatili iyi değerlendirmem lazım. Portföyü x2 x3 yaparsam güzel olacak.  Cheesy
sr. member

full member
Activity: 126
coinin kendi sitesinden spekülasyon yaymasını çok güvenilir bulmuyorum. Twitterda ilk 3-2-1 yazdıkları mesajda online durumdaydım. ya biz bu işe biraz fazla anlam yukleyip profesyonel görmek istiyoruz ya da adamlar içlerinden geldikleri gibi davranıp doğruyu yapıyorlar.
full member
Activity: 196
Merit: 117

hero member
Activity: 629
Merit: 508
Piyasa spekülasyonla hareket eder. Bende bindim trene hadi bakalım götür beni gittiğin yere ripple efendi. Grin
sr. member
Activity: 644
🤖UBEX.COM 🤖
Haber gerçek ise diğer coinlere de yarayacaktır .
Pages:
Jump to: