Pages:
Author

Topic: Ripple Alibaba'ya giriyor iddiası! (Yabancı forumlardan ilginç tespitler ile) - page 5. (Read 6066 times)

full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Banka muhabbetindeki gibi spek haberlerle yukseltip milleti kucaga alacaklar gibi yine.Bu coine hic guvenmiyorum tamamen hirsizlardan olusan bir ekip ve kurucusu var.

Aynen öyle. Üstelik birçok yatırımcı ya da trader XRP coinin Ripple ağında ne işe yaradığını bilmiyor bile. Açıkçası ben böyle gazlayan tweetler atan her projeden soğuyorum. XMR devleri insanları bu konuda iyi keklemişti.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Banka muhabbetindeki gibi spek haberlerle yukseltip milleti kucaga alacaklar gibi yine.Bu coine hic guvenmiyorum tamamen hirsizlardan olusan bir ekip ve kurucusu var.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bencede kendi serverlarında ripplei deneyimleyecekler.bi zaman sonrada kendi projelerini sunacaklarmış gibi hissediyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Alibaba Ripple ile altyapı ve ödeme bazında belirli bir süre için anlaşmış olabilir. Bu anlaşma  ileride Alibaba'nın kendi coinini çıkarmasını engellemeyecek şekilde de yapılmış olabililir. Ateş olmayan yerden duman çıkar mı. 2 haftadır bu haberleri okuyorum. Alibababa ismini Ripple olarak değiştirmiyor ki.
member
Activity: 83
Merit: 11
Computer Engineer
AliExpress in kendi coinini çıkarması çok mantıklı olur bence de.
Ripple gelince değerinden çok düşüktü şuan olması gereken yerde
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Esasında Alibaba/Aliexpress in kendi coin ini çıkarması daha mantıklı olurdu gibime geliyor.
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Muhtemelen büyük bir anlaşma yapılmıştır. Veya duyuru öncesi alibaba büyük bir hisse almıştır. Aynı zamanda altcoin üzerinden ödeme alarak diğer e ticaret sitelerine göre bir adım öne geçmeyi planlıyorlar gibi görünüyor. Win Win yani.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
ripple bankacılarla anlaşıyorsa aliexpress le anlaşması da gayet mantıklı bir iş olur
fakat aliexpresin ismini bu tür bir coine bağlaması saçma olur.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Sürekli geri sayım yapıyorlar ne olcak merak konusu lakin teori güçlü suan %45 yükselmiş durumda nasıl kacırdık görmedik haberi kötü oldu Sad
member
Activity: 82
Merit: 10
Bounty Manager
Dün Ripple 3 günlük geri sayım başlattı. Bugün ise bir duyuru daha yaptı. Bu 2 duyuru da ripple fiyatlarında fırlamaya yol açtı. Yarınki duyuru ne olabilir diye birçok teori öne sürüldü. Ancak üzerinde en çok hemfikir olunan teorilerden biri ripple'ın alibaba ile anlaşmış olduğu.

Alipay.ripple.com adresini pinglemiş biri ve aldığı sonuç şu şekilde

Ancak forumdaki başka bir kullanıcı ise 23.226.76.250 ip adresinin Arizona'da bulunan ioflood.com üzerinden yanıt verdiğini yani aliexpress ile bir bağlantısı olmadığını iddia etti.

Forumda yeniyim, diğer forumlarda böyle konuları görünce konuyu açmak istedim elimden geldiğince çevirisini yaptım.

YTD

Ripple'ın duyuruları: https://twitter.com/Ripple
Pages:
Jump to: