Twitter fenomenlerini takip edip burada millete akıl mı veriyorsunuz cidden? Adamların profilinde iş birliği için:
[email protected] yazıyor. Bu iş birliklerini ne zannediyorsunuzki siz? Bu heriflerin işi sizin gibi takip eden enayileri ayıklamak ve işlerini gayet başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Burada ona orospu çocuğu, buna yavşak diyeceğinize et yiyin et, kafanız çalışsın biraz. Ben bu şahısları tebrik ediyorum, Türkiye’de bu kadar amele varken kandırmamak ayıptır. Tanrı suratına tükürür be bu kadar amele yarattım neden otlatmadın diye. Allah için, insanlık için alın paralarını, belli işte para bu adamların cebine yakışmıyor. Bir adam otuz yaşına gelip hala parasını başkalarının lafına göre sağa sola bağlıyorsa o adam/kadın hadım edilsin birader, seçme ve seçilme hakkı elinden alınsın. Bu adam evlenip çocuk sahibi olacak, evine bakacak öyle mi? Ulan bu kafadaki bir adam bugün olmasa bile yarın çoluğunun, çocuğunun rızkını bir keyif uğruna kumar masasında kaybeder. Bu gibi fenomenlerin Twitter hesaplarindaki takip et butonuna bastığınız anda bu günaha ortak oldunuz zaten, kendinizi onlardan daha az günahsız sanmayın. İnsanlar bakıyor herifi 40K kişi takip ediyor aynı çiftlik banktaki gibi vardır bir bildikleri dedikten sonra basıyor çoluk çocuğun rızkını, doğal seçilim
Kafaya bak.ne beyinsiz adamlarsınız mk.Hırsız olmakta sana göre gayet makul mantıklı.Sonuçta bir insan soyuluyorsa aptaldır salaktır parası hırsızlara helaldir değil mi ? ne mal sınız mk marjinal örnekler vereceğiz diye girmediğiniz bok kalmadı mk
Hayır, soyulan kişi aptal değildir çünkü bu olay onun akıl ve mantığı dışında gerçekleşmiştir ama sen para kaybetmeye niyetliysen bugün X'e para kaybetmesen de yarın Y'e para kaybedeceksindir. Yani X orospu çocuğu demek hiçbir şey demek değildir, yarın paranı kaybetseydin Y orospu çocuğu olacaktı sonuç olarak paranı kaybettiğin her insan orospu çocuğu olacak ve sen paranı kaybetmeye niyetliysen bu piyasada paranı çalmak isteyen orospu çocuğu çok, cebinize yakışmıyorsa paranız olmasın. Yani onun bunun işiyle hareket edeceğinize direkt paranızı bana verin daha iyi, en azından nereye gittiğini bilirsiniz. Bu arada söylediklerimi sana söylemiyorum üstüne alınmana gerek yok, Twitter fenomenlerini takip eden her kamil benim gözümde aynıdır.
Ben yatırım yaparken bilgisayar başında ölüyorum be, projenin Whitepaper'i daha iyi anlamak için R10'dan tercümana para verip parasıyla tercüme ettiriyorum. Telegram grubundaki üyeliklerin içine girip tek tek bot hesap mı, değil mi diye bakıyorum, Similarweb'den sitenin websitesine hangi ülkelerden günlük kaç tıklama geliyor bakıyorum, Bitcointalk'ta hakkında konuşan var mı diye search'dan bakıyorum, internet sitesinin whois bilgilerine bakıp ekip siteyi kaç senelik satın almış bakıyorum, ERC20 tokeniyse Etherscan.com'daki holders kısmından kimin elinde ne kadar token var bakıyorum, ERC20 tokeni olmayıp Native tokense Rich List'ine bakıyorum, Tradingview'den 3 indikatör, 2 osilatörle takip ediyorum. Bazen forumda EFS dahil, özel mesajla eski üyelerin boğazına yapışıyorum belki bir bildikleri vardır diye. Sonuç ne sence? kimse bir sik bilmiyor, bilemez de.
Buna rağmen 'ZARAR EDİYORUM'
Sen bir kişinin sözüyle iş yapıyorsun 'ZARAR ETTİĞİN' için kendine değil de, ona küfrediyorsun. Yukarıda Allah var harbiden, sen şimdi ondan daha mı az günahsızsın?