Arkadaşlar şu terbiyesiz herifi tanıyanlarınız elbet vardır 50k kişi falan takip ediyor.Bu adamlara suç duyurusunda bulunulması gerektiğini düşünüyorum.
Türk milletinin cebindeki son kuruşuna kadar batmasını sağlayan tayfa bunlar işte.Uzun zamandır bu adamları analiz ediyordum.
Adam Btc 4800 den beri 4300 hatta 3k beklentisiyle insanları manipüle etti.şimdi de abuk sabuk tweetler atmaya başladı.Resmen dalga geçiyorlar.
Bide bunları savunan Altcointürk diye bir tayfa var ne yapmaya çalıştıklarını çözemedim.Saçma sapan bir ortam kurmuşlar blokchain ile alakaları yok.
traderbase diye bi saçmalık kurmuşlar al sat falan yapıp blokchain öncüleri falan diyorlar kendilerine garip gurup bir tayfa.Ulan al sat yapmanın blokchain ile ne alakası var ? gelip forexde takılanlar burayada sıçradı geçmiş olsun.birde birbirlerine hacı hoca diyip yalamaları yok mu ?
AMAN ARKADAŞLAR.KESİNLİKLE HİÇ BİR FENOMEN BOZUNTUSUNU TAKİP ETMEYİN HEPSİ REZİL SIRTLAN SÜRÜSÜ GİBİLER.
Rookie dediğimiz şahıs ciddi suç işlemektedir.
bir indikatör yazmışmış ulan indikatör o kadar boktanki adam başka bişi diyor indikatör başka bişi diyor.kendi dediği her şeyden sonra tersi oluyor.idikatör short dediği yerden birden bire longa çıkıyor bide bunları tweet atarak insanların zarar üstüne zarar yapmalarını sağlıyor.Allah belanızı versin.