Zar ne bi bilo bolje minovati nesto sto je trenutno najisplativije i za iskopano kupovati i po 2x vise digibytea ili koina
koji zelis dugorocno da cuvas. Ja bi ti predlozio da uzmes jos jednu karticu u sli i imas najzescu masinu za igre,
a usput ce ti se svakako otplatiti sta god da kopas
Pa vjerovatno bi, ali tu onda u igru ulaze različiti majneri, poolovi, walleti, pa zezanje sa exchangeovima, a ja to trenutno radim amaterski. Komp radi, automatski povlači coine koje izmajnam u wallet i to je to. Možda se i odlučim malo ozbiljnije pozabaviti time pa će u obzir doći i više kartica i razne kriptovalute.
A moram priznati da sam se prije dva mjeseca kada sam počeo sa ovim pravo zagrijao i bio sam na ivici da kupim još 3 GTX 1070 i ostalu opremu, ali pošto su kartice u tom momentu bile teško dobavljive ohladio sam se posle 2-3 dana jer sam vidio da je isplativost u opadanju i pretpostavio sam da će se višestruko smanjiti što se i desilo. Ko je krenuo ozbiljnije u ovo tamo početkom godine ili ranije i sačuvao coinse do juna i tada ih prodao mogao je da zaradi finu lovu.
Bas naprotiv, ulazak je nabolji kad je takozvano lose jer onda se moze nakopati i vise coina nego kad svi navale.
Ako te bas mrzi zezati se sa vise koina onda je ici na zeca kod nvidije uvek dobitna kombinacija, samo ga skupljas i kad je cena dobra prodas i sigurno ces biti na dobitku. Al kako god da okrenes jako je tesko ovde ici u minus i gubitak...