Pages:
Author

Topic: Rus Erkekleri, Eşlerine Bitcoin Hediye Ediyor... - page 2. (Read 660 times)

full member
Activity: 434
Merit: 100
biz de mi alalım Cheesy gücümüz yok arkadaş alamıyoruz alabilen varsa alsın ne değişik bir post olmuş bu Cheesy
full member
Activity: 546
ne yapalım? zevkler ve renkler tartışılmaz hocam.kim kime ne hediye ediyorsa etsin biz onları tartışacağımıza biz de bitcoin hediye edecek duruma gelmeye çalışalım en iyisi.
member
Activity: 86
Merit: 10
türkiyede bir düğünde gelinle dağmata btc hediye edilmişti haberlerde izlemiştim bu hediye olayıda mantıklı yanlız kadınların bundan biraz anlaması lazımki nekadar değerli hediye aldıklarının farkına varsınlar
member
Activity: 280
ruslar genelde çok tipsiz oluyor, tabi erkekleri tipsiz, ayrıca adam değiller, bunlar adamlık nedir bilmeyen bir toplum, azıcık türkiyeye gelsinler de adamlık öğrensinler.
full member
Activity: 406
Merit: 104
rus erkekleri değilde rus kadınlarıyla ilgileniyor genelde bizim toplum, o yüzden rus kadınları nerede buradan birini görse merhaba demeden engeli basıyor Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 112
Bu olay bitcoinin ne kadar geniş bir çevrede tanındığını da gösteriyor. İnsanlar önceden hem yatırım hem de hediye amacıyla altın alırken şimdi onun yerini yavaş bir şekilde bitcoin almaya başladı.
full member
Activity: 308
Anlaşılan Rusya'da Bitcoin baya baya tutmaya ve yerleşmeye başlamış. Putin de bu piyasaya ve Blockchain teknolojisine verdiği önemden bahsetmişti zaten. Darısı bizim de başımıza diyorum.
full member
Activity: 252
Zaten yakında Rusya'da en çok kullanılan para kripto paralar olacak diye düşünmüyor değilim. Özellikle Putin gibi liderleri varken.
member
Activity: 238
Bu nasıl bir mantık hala çözemedim. Nişanda düğünde altın hediye edilir hadi onun yerine btc edersin de eşine bitcoin hediye etmek de saçma geldi bana.
full member
Activity: 336
Merit: 154
Hayal satıyorlar ve alabieceklerinden fazlasını alıyorlar demekki çokta yadırgamamak lazım. Bizdekilere verdikçe veriyorsun yinede mutlu edemiyorsun. Güzel bir yöntem bulmuşlar. Yakında Ethereum'da bu kervana katılır.
member
Activity: 62
Güzel hediye. Biz de öyle yapıyoruz.
member
Activity: 224
Ruslardan beklenen ethereum olmasi gerekiyordu bence. Yinede farkli bir hediye bence kripto para hediye etmek.
full member
Activity: 230
Bu konuda biz daha öndeyiz adamlardan düğün hediyesi olarak bitcoin verdiler..ama yinede güzel bir haber insanlar bu tür kullanımları artırdıkça btc popüler olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Rus erkeklerinin bugün eşlerine Bitcoin hediye ediyor olması bugün cüzzi gözükse de gelecekte çok pahalı birer hediye olarak anılacaktır, benim şaşırdığım nokta neden ether değilde Bitcoin seçilmiş?
member
Activity: 154
Merit: 16
o halde napıyoruz rus evli karı düşürüp coinlerini hacılıyoruz Smiley
member
Activity: 182
Merit: 11
Rus erkekleri btc değil etse etse eth hediye ediyorlardır Cheesy onun dışında bir kadına btc ile mutlu olabileceğini pek zannetmiyorum açıkcası daha somut şeyler isteyeceklerdir.
member
Activity: 140
Çok akıllıca buldum bu hediye şeklini, resmen bir taşla iki kuş. Bir başka olumlu tarafı da daha fazla sayıda kadının Bitcoin piyasasına dahil olması olur. Mutfak masrafından artırdıklarını da burada değerlendirirler artık.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bizim ülkede de bir takı töreninde bitcoin verilmişti. Sosyal medyada gündem olmuştu.
member
Activity: 238
Bizim ülkemizde de görülebileceğini düşünüyorum bu durumun birkaç yıl içinde. Özellikle düğünlerde falan da bu durum ile sık karşılaşırız gibi geliyor bana Cheesy
full member
Activity: 854
Merit: 113
Herkes eleştirmiş ama bence güzel bir hediye en azından gelecekte Rus erkekleri eşlerini zengin edebilecek bir yolu açmış olurlar.Bir bakarsınız kadın zengin olduktan sonra eşini boşayıp genç bir damat bulur kendine. Grin
Pages:
Jump to: