Pages:
Author

Topic: Rus Erkekleri, Eşlerine Bitcoin Hediye Ediyor... - page 4. (Read 660 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Bizdeki altindan pek bir farki yok bence. Gosteris yapamazsin ama daha cok kazanabilirsin.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Rus erkekler eşlerine ne hediye ederlerse etsinler, Türk kadınları hediye olarak altın takıdan vazgeçmez bence. Ha para vermişsin ha Bitcoin, denemeyelim bence:))
member
Activity: 518
Merit: 13
rus erkekleri eşlerine bitcoin ödemesi yapacak kadar zengin demek. bizi ilgilendirmiyor bence çok boş bir başlık olmuş.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Gelecek yatırımı olduğunu göz önüne alırsak güzel hediye bence. Öte yandan manevi bir değeri olmayacağından Türk kadınlarının pek çoğunu mutlu edeceğini sanmam.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Rus erkekler işi çözmüş karıları da altın niyetine bitcoin stoklayacak türkiyede düşünsene aşkm 0.1 BTC aldım sana  o da diyecek bir yerine sok ne yapayım bitcoini der cinnet geçiririm Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Özel günler bitmek bilmiyor maalesef, kadınların en önem verdiği konulardır bunlar. Rus erkekler hem kriptoya yatırım yapıp hem de eşlerinin gönlünü etmenin güzel bir yolunu bulmuşlar, aynen devam eşlerimize Bitcoin, altcoin hediye edelim bundan sonra bizde.
member
Activity: 155
Merit: 10
Oldukca mantıklı fakat inandırıcı bir hediye gibi gelmedi acıkcası.Rusya'da bulundum hiçte romantik erkeklere benzemiyolar hediye almayı bırakki bitcoin hediye etsinler.Bitcoinin yükselmesi için yapılmıs bi habere daha çok benziyor
member
Activity: 140
aferin adamlara pahalı gereksiz hediye yerine yatırım aracı hediye etsinler.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Biri bana böyle bir hediye alsa hayır demem. Zaten hediyeye hayır denmez  Grin Fakat güzel ve eğlenceli bir haber. Acaba Rus kadınlarının tepkisi ne oldu bir de onu görmek lazım.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
şimdi Rus bayan arkadaşı bulursak   Roll Eyes Eğer onlara bir bitcoin hediye edersek mutlu mu olacaklar mış  öyle bir kural moda olmuş  ya da böyle mi yapılması gerekiyormuş 100 dolar neyine yetmiyor ya 100 dolar Bence daha mutluluk verici etken olabilir Onlar için 100 dolar vermeyi 0.0005 Bitcoin vermektense tercih ederim canlı iyidir franklin gülümser Cheesy
member
Activity: 392
Elle tutulamayan ya da ledgerları şatafatlı kutuların içine koyarak verilecek hediyelerin çok da etkili olacağına inanmıyorum şahsen. Ama yine de güzel bir fikir belki 5-10 balık düşer Cheesy
member
Activity: 392
BU zaman da hemde bitcoinin düşüş yaşadığı dönemde en akıllı en güzel hediye bitcoin vermek olur .Rus erkekler bunu nerden düşünmüş acaba? Bizim kızlara versek bu ne ya ne yapacam ben bunu ben bundan anlamam ki der. Cheesy
full member
Activity: 616
Merit: 100
Rus kadınlar da heralde beşamel soslu ethereum'um kavurma yapıyodur eşlerine Smiley Daha çok genç çiftler arasında bu tarz hediyeleşme vardır orta yaşlı insanların bu denli teknolojini içerisinde yer aldığına pek ihtimal vermiyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
vermesinler sonra bizimkiler de istiyor, başımıza iş açmayın zaten zor geçiniyoruz, bir de bitcoin mi kaldı, kendimiz zor topluyoruz, gavetlıkta sınır tanımıyor ecnebiler
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Oldukca mantikli bir hediye bence. Tamam cok romantik degil belki ama gelecege yonelik bir hediye.
newbie
Activity: 266
burada türkiyede de bir düşünde bitcoin takılmıştı çok net hatırlıyorum çok ilginç bir durumdu, bu açıdan baktığınızda bu tip şeyler sembolik değeri olan şeyler
full member
Activity: 742
Merit: 112
düğünde çeyrek bitcoin private key yazılı kağıtı takmak, yanında QR kod okuyuculu. bu ne loo ne der damat-gelin. Rus erkekleri, eşlerine bitcoin alarak akıllılık ediyor. bundan bir, iki sene sonra yükseliş hayalleri kurarak olsa da bu ihtimal gerçekleşirse eşleri o bitcoin parası ile yapacağı şey belli alışveriş. tabi ondan önce hemen borsada satmazsa.
newbie
Activity: 294
valla rus erkekleri öyle yapıyor olabilir, ama rus kadınları bizim kadınlar gibi paracı değiller çok
member
Activity: 490
Valla ne yalan söyleyim ben olsam bende hediye ederim. Zaten bizim ülke tl bazında ruslara çok yatırım yapıyor. Ha türk lirası hediye etmişsin ha bitcoin ve kripto paralardan herhangi birini. Bizim on yıllardır yaptığımız şey bu. Özenti bu ruslar
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Rus erkekleri de çok romantikmiş. Geleceğin milyarderleri Rusların eşlerinden çıkabilir. Bilginiz olsun. Grin
Pages:
Jump to: