Pages:
Author

Topic: Rus Erkekleri, Eşlerine Bitcoin Hediye Ediyor... - page 3. (Read 660 times)

full member
Activity: 518
Merit: 102
Düşünsenize "hayatım cüzdanını kontrol eder misin sana BTC yolladım diyorsun" Sonra o da bkıyor cüzdana 500$ lık BTC bir anda 1.000$ a fırlamış ne sürpriz olur ama. Tabi tersten de işleyebilir bunu da göz ardı etmemek gerek.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Garip bir hediye kesinlikle. Ama gelecek icin bizim yastik alti altinlardan cok farkli degil bence.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Bende gidip yoldan taş buldum daha sonra büyük bir kutu alıp güzelce içine balonlar koydum dışınıda güzel kapladım zaten çok güzel ilgi çekiyordu Cheesy daha sonra taşıda güzel bir kutunun içine koydum ve ikitanede kurdaliye biri büyük kutuya biri kuçuk kutuya Cheesy ya o görsen zor tutuyordum kendimi karımın verdiği tepiyi görmeniz lazımdı heycanla seviniyor daha sonra açınca balonlar çıktı epey şaşırdı daha sonrada kuçuk kutuya geçti ve heycanla açtı ve karşısında taşı görünce kafama fırlattı sonra soluğu hastanede aldık kafam yarıldı hahah Cheesy

bu kadınları anlamak zor.
member
Activity: 336
Merit: 11
Eminim bu durum bir sure azalacaktir. Cunku piyasaya guvdn oldukca azaldi. Uzun sure yukselis gormek oldukca zor.
member
Activity: 268
Merit: 12
ülkemizde de benzer olaylar yaşanıyor aslında mesela haberlerde görmüştüm adam düğünde arkadaşına altın takacağına bitcoin gönderiyordu.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
şımarıp bizim türklerle evli rus larda aynı şeyi istesin sonra Smiley
jr. member
Merit: 3
Bu durum rusyada yaygin olabilir tabi ama ben turkiye de cok duydum esine bitcoin hediye eden ama bizde geneli altin aliyor tabi.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bizdeki altın takma olayının kendi versiyonlarını yapmışlar. Biz de altın yerine Bitcoin vermeye başlasak ne güzel olur ama.  Grin Böylece Bitcoin ülkemizde daha çok kesimlerce tanınmış olur.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Ben gidip eşime bitcoin alsam ne der acaba bilemiyorum çünkü öyle bir eşim yok Cheesy şaka bir yana adamlar bu seviyeye geldiyse düşünmek bile istemiyorum bitcoinin rusyada ne kadar benimsendiğine.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
Bizimkilerin eşine altın alması da Rusların eşlerine bitcoin alması da bana saçma geliyor.Zaten evlendiğimde benim eşimle aramda para diye bir kavram kalmıyorki.Ona niye direk cash olmasada para alıp hediye edeyim Huh
full member
Activity: 406
Merit: 189
nolmuş bende eşime bitcoin aldım. tek rus erkekleri değil ki, türk erkekleride eşlerine kripto para hediye ediyor
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bizimkilerin altin bilezik almasindan farksiz. Demek ki rus kizlarda bitcoine bayiliyor. Oldukca mantikli bence gelecek yatirimi.
member
Activity: 364
Merit: 20
Bu dususlerden sonra belli bir sure hediye etmek icin farkli seyler bulmalilar bence.
jr. member
Merit: 3
Buda değişik bir yöntem aslında ama kızlarda bana bitcoin almış diye mutlu olmazlar herhalde. Onun yerine uğraştırma parayı ver daha iyi derler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Sevgilim olsun her 14 şubatta 0.5 eth hediye edeceğim ama sadece adresi private keyler bende olacak  Grin
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Mevzu bitcoinin yaygınlaşmasına dair güzel bir haberdi aslında.. Lakin konu ciddi anlamda boyut degiştirdi:) olsun bu da bir renktir...
newbie
Merit: 0
Bitcoinden önce de sevgililer gününde küçük altın takıyorlardı evlilik yıldönümünde de beşi bir yerde takıyorlardı herhalde :d
member
Activity: 63
Merit: 10
Akıllıca hediye seçimi derim ben buna, hem adet yerini buluyor hem de beyler aileye yatırım yapmış oluyur  Grin
full member
Activity: 700
Merit: 134
İnsan hediye olarak para verir mi hiç? Bence çok saçma. Hediye dediğinin bir değeri olur, o değer maddi olmaz. Eşinize özel günlerde altın takıyorsanız sizin bileceğiniz iş tabi, ben almıyım teşekkürler (:
member
Activity: 322
Merit: 12
Dusmeye basladigina gore bu trendde son bulacaktir. Mantikli bir hediye ama hic romantik degil bence Smiley
Pages:
Jump to: