Yerel bölümde kimse sorumluluk alıp kaynak başvurusu yapmadığı ve içerideki döngü belli konular dışında sıfıra yakın olduğu için yerelde merit kazanmak çok zor. Merit sistemi çıktığından beri yerel bölümde fazla özümsenemedi. Sanırım sistemi insanlara iyi anlatamadık.
Diğer yerel bölümlerde daha çok aktif kaynak olmasına rağmen yeni başvurular yapılıyor. Mesajların kalitesine baktığımızda hiçbirinin bizim bölümümüzden üstün olmadığını görüyoruz. Bunların yanında spekülasyon bölümündeki fiyat takibi gibi konularda yapılan absürt dağıtımlarla beraber yıllar içinde üyeler arasındaki kazanılmış merit sayılarında ciddi oranda fark oluştu.
En azından bu konuda sorumluluk almak isterim ama kabul edileceğini sanmıyorum. Sanırsam belirli insanlar kabul ediliyor ve bizim forumumuzda ismini geçirecek kişi sayısı az gibi diye düşünüyorum. Globalde gerçekten daha kötü mesajlara daha fazla merit atıldığına şahit oldum fakat bunu değiştirme şansı yine bizim local olarak kendi elimizde olacaktır.
Merit kaynağı olma hakkında nasıl bir yol izleneceği ile ilgili bir bilgi var mıdır acaba?