Pages:
Author

Topic: Savedroid ICO scam cıkmış Geçmiş olsun Edit: Site acıldı Reklam yapmışlar - page 2. (Read 777 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Evet arkadaşlar Matthias9515 ın dediği gibi farkındalık yaratmak için dükkanı kapatıp kaçtık diye kolpa yapmışlar. Bencede cok gereksiz gerzekçe bir reklam çalışması olmuş bu projeye 10$ atmam isterse 100x yapsın böyle mal ekipmi olur abi  Grin
full member
Activity: 344
Merit: 100
Savedroid ICO scam konusu CEO efendinin pılımı pırtımı topladım hadi bye demesiyle başlamış,  adamlar sonra şaka yaptık demişler, bu ciddi bir piyasa, birinci elden bu nasıl bir şaka, herkese geçmiş olsun.
newbie
Activity: 136
Merit: 0
Eğer bu bir marketing çalışması ise ben bu kadar manasız bir marketing çalışması ömrümde görmedim. Resmen kendi elleriyle projeyi bitirdiler. Allah akıl fikir versin....

Siteleri şu an açılıyor.
https://ico.savedroid.com/
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
KAÇMAMIŞLAR

Ben yatırım yapmadım sadece yatırımı olanlar için bu bildiriyi yayınlıyorum.
Site açılıyor, herifler güya böyle bir şaka yaparak marketing yapmış ama aşırı kötü bir marketing olmuş detayları websitelerinde ve youtube kanalında bulabilirsiniz.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bu tip scamlar için çare Komodo. Yakında Komodo projesinin ne kadar değerli bir proje olduğunu ispatlayacak haberler bunlar. Üç adam bir araya gelip kontrat yapıyor, ne bir güvenlik bariyeri var ne de bir garanti. Çoğu proje zaten Amerika vatandaşlarını icoya kabul etmiyor ki Abd hukuk sistemiyle başı belaya girmesin. Sonra da yükünü alan emekli oluyor. Güzel iş.
member
Activity: 336
Merit: 10
Ne yazık ki son dönemde birçok proje scam çıkmaya başladı, iyi araştırıp ona göre yatırımlarımızı yapmamız gerekiyor.
full member
Activity: 322
Merit: 154
scam ihtimallerine karşı insanları uyarmak için yaptım gibisinden bir videoyla dönüş yapmıştır.
sitesini kapatıp "görüşürüz beyler" diyerek plajdan biralı foto atınca insanları üzmüştü tabi.
artık aklını mı aldılar, öptüler mi, yoksa idiotun teki mi bilmiyorum ancak scam çıktığı konusunda yalanlamada bulunmuştur.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
siteleri şu an açık , video koymuş ceo olan adam , ingilizcem çok iyi değil ama scam değiliz deneme yaptık gibi birşeyler söylüyor anladığım kadarıyla. reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşündüler muhtemelen .
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Almanya ciftlikbank, bizimki efendiydi bu ibne foto falan atmis Smiley iyi cesaret valla.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Site açılmış, ama ben kıllandım bunlardan, bounty leride dağıtmadılar ki satıp savalım,
Allah ico yatırımcısına sabır versin
member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
Bunu yaşatmazlar.Bu işin usulü Tosun gibi mağdur edebiyatında saklı.  Cheesy
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
site acıldı. Sözde pr calısması yapmışlar. sözde ico ların nasıl cok kolay scam cıkabilicegini anlatmak istemişler. Garip bir reklam olmuş ama. Adlarını duyurdular yanlız beya...

bir borsaya girdiyse milletin zararına satmasını sağlayıp düşükten te toplamiş olabilirler. ama scam değillerse gerçekten aferin güzel iş çikartmişlar

Yeni bir haber daha var bu scam dedikodusu için okumanızı tavsiye ederim. Adamlar sanırım almanyadaki ofisi bosaltıp voltayı almışlar.

https://koinbulteni.com/almanya-merkezli-ico-savedroidin-dolandirici-oldugu-ortaya-cikti-14645.html
member
Activity: 79
Pr çalışması yapmak için biraz garip bir yol seçmişler. Eğer gerçekten öyleyse de başarılı oldular bence. Bu yolla bir reklam yapılır mı, bunun arkasında başka şeyler mi var tartışılır tabi...
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Dikkat çekme amaçlı yapılmış gibi görünüyor. Yine de böyle bir şeyin şakası ya da pr çalışması olmaz. Büyük bir hata yaptıklarını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
site acıldı. Sözde pr calısması yapmışlar. sözde ico ların nasıl cok kolay scam cıkabilicegini anlatmak istemişler. Garip bir reklam olmuş ama. Adlarını duyurdular yanlız beya...

bir borsaya girdiyse milletin zararına satmasını sağlayıp düşükten te toplamiş olabilirler. ama scam değillerse gerçekten aferin güzel iş çikartmişlar
newbie
Activity: 41
Merit: 0
member
Activity: 448
Ne kadar rahat ya dünyanın dolandırıcıları için en kolay yöntemlerinden biri üstelik azbuz dolandırmıyorlar ve ne takip  eden var ne hesap soran. Aslında crypto fon oluşturup "crypto polis" ,  "crypto avukat"  gibi uluslararası platformlar kurmak gerekiyor Smiley . Bu adamlardan hesap sormak için . Yatırım yapan arkadaşlara geçmiş olsun.
member
Activity: 448
Adam ne güzelde havaalanında foto birayla foto atmış nispet yapmış yatırımcılarını komedi valla ya iyi kazıklancak millet var bu piiyasada
full member
Activity: 532
Merit: 151
Valla böyle şerefsizler yüzünden insanlar icolardan korkar oldu bende dahil 5 atıcaksam 1 atıyorum
full member
Activity: 420
Merit: 100
ha 5 toplamı ha 50 milyon toplamış arkadaşlar 6 milyon olsa bile az para mı? böyle şerefsizler yüzünden bizimde icolara güvenimiz kalmıyor malesef.piysayı gören aç kurtlar direkt saldırıyor amk kafada ortalama vir proje az teknik bilgi bide ortalama websitesiyle bi dünya para kaldırıyor şerefsizler.inşallah kısa zamanda bunların önüne geçilirde bizlerde rahatça yatırım yapabiliriz icolara
Pages:
Jump to: