Pages:
Author

Topic: Savedroid ICO scam cıkmış Geçmiş olsun Edit: Site acıldı Reklam yapmışlar - page 4. (Read 777 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Valla şaşırdım bunun scam çıkmasına icoya girecektim direkten döndüm verilmiş sadakamız varmış demek ki yoksa bu şerefsizin meze parası olacaktı bizim emekler.Malesef bu durumla son zamanlarda çok karşılaşır olduk.Artık bi el atılması gerekiyor bu icolar için bir yasal düzenleme getirilmesi gerekiyor veya vitalik treyizin bir çözüm üretmesi lazım.DAICO şart koşulmalı her projeye artık
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
alman icosu lafını duyunca herkeste bir güven duygusu oluşuyor hele sitede gmbh yazıyorsa ben ona aldandım şahsen birde ico rating siteleri bol bol puan verince kaçınılmaz son neyseki yatırım yapmadım sadece bounty ile biraz uğraşmıştım.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
böyle bir projeye yatırım yapıp dolandırılanlara çok üzüldüğümü söyleyemem. araştırmadan paraları oraya buraya saçarsanız olacağı bu. ürün veya herhangi bir prototip yoksa uzak durmak en iyisi.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Bu piyasa herşeye gebe, scam projeler de var, kendini geliştirmeyenlerde, dolandırıcılık amacıyla çıkarılanlar da o yüzden yatırım yapıyorsanız bir ico yu a dan z ye araştırmak gerekir, çok sağlam olduğunu düşünseniz ve araştırmış olsanız bile aklınız da en ufak bir şüphe kalıyorsa yatırım yapmamalısınız.
member
Activity: 364
Merit: 10
Şu son 1-2 yılda binlerce insan kandırıldı ve bu tür olaylarda madur oldu malesef. En kötü yanı ise bir merkezin olmayışını böyle adi emeller için kullanmaları. Piyasanın tam oturması ile bu sorunlarda ortadan kalkacaktır.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Piyasa da geçen yıl %46 lık bir scam vakası yaşanmışken bu tür ıco yatırımlarında çok dikkatli olmak gerek. White-paper, sosyal hesaplar, takım sağlam bir şekilde kesinlikle araştırılmalı.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Para yatırmış olan arkadaşlar için gerçekten çok üzüldüm. Tabi kimse adamın birden bire böyle bir yavşağa dönüşeceğine ihtimal vermiyor. Ancak bu tarz olaylar daico ya da Waves'de bir aralar güvenli icodan bahsediyordu. Paraların kilitlendiği, projeye göre açıldığı icolara insanları daha da fazla yönlendirecek diye düşünüyorum. Çünkü ICO tamamen kumara dönüşmeye başladı, adamların kaçmasını engelleyen ya da kaçtığında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Devletlerin özellikle icolar için regülasyon getirmesi aslında herkesin faydasına olacaktır.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Katılan arkadaş varsa geçmiş olsun. Ben şu ana kadar hiçbir icoya para yatırmadım. Ama borsaya çıktıktan sonra fiyatı düşmüş olanlardan almışlığım var. Tercih olarak bountylerden token almayı uygun buluyorum.
member
Activity: 322
Merit: 23
Vay anasını diyorum! Bunlar nasıl yaratık anlayamadım gitti. İçimizde yatırım yapanlara bir bardak soğuk su içmek kalıyor. Umarım yatırım  yapan yoktur ya da haber doğru değildir diye temenni ediyorum. Kriptoparaların lağım fareleri bunlar.!

Her ico büyük risk içeriyor.
Hiçbirinin garantisi yok bu yüzden yapılması gereken en güzel şey kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz kadar yatırım yapmanız!
full member
Activity: 602
Merit: 118
adamlara bak ya namussuzlar buna bir çözüm bulmaları gerekli yoksa bu piyasanın anasını belleyecek bu dolandırıcılar. bu piyasa biterse dolandırıcıklardan biter demedi demeyin

çözüm basit hocam. hiç kimse bu ico lara yatrım yapmaz bak neler oluyor. zaten çoğu sahtekarlıkla sonuçlanıyor.
full member
Activity: 378
Merit: 103
adama bak hem parayı al kaç hem siteye boktan bi resim at hemde bira şişesi ile resim paylaş yürek yemiş pezevenk. hadi 300 500 dolar yatıran adam söver geçerde ciddi para yatıran adamlar gider bulur bence
jr. member
Activity: 53
Yassin Hankir diye bir eleman.Twitter'dan havaalanında ve bir plajda bira içerkenki fotoğraflarını paylaşmış.
Adam 50 Milyon dolar toplayarak toz olmuş. Aramızda katılanlar varsa geçmiş olsun.

Birileri o bira şişesini münasip bir tarafına sokana kadar çaldığı paraların tadını çıkartsın.

https://twitter.com/YassinHankir

Şaka gibi...

Sessiz sedası ortadan kaybolsa belki bira şişesi ile kurtarırdı.

Ama;

Bu paylaşım gerçek ise, şişeyi değil kasasını yanlama sokarlar gibime geliyor.

Umarım forumdaki arkadaşlarımızın bir kaybı yoktur.

full member
Activity: 602
Merit: 118
ya ağzımı bozmak istemiyorum ama bozarsam da bu tarz yerlere yatırım yapanlara. kardeşim malmı bu yerlere yatırım yapanlar. mis gibi coinler var çok sağlam. onları al sabret. ne işin olur ico ile. herkes coinlere yatırım yapsa bu piyasa çok daha iyi yerlere gelir. bu tarz şerefsizler milleti soyduğu için artık kimse güvenmiyor. hayatımda hiç bir ico ya tek kuruş yatırmadım. gerek te yok bence . nerede sahtekar varsa nerede düzenbaz varsa ico yapıyor. zaten ico ların %90 ı batık. az akıllı olun artık. yapmayın yatırım bu tarz coinlere. biraz önce ncash in haberi çıktı ve ciddi dump yiyor. dikkatli olmak lazım. yatırım yapıpta batanlara geçmiş olsun diyeyim
jr. member
Activity: 294
peki gönderilen bountyler var onlar ne olacak twitter da isminin altına savedroid.com yazısına token gördiler enteresan Huh
member
Activity: 560
Merit: 12
Projeye imzasına girmek için bakmıştım . Proje olarakta güzeldi ama başındaki adam dolandırıcı çıktı. 50 milyonu bitirip başka bir isimle gelir artik.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bizzat vitalik in buna el atması lazım. İcolara yapılan yatırımın güvence altına alınması lazım. Yoksa takip yok diye böyle böyle milleti piyasadan sogutacaklar
full member
Activity: 420
Merit: 101
50 milyon dolar gibi çok ciddi miktar toplamış bi iconun scam çıkması gerçekten üzücü bir hadise. bu tarz olaylar kripto piyasasına olan güveni sarsıyor maalasef.scam projelerin önüne geçmek adına adımlar atılmalı artık.umarım parasını kaptıran yoktur buradan.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Eniac, Savedroid falan iyice uzamaya başladı liste. Komple dolandırmak adına başlatılan Ico'ları bir kenara bırakırsak; piyasanın 4 aydır içinde bulunduğu bu kaos ortamı amacı dolandırmak olmayanları bile bu yöne sevk etmeye başlayabilir. Ben ICO başlatsam ve sonradan şu son 4 aydır yaşananlar yaşansa piyasa düzelene kadar sürekli ertelerim de ertelerim hiç de umurumda olmaz. Kısacası piyasa kendine gelmeden, yeni yatırımcılar para akıtmaya başlamadan ne icolar, ne bountyler ne de airdroplardan bir cacık olmaz.
full member
Activity: 364
Merit: 102
adamlara bak ya namussuzlar buna bir çözüm bulmaları gerekli yoksa bu piyasanın anasını belleyecek bu dolandırıcılar. bu piyasa biterse dolandırıcıklardan biter demedi demeyin
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Bunlardan daha çok göreceğiz. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen bu arkadaşlar güzel reklam bütçeleri ile sözü geçen bazı kişilere yılın projesi twitleri attırıp, ico sitelerine en az 4.5/5 puan verdirerek bir güzel vurgunu yapıp, dalgasını geçip gidiyorlar.
Pages:
Jump to: