Pages:
Author

Topic: Savedroid ICO scam cıkmış Geçmiş olsun Edit: Site acıldı Reklam yapmışlar - page 3. (Read 777 times)

full member
Activity: 518
Merit: 100
Yoh anasını bu kadar parayı bu ıco nasıl topladı bıton ıco varken ınsanlar scam ıcoyu nasıl böyle seçıyor bu kadar para verıyorlar geçmıs olsun yatıranlara
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
adamların 50 topladığı nerede yazıyor ya , ben 4.5 topladılar diye gördüm internette. atıcaksanız da lütfen hafif abartıp atın 4.5 ile 50 arasında yaklasık 10 kat fark var

Dostum kendi web sitelerinde 50m $ yatırım aldık falan diye yazıp çizmişlerdi. Tabi fake de olabilir belki 400 500k $ almıştır sonra oraya 50m yazmıstır orasını Allah bilir artık Grin ortada somut olan adam parayı alıp kirişi kırmış.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
adamların 50 topladığı nerede yazıyor ya , ben 4.5 topladılar diye gördüm internette. atıcaksanız da lütfen hafif abartıp atın 4.5 ile 50 arasında yaklasık 10 kat fark var

Bildigim kadari ile toplam satisa cikan token 6 milyardi ve 4 milyarini satmislardi. Sanirim onu baz alarak bir hesap yapildi ve sonuc olarak o denli buyuk bir meblag cikti ortaya. Tabii bunun icerisinde bonus olarak vaad ettikleri tokenlarda vardir diye tahmin ediyorum.

valla ben icobenchin yalancısıyım ama buranın dışında bir yerde daha buna benzer bir miktar gördüm

http://prntscr.com/j74im2
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”

Bildigim kadari ile toplam satisa cikan token 6 milyardi ve 4 milyarini satmislardi. Sanirim onu baz alarak bir hesap yapildi ve sonuc olarak o denli buyuk bir meblag cikti ortaya. Tabii bunun icerisinde bonus olarak vaad ettikleri tokenlarda vardir diye tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
member
Activity: 252
Merit: 13
yatırım yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun. Umarım aynı durum kimsenin başına gelmez. Bu tarz projeleri iyi araştırıp girmek en mantıklısı. 50 milyonda az buz bir rakam değil.
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
ICObench denilen paralı şerefsizler de bol para kazanıyorlar bunların sırtından. Parayı al, ver 4.8 4.9 puan, millet dolandırılsın. Telegramda bir kanal kurmuşlar meseleyi konuşmak için, 20bin euro yatırdım diyen var. 100000 TL ediyor arkadaş. Yazık bunlara güvenip icoya girenlere. Herifin yaptığı da aşırı aymazlık. Tosuncuk bile yapmadı bu hareketleri.
member
Activity: 210
Merit: 10
ya ağzımı bozmak istemiyorum ama bozarsam da bu tarz yerlere yatırım yapanlara. kardeşim malmı bu yerlere yatırım yapanlar. mis gibi coinler var çok sağlam. onları al sabret. ne işin olur ico ile. herkes coinlere yatırım yapsa bu piyasa çok daha iyi yerlere gelir. bu tarz şerefsizler milleti soyduğu için artık kimse güvenmiyor. hayatımda hiç bir ico ya tek kuruş yatırmadım. gerek te yok bence . nerede sahtekar varsa nerede düzenbaz varsa ico yapıyor. zaten ico ların %90 ı batık. az akıllı olun artık. yapmayın yatırım bu tarz coinlere. biraz önce ncash in haberi çıktı ve ciddi dump yiyor. dikkatli olmak lazım. yatırım yapıpta batanlara geçmiş olsun diyeyim
Herkes butun parasini tek coine yatiramiyor bazilarinda miktar fazla oldugu icin dagitmak zorunda kaliyor. Ayrica ico oncesi, sonrasi alimda bazen kazanc saglayabiliyor ama mantikli projelere.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Smart contractlara çok dikkat etmek gerekli yatırım yaparken arkadaşlar. Böyle borsa hesabınızdan ether yollayabilirsiniz diyen projelere çok çok dikkat edilmeli. Toplanan parayı parti parti dev ekibin kullanımına açmaya ayarlı akıllı kontrata sahip proje olmadan yatırım filan yapmayın. Bu ethereumun espriside büyük ölçüde bu zaten smart kontratlarla "trustless" (güven ihtiyacı gerektirmeyen) bir yatırım metodu sunabilmek. Sağlam proje dediğin borsa hesabınızdan siz yollayın biz sitede tokenlarınızı göstericez demeyecek. Bende kurayım bi site sen bana ethereum gönder ben sana omorfitoken olarak karşılığını yazayım siteye. Böyle güvenli olurmu ? Cuzdan hesabından yollayacaksın ico sonu basılacak tokenlarda oyle yollayacaklar cuzdanına. Daha sonra borsaya açılacak. Borsaya bu aşamadan sonra çekebileceksin borsada yaratılıcak olan ilgili tokenın hesabınıza tanımlı adreslerine. Doğru işleyiş bu bunun dışındaki her işleyişten süphe duyarım. Sizde duyun. Tamam büyük kısmı iyi niyetli smart kontratla filan uğraşmamış projesini bir an önce başlatabilmeye odaklanmış smart kontrat hazırlamamış niyeti güzel ama güvenli değil işte. Burda trustless konusunda ayırt edici olan tek şey smart kontratın içeriğidir , toplanan parayı ne şartlarda geliştiricilerin kullanımına açacağıdır. Hatta bu anlayışıda iyice geliştiren projeler vardı Swarm.fund mesela adamlar token holderlara oylattırıyor, çoğunluk okey derse öyle toplanan paradan atıyorum %10 kullanıma açılıyor. Smart kontratı böyle kurulu prpojenin. Blok zinciri demokrasisi diyorlar bunada

Bu konuyla ilgili birde arkasında kurumsal destek olan projelere dikkat etmek gerekiyor. Mesela Rentberry diye bir proje vardı q1 2018 de. Adam zaten online emlakçılık yapıyor hali hazırda. Sitesi var işleyişi var yerleşik müşterisi var. Bu adam tutuyor ve blokchain teknolojisinin nimetlerinden faydalanmak için olayı bir tokenla trustless ekosisteme dönüştürüyor emlak sahipleri ve kiracılar arasında. Hah buda tam yatırım yapılabilir proje işte. Adam hali hazırda yaptığı işin üzerine koyuyor geliştiriyor büyütüyor.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu duruma hiç şaşırmadım bircok ico proje scam çıkmaya başladı  bu icoya yatırım yapanlara çok geçmiş olsun adam bı dedalga geçiyor fotoğraf falan atıyor Allah belasını versin bı de Türkmüs  kendi insanımızada güvenemez olduk kendim de dahil herkese tavsiyem yatırım yapacağımız zaman iyi bir araştırma yapıp ona göre yapalım yatırımı yoksa bütün emeklerimiz paramız boşa gider
full member
Activity: 350
Merit: 106
Yuh artık amk valla billa direkten dönmüşüm bende yatırım yapacaktım buna paso mail gönderip duruyorlardı hatta.Allahtan girmemişim diyorum şimdi.bre şerefsiz madem dolandırdın birde milletle taşak geçme bari amk insanı.her taraf dolandırıcı amk bundan sonra icoya girerken gerekirse 30 sefer elemek gerekiyor valla soğudum icolardan bu scam muhabbetlerinden dolayı
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Yok artık bu da mı scam çıktı. Adamlar Almanya'dan diye sağlam gözüyle bakıyorduk, bu piyasada neyin ne olacağı hiç belli olmuyor.
member
Activity: 756
Merit: 16
Dediklerine göre Almanya'nın ilk icosu olarak geçiyordu. Bayağı iyi de toplamıştı 50m USD civarında. Birçok kişi güvenerek icosuna katıldı ancak adamlar bildiğin dolandırıcı çıkmış. Son zamanlarda cidden icolara güvenmek oldukça zor hale geldi. Katılanlara geçmiş olsun.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
İco'nun ekibine bakılınca ne olduğu ortaya çıkıyor. Gidip böyle çakal tayfayı feedlerseniz dolandırılırsınız.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
alman icosu lafını duyunca herkeste bir güven duygusu oluşuyor hele sitede gmbh yazıyorsa ben ona aldandım şahsen birde ico rating siteleri bol bol puan verince kaçınılmaz son neyseki yatırım yapmadım sadece bounty ile biraz uğraşmıştım.

Kardeşim bilmiyorsan söyleyeyim o siteler babalarının hayrına almıyorlar siteye para ödüyorsun kıytırık bi editor proje hakkında yarım agız bir yazı yaziyor o kadar yani.
biliyorum dostum 3-5 btc ye en dandirik sahte takımlı yalan projeli icoya bile 4 üstü rank alınabiliyor maalesef . ico rating sitelerinin çoğu bu mantıkta aslında hakkı neyse on verseler rüşvet almasalar millet o rating sitesine girer tekel olurlar coinmarketcap in birsürü rakibi var ama adamlar tekel gibi herkes orada listelenmenin peşinde.
member
Activity: 728
Trphy.io
Bu adamlar ödül kampanyasında beni mağdur ettiler diye sallıyordum meğer dünyanın en doğal şeyiymiş.
Allah belalarını versin diyip geçmek lazım adamlar hayatlarını yaşıyorlar  Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
gerçekten inanılır gibi değil. herzaman söylüyoruz. icolar risktir. bu proje ile de ilgilenmiştim. telegramda bir kaç soru sordum. bana mantıklı cevaplar vermediler ve icodan almak cazip gelmediği için bu icoyu es geçmiştim. ucuz kurtulmuşuz demekki. varsa ico yatırımcısı geçmiş olsun. gerçekten scam olup olmadığını henüz araştırmadım ama en kısa zamanda bunu da inceleyeceğim.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
adama bak amk birde utanmadan siteye fotoğraf koymuş yetmemiş twitterda parayı ezerkende foto atmış.heralde yürek yemiş bu arkadaş.yüklü yatırım yapmış olan varsa bi şekilde bulup buna gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.confido için baya tehdit yazıları yazılmıştı ama sonucu ne oldu takip edemedim.nişallah hem buna hemde diğer scamcılara gerekenler yapılır
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
İyi de 50 milyon dolar topladiği falan yok, millet para atsin diye kendileri atiyorlar bu paralari her ico yapiyor bunu
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
alman icosu lafını duyunca herkeste bir güven duygusu oluşuyor hele sitede gmbh yazıyorsa ben ona aldandım şahsen birde ico rating siteleri bol bol puan verince kaçınılmaz son neyseki yatırım yapmadım sadece bounty ile biraz uğraşmıştım.

Kardeşim bilmiyorsan söyleyeyim o siteler babalarının hayrına almıyorlar siteye para ödüyorsun kıytırık bi editor proje hakkında yarım agız bir yazı yaziyor o kadar yani.
Pages:
Jump to: