Ovo mi je neka "ženska" poslala na Discordu, poslala mi bez razloga kao poruku, da bi me nakon par poruka pitala dali ja trejdam i gdje bi mi ona rekla da ona trejda preko neke firme i odma mi je sama od sebe počela slat screenshote njene "zarade" preko nepoznate firme. Di mi je već sve postalo malo sumnjivo i da bi mi na kraju rekla da ona trejda preko neke Kukoin firme, što mi je bilo još čudnije jer nisam čuo za Kukoin, nego za Kucoin, pa mi je prevelika sličnost da nije neki scam. Naravno da ni neprestaje ženska da me ispituje i dalje dali sam se joino u tu telegram grupu.
Link nisam ni otvaro niti planiram, jer mi je previše sumnjivo sve, pa eto neka se nađe, ako nije neki scam može se post slobodno i obrisat, tj mogu ga i ja sam
Ako je netko uspješan u trejdanju, ne treba mu nitko da bi zarađivao, zar ne?
S druge strane, djeluje mi jako neprofesionalno da se ovako ''navlači'' ljude da se pridruže nekoj Telegram grupi, neke firme koja trejda.
Trejdanje nije MLM pa da trebaš ljude da bi zarađivao, a sigurno nisu i ''dobri anđeli'' pa iz altruizma pomažu drugima.
Ako je sve ''ozbiljno'' tada firma treba biti službeno registrirana, imati dozvolu financijskog regulatora za trgovanje, i trebala bi imati službene kontakte, adresu, webstranicu, telefon, puna imena direktora i dr.
Fima vrijednosnice, brokerska firma u Hrvatskoj koja polako ulazi u ''crypto vode'' su ti najbolji primjer.
Ako svega toga nema, i jedino što imaju je ''anonimna'' telegram grupa moj ti je savjet, a i drugima, bježite od toga.
Prave firme ne rade na taj način.