https://bitcointalksearch.org/topic/m.54187983Bakın reputationda başlık açtım DarkStara sordum? Niye biliyor musunuz? Chipmixerde birileri arkadaşı şikayet etmiş, atıldı, benden biliyordu. Konuya Tek mesaj atmadı. Başlığın sonunu okuyun DarkStar ne cevap vermiş! Kimsenin arkasından konuşmuyoruz, entrika çevirmiyoruz, gizlimiz saklımız yok, sırlarımız yok. Herkesin hakkını korumaya çalışıyoruz ama Erol Taş biz oluyoruz
-----
Kalemder hala aynısın, nerde hakaret var? Burnu büyük demek hakaret mi?
Bi ALLAH için yemin et, multin var mı yok mu? Benim yok.
Ben leglere verilmesin demedim, az verilsin, insanları motive edelim, sınırlı kaynakları pragmatik kullanalım dedim. Negatifi sana değil ama toma vericem
Hani sen beni ignore ettiydin
Geldiğin son noktada lauka'dan hiç bir farkın yok Wolwoo. İçi boş ithamlar, hakaretler. Lauda'da senle aynı şeyi yapıyor zaten. Sadece negatif vermediğin kaldı ver kardeşim onu da ver senden tehditlerinden niye korkayım?
Merit kaliteli mesaja verilir, kişiye değil. Bu laftan ne anlıyorsun? Sadece "teknik" mesajlar mı anlıyorsun. Kalite tanımı herkese göre değişir. İyi bulduğun mesaj bir cümle bile olsa istersen 50 adet verirsin. Ama kişiye bakarak verilmez, verilmemeli. Yani rütbesine, ismine bakarak verilmemeli. Söylenen şey bu. Bir adam leg'de olsa hero'da olsa yazdığı mesaj neyi hak ediyorsa verilmeli, bir öneridir. Söylenen genel ifade bu. Düşük rütbeli ve kaliteli mesaj yazana da verilir, yüksek rütbeli ve kaliteli yazana da. Sen diyorsun ki rütbesi olana verilmemeli, düşük rütbeliye verilmeli. Üstüne birde aksi görüş belirtenleri multicilik ile suçluyorsun.
O halde bende suçlayayım seni. Bu görüşte ısrar etmenin nedeni senin kendi multilerine merit göndermek olabilir. Ben de aynı senin gibi suçlayabilirim seni. Bırak Allah aşkına bu tavırları. Görüşüne saygı duyarım ama kalkıp hakarete ve ithama devam ediyorsun. De ki bana göre "kaliteli mesajlar bunlar" bir şey demem. Ama "rütbesi olana vermeyin" demek ve kalkıp aksi görüş belirtenleri bizi itham etmene hakaret etmene izin veremem.
Şunu da belirteyim: Kendi hesabım için demiyorum bunları. Forumda rütbeli ve değerli yazılar paylaşan bir çok üye var. Emek harcayıp paylaşım yapıyorlar.
Not: Hakaretlerini yine sana iade ediyorum.
Şurda o kadar tahrik edici sözler kullanıyorsun ki neyse?