Selam, meritin Türkçe karşılığı likayat olduğu için merit gönderen kullanıcının liyakatli olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu konuda
very active olarak gösterilen 5 yerel bölüm var.
- Bahasa Indonesia (Indonesian)
- Türkçe (Turkish)
- 中文 (Chinese)
- Pilipinas
- Deutsch (German)
Bu içeriklerde (
Tablo1 -
Tablo2) Türk yerel forumda dağıtılan meritin Eylül ayından bu yana %648 oranında arttığını ve very active olarak adlandırılan lokal bölümler arasında en yüksek merit dağıtımına sahip bölüm olduğunu tespit edebiliyoruz. Yine de merit kaynaklarının sayısının artması daha merkezsiz bir ortam imkanı sağlayacağı için yeni merit kaynaklarını desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun dışında merit kaynağı olarak başvuracak kişilerin hangi kriterlere göre değerlendirildiği açıkça belirtilmiş
(Merit & new rank requirements).
üstad başvurumuzu yaptık artık değerlendirme yönetime ait...ancak naçizane fikrim şu: aynı cümleyi aynı kelimelerle biri yazsın 24 saat dursun o mesaj, sonra ertesi gün başka biri yazsın koysun bakalım kim kime kaç merit veriyor. liyakat dediğimiz şey göreceli bir kavram, hele bizim ülkemizde
nasrettin hocanın fıkrası bile var "Ye kürküm ye" diye...theymos efsane zaten, selam verse merit alıyor
merit kaynaklarımızdan şikayetçi değilim teramit üstad pek online olamıyor, mhanbostancı hocada da beklenti yüksek, EFS gönderiyor sağolsun, Blacknavy ve Vispilio olmasa halimiz duman..biraz da onların işini kolaylaştırmak için başvurdum, takdir yönetimin...