Pages:
Author

Topic: Serbest Sohbet Köşesi - Tanışma / Kültür / Sanat / Oyun / Film / Muhabbet - page 32. (Read 17638 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar
İnanın hepinizin bu duyguyu yaşamasını isterim. Renodan Mercedes'e geçmiş gibi 😂

Yeni ortam nasıl hocam orada? Hero'lara meyve tabakları, şaraplar, çikolatalar veriliyormuş diye duyuyoruz. Var mı aslı astarı?  Grin
Diğer konuda tebrik yollamıştım, buradan da kutluyorum. Bol kazançlar olsun.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
İnanın hepinizin bu duyguyu yaşamasını isterim. Renodan Mercedes'e geçmiş gibi 😂

hayırlı olsun arkadaşım gayet güzel olduğunu düşünüyorum. darısı diğer arkadaşların başına umarım en kısa sürede istedikleri gibi olur.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
@wolwoo tebrik ederim. Gahraman oldum diye durmak yok ama hala senden güzel paylaşımlar bekliyoruz.
Darısı diğer rank atlamaya bekleyen arkadaşlara.
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
Tebrikler, başarılar dilerim Wolwoo. Smiley

Dün akşamda dediğim gibi bu konular ile alakalı yazacak çok şey var kafamda. Yeni bir konu açtım oradan devam edeceğim tavsiyeler vermeye. Umarım faydalı olur ve her şey daha güzel olur.
legendary
Tebrikler @wolwoo. Biz burada tek seferde 3-5 merit verdiğimiz zaman vay anasını diyoruz ama globalde ne güzel dsgitim yapıyorlar degil mi? Tak tak   ben de merit kaymagi olmak için basvuram mi ya?
Sağolasın üstad. Darısı başına en kısa zamanda... Sabah ne olduğunu anlamadım😂 başvur derim, benim biraz da cahil cesareti, sen daha donanımlısın.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Tebrikler @wolwoo. Biz burada tek seferde 3-5 merit verdiğimiz zaman vay anasını diyoruz ama globalde ne güzel dsgitim yapıyorlar degil mi? Tak tak   ben de merit kaymagi olmak için basvuram mi ya?
legendary
Amaniiiin hero oldum  Cheesy nasıl olur inanamıyorum  Wink yabancı bir üstad tamamladı geçti, çok teşekkür 🤩 DarkStar_
Hatta fazlasıyla gönderdi, hemen dağıttım arkadaşlara. Üstadlar biraz idare edin de herkes bu mutluluğu yaşasın. Anlayışınız için teşekkür ederim 🤓 en azından herkes bir rank atlamalı bu kadar yıllık emek var neticede. Çok tuhaf bir his sanki gelmek bilmeyen boğa gelmiş gibi 😂

Edit: heyecandan konuda alıntıladığım postlara vermeyi unuttum meriti, kaynak olursam bilahare hepsine göndereceğim, aklımda.. 👍🏻
Edit 2: "wolwoo" biraz kısa mı kaldı ne😂 nick yazısıyla sikkeleri ortalamaları lazım bence, sola hizalayınca görüntü hoş olmuyor 😎

hero üstadd be, hayirli olsun üstadimissszz 😎
Amaniiiin hero oldum  Cheesy nasıl olur inanamıyorum  Wink yabancı bir üstad tamamladı geçti, çok teşekkür 🤩 DarkStar_
Hatta fazlasıyla gönderdi, hemen dağıttım arkadaşlara. Üstadlar biraz idare edin de herkes bu mutluluğu yaşasın. Anlayışınız için teşekkür ederim 🤓 en azından herkes bir rank atlamalı bu kadar yıllık emek var neticede. Çok tuhaf bir his sanki gelmek bilmeyen boğa gelmiş gibi 😂

Edit: heyecandan konuda alıntıladığım postlara vermeyi unuttum meriti, kaynak olursam bilahare hepsine göndereceğim, aklımda.. 👍🏻
Edit 2: "wolwoo" biraz kısa mı kaldı ne😂 nick yazısıyla sikkeleri ortalamaları lazım bence, sola hizalayınca görüntü hoş olmuyor 😎

Tebrikler, global forumda da zaman zaman savaş vererek, "kan, ter ve gözyaşıyla" (ve kahkahalarla) kazanılmış bir hero üyelik oldu Smiley

And sincere thanks go to @Darkstar, very virtuous action to regularly find and merit valuable messages in a foreign language

😂 😂 Teşekkür ederim brothers 😎 gahraman oldum ben de 🤩🤸‍♂️🤸‍♀️💓💜🐞🎂🍬🍫🍭🥂🍻🌋🌄🌅🌆🌈🔥🎃🎉✨🎈🎇🎁🎀🎖️🏅🥇🥈🥉🏀♥️📢🎶🎵🎸🎷🕯️💲💰🚬🚹🚸⬆️↗️➡️↘️↙️⬇️⬅️↖️♈🔴🔵⚪
"sonunu düşünen gahraman olamaz" 😉

Emeğiniz büyük gerçekten, her ikiniz de foruma en çok katkı sağlayan arkadaşlardansınız. Pek ümidim yoktu açıkçası ama oldu yani.. 👍🏻 Seviyorum sizleri-hepinizi, farklılıklarımızla benzerliklerimizle bir arada mutlu bir aile 👪 olalım hep.. Ve şu lanet olası boğa da bir an evvel gelir umarım 😂
legendary
Merit: 1657

Tebrikler, global forumda da zaman zaman savaş vererek, "kan, ter ve gözyaşıyla" (ve kahkahalarla) kazanılmış bir hero üyelik oldu Smiley

And sincere thanks go to @Darkstar_ , very virtuous action to regularly find and merit valuable messages in a foreign language
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Amaniiiin hero oldum  Cheesy nasıl olur inanamıyorum  Wink yabancı bir üstad tamamladı geçti, çok teşekkür 🤩 DarkStar_

hero üstadd be, hayirli olsun üstadimissszz 😎
legendary

legendary
Merit: 1657
Selam, meritin Türkçe karşılığı likayat olduğu için merit gönderen kullanıcının liyakatli olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuda very active olarak gösterilen 5 yerel bölüm var.

• Bahasa Indonesia (Indonesian)
  • Türkçe (Turkish)
  • 中文 (Chinese)
  • Pilipinas
  • Deutsch (German)

Bu içeriklerde (Tablo1 - Tablo2) Türk yerel forumda dağıtılan meritin Eylül ayından bu yana %648 oranında arttığını ve very active olarak adlandırılan lokal bölümler arasında en yüksek merit dağıtımına sahip bölüm olduğunu tespit edebiliyoruz. Yine de merit kaynaklarının sayısının artması daha merkezsiz bir ortam imkanı sağlayacağı için yeni merit kaynaklarını desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun dışında merit kaynağı olarak başvuracak kişilerin hangi kriterlere göre değerlendirildiği açıkça belirtilmiş (Merit & new rank requirements).

üstad başvurumuzu yaptık artık değerlendirme yönetime ait...ancak naçizane fikrim şu: aynı cümleyi aynı kelimelerle biri yazsın 24 saat dursun o mesaj, sonra ertesi gün başka biri yazsın koysun bakalım kim kime kaç merit veriyor. liyakat dediğimiz şey göreceli bir kavram, hele bizim ülkemizde  Cheesy nasrettin hocanın fıkrası bile var "Ye kürküm ye" diye...theymos efsane zaten, selam verse merit alıyor Cool

merit kaynaklarımızdan şikayetçi değilim teramit üstad pek online olamıyor, mhanbostancı hocada da beklenti yüksek, EFS gönderiyor sağolsun, Blacknavy ve Vispilio olmasa halimiz duman..biraz da onların işini kolaylaştırmak için başvurdum, takdir yönetimin...

Endonezyalılar burada günlük mesaj sayısında Türkler'den de aktifmiş şaşırdım Smiley çok kalabalık ülke ve genellikle fakir olan halkın kriptolara yönelmesi doğal aslında...

Wolwoo'nun merit başvurusu önemli, theymos 15 gün önce büyük bir ayarlama çektiği için merit kaynaklarına belki hemen müdahele etmez, hatta yeni düzenleme 6 ayı bulabilir, o yüzden ara sıra özellikle Kalemder ve wolwoo'nun merit başvurularını Meta'da hatırlatıp konularını sıcak tutmalarında fayda var...

legendary
Selam, meritin Türkçe karşılığı likayat olduğu için merit gönderen kullanıcının liyakatli olması gerektiğini düşünüyorum.

• Türkçe (Turkish)
  • 中文 (Chinese)
  • Pilipinas
  • Deutsch (German)

Bu içeriklerde (Tablo1 - Tablo2) Türk yerel forumda dağıtılan meritin Eylül ayından bu yana %648 oranında arttığını ve very active olarak adlandırılan lokal bölümler arasında en yüksek merit dağıtımına sahip bölüm olduğunu tespit edebiliyoruz. Yine de merit kaynaklarının sayısının artması daha merkezsiz bir ortam imkanı sağlayacağı için yeni merit kaynaklarını desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun dışında merit kaynağı olarak başvuracak kişilerin hangi kriterlere göre değerlendirildiği açıkça belirtilmiş (Merit & new rank requirements).

üstad başvurumuzu yaptık artık değerlendirme yönetime ait...ancak naçizane fikrim şu: aynı cümleyi aynı kelimelerle biri yazsın 24 saat dursun o mesaj, sonra ertesi gün başka biri yazsın koysun bakalım kim kime kaç merit veriyor. liyakat dediğimiz şey göreceli bir kavram, hele bizim ülkemizde  Cheesy nasrettin hocanın fıkrası bile var "Ye kürküm ye" diye...theymos efsane zaten, selam verse merit alıyor Cool

merit kaynaklarımızdan şikayetçi değilim teramit üstad pek online olamıyor, mhanbostancı hocada da beklenti yüksek, EFS gönderiyor sağolsun, Blacknavy ve Vispilio olmasa halimiz duman..biraz da onların işini kolaylaştırmak için başvurdum, takdir yönetimin...
legendary
Activity: 1316
Merit: 966

• Türkçe (Turkish)
  • 中文 (Chinese)
  • Pilipinas
  • Deutsch (German)

legendary
legendary
haksızlık olmasın. Adalet diye birşey varsa adil bir şekilde uygulansın.

katiliyorum. adaletli davranmadigini dusundugunuz kisileri burada eleştirebilirsiniz ama olayin cadi avina donmemesine de dikkat edelim. kaynaklar adaletli dagitim yaptiginda son noktada hakeden uye ile haketmeyen arasinda buyuk bir fark olur.

ayrica wolwo ustad ilk mesajimda ben de kendi kaliteli 10 mesajimi koydum, basvurum degerlendirilmedi. kurala uymani kesinlikle tavsiye ederim, geç merit kaynagi olmamin tek sebebi kurala uymamamdi. daha once meritlenmemiş 10 adet iyi post bul ve bu başkalarina ait olsun.
nasıl yani? ben de kendi içeriğimi paylaşcam sandıydım Huh

hayir kendini merit kaynagi gibi hayal et, hakettigini dusundugun ama merit alamamis postlari keşfet ve onlari listele. 10 veya daha fazla olabilir.
legendary

katiliyorum. adaletli davranmadigini dusundugunuz kisileri burada eleştirebilirsiniz ama olayin cadi avina donmemesine de dikkat edelim. kaynaklar adaletli dagitim yaptiginda son noktada hakeden uye ile haketmeyen arasinda buyuk bir fark olur.

ayrica wolwo ustad ilk mesajimda ben de kendi kaliteli 10 mesajimi koydum, basvurum degerlendirilmedi. kurala uymani kesinlikle tavsiye ederim, geç merit kaynagi olmamin tek sebebi kurala uymamamdi. daha once meritlenmemiş 10 adet iyi post bul ve bu başkalarina ait olsun.
nasıl yani? ben de kendi içeriğimi paylaşcam sandıydım Huh
hero member
Merit: 795
@jopen ifşalaman bir işe yaramaz zaten bu duruma kadar kendini düşüren insanların utanmasını bekleyemezsin. bthd daha önce bir konuda bahsetmişti merit toplayıp hiç merit vermeyen kişilere çok yararlı post atmış olsa dahi merit göndermiyorum gibi bir cümlesi olması lazım. bana kalırsa çok doğru söylüyor ve şu an forumun en ölü zamanları bu zamanda foruma destek çıkan ve değerli bilgilerini paylaşan kim varsa onları bir şekilde ödüllendirmek gerekiyor ama bir iki post ile merit toplayıp döngüye yardımcı olmayan üyeleri görmezden gelmek en doğru olan.

Ben biraz farklı yazmışım tam olarak şöyle yazıyormuş

Az yukarıda da konuşulmuş. 70-80 hatta 100+ merit alıp hiç kimseye merit atmayıp döngüyü bozan hesaplar var bazıları bilmediğinden bazıları hepimizin tahmin edeceği farklı amaçla. O tip hesaplara sebebi ne olursa olsun merit göndermiyorum. Topluluğun ortak faydasını düşünmeyene ben de el uzatmıyorum kendi çapımda.
legendary

legendary
Pages:
Jump to: