Pages:
Author

Topic: Serbest Sohbet Köşesi - Tanışma / Kültür / Sanat / Oyun / Film / Muhabbet - page 50. (Read 17646 times)

full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
full member
Activity: 127
Merit: 116
@onurgozupek ve @mhanbostanci, isterseniz Bost tokenları bağış yapalım, koyduğunuz Bost token karşılığına gelen bir miktarı arzu ettiğiniz bir hayır kurumuna bağışlayabilirsiniz.

Cüzdan kurun lütfen. Smiley
Boost'u da kullanın inceleyin. Yok üşeniyorsanız dediğim gibi crex24 de hesap açın. boost olarak verelim ödülünüzü.

Pekala bir Crex hesabı aldım fakat bence yine de gönderim yapacağınız kadar miktarı bağış da yapın arkadaşlar çünkü Crex'ten o meblağı çekemeyebiliriz Smiley

tartışmalı bir borsaya benziyor

BOST Adresim: BJseUS3Z83bN3SxZBA1Zuj3eVPpiTBKX2X

Gönderim yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım, nice yarışmalarda buluşmak üzere

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Diğer arkadaşlar bu konuda nasıl düşünüyor?
Her defasında yeni konu mu açalım yoksa tek konu üzerinden mi ilerlesin Sohbet?

O değil de ben en çok @Ekilerin oyuncak arabasını almak istiyordum Smiley
Nasip olmadı
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Şu anda Türkçe forum biraz tutuk gittiği için, 40-50 USD ödül toplanmasına rağmen 3 gün kimse mesaj atmadı, bu bile şaşırtıcı bence...

Olayın yarışmacı boyutu artarsa heyecan verici noktalara gidebilir, büyük ödüller ağızdan ağıza yayılırsa efsaneye dönüşebilir burası Smiley

Benim oyum her yarıştan sonra ödüllerin artıp yeni bir başlık açılması yönünde, garanti ediyorum bütün ödüllerin ve sohbetlerin birbirine karıştığı 100'lerce sayfalık konulardan daha dinamik olur böylesi @Kalemder, bu konuyu güzel bir şekilde başlattınız devamını getirelim işe biraz heyecan katalım.
legendary
Be A Hope
Konuya yeni ödül bırakacak üyeleri bekliyoruz Smiley
Ağaların eli tutulmaz.

Sohbet kaldığı yerden devam etmeli.

Bence de kesinlikle devam etmeli, fakat ödül dağıtımı tamamlandıktan sonra mutlaka yeni başlık açmalısınız ki bir karışıklık olmasın Smiley,

bu yarışma geleneğinin ödüllerin artarak sürmesi şahane olur

Aslında konunun amacının ödül almak değil de sohbeti devam ettirmek için bir iştirak oluşturmaktı hocam.
Şimdi başka başlıklar açıp işi yarışa çevirmek mümkün olsada bence bu asıl maksada uygun olmayacaktır.

Muhabbet sürsün, içinden gelen "tip" niyetine ödüller koysun. Bu devran böyle gitsin Smiley

Not: "Tip" ingilizcede farklı bir "bağış" kültürü içinden gelen yapar. Genelde "bahşiş" ile karıştırılıyor ama daha naif bir şey.
legendary
Ağaların eli tutulmaz.

Bence de kesinlikle devam etmeli, fakat ödül dağıtımı tamamlandıktan sonra mutlaka yeni başlık açmalısınız ki bir karışıklık olmasın Smiley,

bu yarışma geleneğinin ödüllerin artarak sürmesi şahane olur
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

Aha .. Bitti mi  yarışma ?  hiç haberim yok bakmayı unuttum   Smiley
legendary
Be A Hope
Ağaların eli tutulmaz.

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
@onurgozupek ve @mhanbostanci, isterseniz Bost tokenları bağış yapalım, koyduğunuz Bost token karşılığına gelen bir miktarı arzu ettiğiniz bir hayır kurumuna bağışlayabilirsiniz.

Cüzdan kurun lütfen. Smiley
Boost'u da kullanın inceleyin. Yok üşeniyorsanız dediğim gibi crex24 de hesap açın. boost olarak verelim ödülünüzü.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Tokatcoin bir espriydi herhalde onu geçiyorum Smiley
Sen öyle san hocam. Cüzdanın seedlerini bulayım da çöplüğe cevireyim:)

edit: https://etherscan.io/tx/0x18d4714b05bfd21ef5f8ace943faa7df3d4e880334cacd39ae65b198aff98f91

yeni bir tokat coin balinası doğuyor:))
legendary
Tebrik ediyorum, bence çok başarılı bir yarışma oldu ve konu dışı bölümüne renk getirdi Smiley, bu tarz ödüllü konuların devamını dilerim, hayırlı uğurlu olsun.

https://etherscan.io/tx/0xc457bf9682eff2ea9bf1ae1ede2c724b679d68243e24225fc2df230fa31623e6
legendary
Be A Hope
full member

@Kalemder sabah bu haberi okumak çok güzeldi Smiley harika bir kampanya oldu.

@Kalender, @Vispilio ve @ekiller çok teşekkürler ödüller için, cüzdanlarım aşağıdaki gibidir:

BTT:  TPjPR7g8JQZiNZzVr6Xwx4SuWeceGJQ6wa

BTC: 1KyC263q14cMyoAwBYqqG5NLhzgDAh8pPm

ETH: 0x421b684402422182C3aB98db88B86F11b03a408a

Tokatcoin bir espriydi herhalde onu geçiyorum Smiley

Tüm katılımcılara teşekkür ederim, güzel bir yarışmaydı.

hero member
Activity: 1343
Merit: 602
In #Bitcoin me trust
member
Activity: 1106
Merit: 25
Stake com gibi bir imza olsaydı forum şenlenirdi.  Onlarda olmayınca ortalık sus pus vaziyette.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
full member
Aşmış dizi,peki şu Simpsons kehanetlerine ne demeli arkadaşlar,
https://youtu.be/-10vg90ZIy8
legendary