Nije kopanje lose uopste, pa bukvalno sam kopao 15-20 dolara dnevno sa ETH pomnozi to sa 30 dana u mesecu i oduzmi 50 dolara za struju pa vidi koliko ostane, pogotovo sto je pre 40 dana cena novcica bila 450 dolara a pre ovog sloma je dostigo cenu preko 1400 dolara. To sto iskopas ne moras prodat, nego sacekas ieto jos vece zarade
pogledaj tezinu
https://etherscan.io/chart/difficultyovaj veliki pad je bio forkovanje, ja sam iskoristio taj trenutak da udjem u kopanje, ali sto vise ljudi udje u kopanje pojaca se snaga mreze a samim tim i kopanje. Jos malo ce ETH postat kao BTC, neces ga moci kopat bez ozbiljnih masina
i kako kopas NEO kad nije mineable?
Ne kopam NEO nego se zezam daju mi svaki dan NEO Gas kad se ulogujem u Nano Ledger S pa ono cliknem oba dugmeceta dva puta daju mi besplatan NEO gas mada nemam pojma koliko je ja ga drzim cisto jer je besplatno da saljem na berzu kada nadjem nesto novo da kupim.
Hocu da kazem da kopanje nije lose ali vise se zaradi na druge stvari to sam hteo da kazem. Nemora niko da napusti kopanje EPS vas voli sto trosite struju oni zaradjuju to je dobro za nasu drzavicu i parazite koji zive od nas sto proizvodimo.
PS: EPS nisu paraziti, nego birokratija koja dere sve nas i eps idt.. to je za one koji neznaju definiciju slobode i ko su paraziti u toj definiciji. Za 20% PDV dranje da ti ne pricam. Zato kazem kopanje je super za parazite to sam hteo da kazem.