Author

Topic: Српски (Serbian) - page 127. (Read 3600828 times)

member
Activity: 250
Merit: 14
January 20, 2018, 11:22:08 AM
Nije kopanje lose uopste, pa bukvalno sam kopao 15-20 dolara dnevno sa ETH pomnozi to sa 30 dana u mesecu i oduzmi 50 dolara za struju pa vidi koliko ostane, pogotovo sto je pre 40 dana cena novcica bila 450 dolara a pre ovog sloma je dostigo cenu preko 1400 dolara. To sto iskopas ne moras prodat, nego sacekas ieto jos vece zarade

pogledaj tezinu https://etherscan.io/chart/difficulty
ovaj veliki pad je bio forkovanje, ja sam iskoristio taj trenutak da udjem u kopanje, ali sto vise ljudi udje u kopanje pojaca se snaga mreze a samim tim i kopanje. Jos malo ce ETH postat kao BTC, neces ga moci kopat bez ozbiljnih masina

i kako kopas NEO kad nije mineable?
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
January 20, 2018, 11:03:32 AM
Nisam dosad pokusavao da kopam ali vidim da sad se dosta kopa ETN , a da li je profitabilan to vec nisam siguran!  A i glavna zarada nije na kolicini same rude nego na njenom kvalitetu - prevedeno nije bitno sta kopas i koliko sad vredi vec koliko ce da vredi za 3 4 meseca a mozda i duze!  Cool

Mislim da ako pocinjes ili imas malo para o ovo je jedini nacin da se domognes malo kapitala to je ok ali po meni nije optimalno. Cak ljudi koji promovisu projekte zarade sto puta vise a ima 1000 drugih nacina razrade koje su bolje od kopanja. Hteo sam samo to da kazem da ljudi ovde koji kopaju pogledaju druge opcije. Toliko (nisam neprijatelj kopanja).

Pozdrav.
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
January 20, 2018, 10:20:18 AM
Jel kopa neko Monero? vidim da na ETH tezina kopanja skace ko luda, trebam polako trazit drugi novcic za kopanje
Kako stoji Monero sa rastom tezine kopanja?
Sta drugo kopate?

Nije bas tezina kopanja bitna, bitan je odnos izmedju nagrade i tezine. Tezina kopanja raste skoro svugde, pa skoro sigurno i u Moneru.
Svaki komp moze da kopa Monero, pa mu je to plus. Moze i sa CPU donekle, ja mislim, a da nije bas bacanje para, ali nisam siguran, mora se to uvek izracunati na svojoj masini i testirati.

ETH sam do nedavno mogao kopati 0.5 mesecno, pa je pocelo da pada i pada. Naravno na mom radniku je recimo samo uzadnjih 30 dana broj masina porasto za 70.000 i trend se nastavlja. Vrlo brzo ce se doci u poziciju da cu moci kopati 0.1 novcic mesecno a po ceni od 1000 dolara je tracenje masine.

Zato pitam sta drugi kopaju, pogotovo ako neko ima profitabilan novcic koji kopa duze vremena

Ljudi bre, pa ako ovako pada cena cisto da bacim malo drugaciju misao ovde ja cu vise NEO da izkopam od vas ako cena nastavlja da pada i ja sam debil koji nezna da kopa. Cisto bez znanja kopanja mislim da je to nesto sto nema veliku buducnost osim ako cete napraviti obgromnu farmu sa vasom solarnom elektranom u dvoristu. Ja ne vidim da je to perspektivna buducnost? Mozda nisam u pravu ali sam hteo to da pomenem pa mi kazite ako nisam u pravu ne vredjam se lako volim istinu. Pozdrav.

member
January 20, 2018, 09:36:38 AM
Jel kopa neko Monero? vidim da na ETH tezina kopanja skace ko luda, trebam polako trazit drugi novcic za kopanje
Sta drugo kopate?

Nije bas tezina kopanja bitna, bitan je odnos izmedju nagrade i tezine. Tezina kopanja raste skoro svugde, pa skoro sigurno i u Moneru.
Svaki komp moze da kopa Monero, pa mu je to plus. Moze i sa CPU donekle, ja mislim, a da nije bas bacanje para, ali nisam siguran, mora se to uvek izracunati na svojoj masini i testirati.

ETH sam do nedavno mogao kopati 0.5 mesecno, pa je pocelo da pada i pada. Naravno na mom radniku je recimo samo uzadnjih 30 dana broj masina porasto za 70.000 i trend se nastavlja. Vrlo brzo ce se doci u poziciju da cu moci kopati 0.1 novcic mesecno a po ceni od 1000 dolara je tracenje masine.

Zato pitam sta drugi kopaju, pogotovo ako neko ima profitabilan novcic koji kopa duze vremena
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
January 20, 2018, 07:54:19 AM
Sta drugo kopate?

member
January 20, 2018, 07:46:36 AM
Sta drugo kopate?
newbie
Activity: 55
Merit: 0
January 20, 2018, 05:28:19 AM
cao! mislim da BTC osvaja svet! Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
January 19, 2018, 09:12:36 PM
Iskreno ne svidja mi se, proverio sam imena njihovog team-a, i sva imena kada ih izgooglas nekako su "cudna" nigde da ta imena imaju twitter ili koju god drugu socijalnu mrezu... samo bih rekao...pazi se..
newbie
Activity: 4
January 19, 2018, 06:36:13 PM
Izvinjavam se.
Zaista se izvinjavam sto sam arogantan.
Ako sam nekog uvredio to je verovatno sto mi se suprotstavio sa glupostima. Postoji velika razlika u nacelnom pogledu na ovo sto se desava i sta mi zelimo od toga. Koje su nam namere. Vecina vas vidi samo pare.
Ja vidim nacin na koji se menja svet.
Jbg.
Ovo je sve.
Sve se menja.
Ovo je FORUM.
[5pt]Forum na kojem je sve pocelo![/size]
Amin!

Zdravo narode.
Da li neko ima link za discord grupu Kriptosvet ili Kriptosvet Balkan?
Nisam siguran kako se tacno zove.
Hvala

Nestali su kao pravi ICO scam Cheesy

Koliko nas Vas utice to sto dolar svaki danom opada u vrednosti? Prakticno znaci da struja u Srbiji poskupljuje u dolarima.

Tesla kazes?

Daj nesto! Smiley

Ako si Vlada ja sam Djordje Smiley

Hey marcetin  can you please PM me, created a throwaway but i've been around crypto for a long time, i think you'd be able to help me and we may even know each other, i am looking to re-connect with the guys from Metal coin (i bought it when it first came out), and also some people like omega man from the original cpg if that rings a bell. Either way would really appreciate just a quick message man, thanks!
newbie
Activity: 84
January 19, 2018, 03:45:20 PM
moze li se sa nekom karticom kopati 5-7 e  dnevno??

mozda vega 64... msm da je to trenutno najbolja kartica cena-kvalitet, ali mozes recimo 150$ mesecno cini mi se...
newbie
Activity: 23
January 19, 2018, 02:29:56 PM

moze, zove se rx lopata, sa njom dnevnica i 25 EUR Smiley
newbie
Activity: 11
January 19, 2018, 02:22:28 PM
member
Activity: 109
Merit: 10
January 19, 2018, 12:53:10 PM
Kome je interesantno evo jedan krajnje zanimljivi bounty: https://bitcointalksearch.org/topic/bountyairdropicodubtokens-200000-worth-of-bounty-rewards-2628343. Projekat je fantastičan, presale je zatvoren offline tako da je token siguran, ima dosta kanala za bounty, itd. Znam ih jer im moja firma radi ICO smart contract, toplo preporučujem.
newbie
Activity: 87
January 19, 2018, 09:32:39 AM

Kako ne razumes? Pa vidis da me je spustio na genijalno-duhovit nacin.
Izuzetno konstruktivno i ostroumno Roll Eyes

Suzica  Grin
member
Activity: 126
January 19, 2018, 06:02:05 AM

Kako ne razumes? Pa vidis da me je spustio na genijalno-duhovit nacin.
Izuzetno konstruktivno i ostroumno Roll Eyes
member
Activity: 121
Tullievo
jr. member
Activity: 44
Merit: 2
member
Activity: 126
January 19, 2018, 04:22:51 AM
Šaljite braćo te linkove gde moz da se zaradi Wink
Za sad , dok ne doguram do nekog statusa na forumu , ucestvujem samo u Airdrop-ovima. Jos malo pa ce biti mesec dana kako sam se pridružio Crypto svetu.
Nesto sitno investirah ( isto zena , dete Grin ), pa se za pocetak igram i istražujem.
Evo za mesec dana , maltene 0 od svih silnih Airdrop-ova. Doduše čekam još neke da mi stignu pa ćemo videti.

A stvarno bi mogli da nam daju podelu tema na našem jeziku, ovako je teško pratiti sa teme na temu.
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
January 18, 2018, 09:30:22 PM
E sram te bilo! Cheesy ... Ja te juce trazio(poslao ti poruku ovde) al sam se vec snasao u medjuvremenu. Tako da dobrosao iz dugo medvedjeg sna! haha
legendary
Activity: 2464
Merit: 1037
CEO @ Stake.com and Primedice.com
January 18, 2018, 09:07:25 PM
da pitam nesto  ... Ima li ko da preporuci dobru  " signature " kampanju koju mozemo i mi novi da pratimo i radimo ....
Mi smo jedno vreme nudili ekstra signature kampanje, provericu sa administratorima sajta jel to jos sljaka, jel primaju nove ljude etc. Javljam cim proverim. Sajt je ovaj sto ja imam u signature btw.

Ljudi stavite neki affiliate na signature zaradicete vise nego ovo bitcointalk bikovosranje naprimer ja sam stavio Elektronijum dobio sam 1200 kojnova to ti je 100 evra i ovi seratori vam nikada nece to platiti.

Moja dva dinara druze.

Imas ovde lepu listu kampanja https://bitcointalksearch.org/topic/overview-of-bitcointalk-signature-ad-campaigns-last-update-01-jan-23-615953

100 evra za koliko dana? Ovi iz 777coin meni placaju uvek. Nekada bilo jednom nedeljno, a sada zbog rudarske provizije jednom u dve nedelje.
Ne treba nikakav sajt, nikakva registracija, samo im se javis u topic-u i ako te izaberu, lepo ti dodje na adresu koju si im dao.

A sto se kolicine tice, sve to zavisi od ranka i broja postova, i naravno cene bitkoina. Trenutno za Hero rank mozes uzmes 200 evra mesecno, ali ono, trosis vreme na postove.

Bice uskoro nasa kampanja za stake. Inace mrzim te kampanje jer promovisu spam ali mi cemo se potruditi da je odradimo kako treba i bice najace placena kao i sve nase kampanje do sad Cheesy .

Ali se slazem da je dok to ne krene stavite lepo neki affiliate link sa nasom kampanjom cete i to moci ali dok ne bude...

Ja sam za dve godine zaradio 43 btc or referala Cheesy Tako da ono ni malo nije lose.

Npr od septembra prosle godine do sad sam od ovog stake linka koji sad imam u sig zaradio 0.076 btc ali to je sad kad sam mnoooogoo manje aktivan sa postovanjem ovde. Retko kada i ulazim na btctalk.
Jump to: