Author

Topic: Српски (Serbian) - page 125. (Read 3600574 times)

member
Activity: 109
Merit: 10
January 22, 2018, 08:49:13 AM
Ja sam probao i sopstveno kopanje i cloud mining, medjutim nekako kroz investiranje u projekte za koje verujem da imaju potencijala, ostvarujem najveci profit.
I iz tvog iskustva  , a vazi i za ostale isplati li  se CLOUD mining i koliko /koji ? 
Genezis znam da je mogao nesto da se zaradi al sad ga nema Roll Eyes
Neki predlog  Huh

Ja se slazem sa sta je napisano ali kao i sve ostalo nemoj crno/belo da gledas ja sam slucajno stavio 50 evra u Genesis mining pre 7 meseci (tako nesto) dozivotni ugovor dobio sam 1000% nazad i jos dolazi. Pa ti gledaj. Zanci nije sve crno/belo.
Genesis daje mogućnost zarade, ali skoro isključivo na rastu cene tokena. Kupiti sam token je značajno isplativije u velikoj većini slučajeva. Probao sam, i matematika je takva...
newbie
Activity: 55
Merit: 0
January 22, 2018, 08:40:05 AM
Ocekuje se jos oscilacija sto se tice scrypt valuta.! Wink
newbie
January 22, 2018, 03:18:48 AM
Dobo jutro rudari! Smiley
newbie
Activity: 84
January 21, 2018, 10:06:02 PM
Једна реч - Титанијум Блокчејн...

и наравно, ду јур оун рисрч...

Ушао сам са 300е, па ћемо видети како иде...

sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
January 21, 2018, 03:22:15 PM
Ljudi bre, pa ako ovako pada cena cisto da bacim malo drugaciju misao ovde ja cu vise NEO da izkopam od vas ako cena nastavlja da pada i ja sam debil koji nezna da kopa. Cisto bez znanja kopanja mislim da je to nesto sto nema veliku buducnost osim ako cete napraviti obgromnu farmu sa vasom solarnom elektranom u dvoristu. Ja ne vidim da je to perspektivna buducnost? Mozda nisam u pravu ali sam hteo to da pomenem pa mi kazite ako nisam u pravu ne vredjam se lako volim istinu. Pozdrav.

Pa ne znam bas. Nije ne moguce. Najveci problem velikih rudara, koliko ja znam, je sto imaju ogranicenja koliko struje mogu da uvedu.
A i kod nas, vidis, da imas potrosacke zone, pa ako manje trosis, dodje ti isplativije. Tako da mozda se to raspodeli da svako kopa po malo.
Mozda je i lakse hladiti manje masine, pa bude isplativije i po tom smilsu.

Ja imam osecaj da cu ove godine da ukapiram nesto mnogo bolje od kopanja. Sta? Namam pojama jos.

Inace pored NEO drzim i IOTA i RaiBlocks mada mi RAI blocks pola na Kukoinu jer mi ovaj windows wallet nesto lose izgleda a web wallet me brine. Toliko za sada.
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
January 21, 2018, 03:01:42 PM
Ljudi bre, pa ako ovako pada cena cisto da bacim malo drugaciju misao ovde ja cu vise NEO da izkopam od vas ako cena nastavlja da pada i ja sam debil koji nezna da kopa. Cisto bez znanja kopanja mislim da je to nesto sto nema veliku buducnost osim ako cete napraviti obgromnu farmu sa vasom solarnom elektranom u dvoristu. Ja ne vidim da je to perspektivna buducnost? Mozda nisam u pravu ali sam hteo to da pomenem pa mi kazite ako nisam u pravu ne vredjam se lako volim istinu. Pozdrav.

Pa ne znam bas. Nije ne moguce. Najveci problem velikih rudara, koliko ja znam, je sto imaju ogranicenja koliko struje mogu da uvedu.
A i kod nas, vidis, da imas potrosacke zone, pa ako manje trosis, dodje ti isplativije. Tako da mozda se to raspodeli da svako kopa po malo.
Mozda je i lakse hladiti manje masine, pa bude isplativije i po tom smilsu.
newbie
Activity: 36
January 21, 2018, 12:20:59 PM
cini mi se da boTodorac  =  @marcetin

A ne to nikako,mada ne i jako daleko.Drugar njegov svakako dugogodisnji rekao bih ja...
A i koristim ovu priliku da pozdravim Shona i da ga informisem da je Dumitrije prosledio meni PDF o Vinchi pa cu da proucim temu cim mognem.
I naravno podrzavam lik i delo velikog shamana sa severne Salajke,one podkanalske Salajke gde on vlada iz Senke...vec necije...to je vec veca filosofija.Mislim Marcetina
Hvala
sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
January 21, 2018, 12:07:08 PM
Pitam se? sta ce tacno da se desi!? Smiley

Molim te stavi u "  " o cemu govoris da znamo posto su nas strpali sve pod jedan forum i nemamo podforume ko sto hrvati imaju. Tesko je pratiti raspravu bez toga.
newbie
January 21, 2018, 11:58:44 AM
Pitam se? sta ce tacno da se desi!? Smiley
newbie
Activity: 4
January 21, 2018, 10:03:45 AM

A ne to nikako,mada ne i jako daleko.Drugar njegov svakako dugogodisnji rekao bih ja...
A i koristim ovu priliku da pozdravim Shona i da ga informisem da je Dumitrije prosledio meni PDF o Vinchi pa cu da proucim temu cim mognem.
I naravno podrzavam lik i delo velikog shamana sa severne Salajke,one podkanalske Salajke gde on vlada iz Senke...vec necije...to je vec veca filosofija.Mislim Marcetina
newbie
Activity: 5
January 21, 2018, 08:51:24 AM
newbie
Activity: 84
newbie
Activity: 4
January 21, 2018, 06:50:26 AM

Brojutro

Ko si sad pa ti ?moze neko predstavljanje? Cool Bro
Naravno...kao sto mi ime lepo kaze...boTodorac...planiram uploviti u nemirne luke crypto sveta tako da je logicno da se  materijalizujem  i ovde.
jr. member
Activity: 44
Merit: 2
January 21, 2018, 06:02:12 AM
Nije valjda bio u ovom stilu: https://www.youtube.com/watch?v=XAIX2vISe3M

A sad mi nesto zao prodavca Smiley
newbie
January 21, 2018, 05:55:18 AM
Hahahaha.... A sigurno je bio u ovakom fazonu dok je objasnjavao i kupovao....

https://www.youtube.com/watch?v=6UywYH4fbtg&index=10&list=RDMMxXbkaDQLo68
Ma jok ovo je lajt on je bio hardcore
jr. member
January 21, 2018, 05:53:02 AM
Hahahaha.... A sigurno je bio u ovakom fazonu dok je objasnjavao i kupovao....

https://www.youtube.com/watch?v=6UywYH4fbtg&index=10&list=RDMMxXbkaDQLo68
newbie
January 21, 2018, 05:51:06 AM
Mogu da zamislim tu kupovinu... Kad je usao u radnju i bacio u trans prodavca sa pricom o Cejnu i valutama i nastanku sveta .... Ovaj mu je sigurno samo dao i9 i monitor kao poklon Smiley
Da je to ispricao u prodavnici ne bi hteli ni mish da mu prodaju  Grin
jr. member
January 21, 2018, 05:49:20 AM
Mogu da zamislim tu kupovinu... Kad je usao u radnju i bacio u trans prodavca sa pricom o Cejnu i valutama i nastanku sveta .... Ovaj mu je sigurno samo dao i9 i monitor kao poklon Smiley
newbie
January 21, 2018, 05:46:23 AM
Ono.. ima se moze se ... neka neka.. samo nek se trose pare na nesto kvalitetno...
Veoma kvalitetno vredi svake pare ..sa upaljenom virtualnom masinom i hromomom sa 200 tabova je otkinuo geekbench prvi u svemu ,
a neka sam isprica kakav je monitor pazario Shocked
jr. member
January 21, 2018, 05:42:15 AM
Ono.. ima se moze se ... neka neka.. samo nek se trose pare na nesto kvalitetno...
Jump to: