Author

Topic: Српски (Serbian) - page 147. (Read 3602023 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 251
I'm investigating Crypto Projects
January 04, 2018, 07:15:32 AM
PREDLOG ZA ICO...

Evo da donesem predlog za ICO do sada imam dobar % uspeha Wagerr, Electronium, Engine (ENJ) i TokenPay sam kupio do sada i par puta sam cuo za Experty i koncept mi se svidja i sajt neverovatno dobro izgleda ali koncept je sledeci:

Recimo ja sam konsultant i ljudi mi plate za savete preko skajpa ali ja moram prvo da ih ubedim da mi plate unapred ili im posaljem posle da mi plate nekad mi ne plate itd...

Sada im posaljem link na Experty i oni moraju da imaju tokene u njihovu verziju skajpa i po minutu tokeni idu meni dok konsultujem. Svi koji rade konsutacije ce da salju link i jedini nacin placanja je token. Razumem da ce biti mala adaptacija ali 1% adaptacija ako uspe token ce vredeti puno.

Ima jas 5 dana ili tako nesto za 60% bonus ja danas nemam puno vremena ako neko ima vreme da uradi malo detaljniji reaserch na Experty (https://experty.io/) bio bih mu zahvalan ali sam 90% siguran da cu investirati.

Eto toliko nadam se da ima jos neko ovde zainteresovan za ICO's ne sam ja Smiley

Pozdrav
sr. member
January 04, 2018, 07:07:48 AM
Dali neko zna slicajno kako da dodam Kucoin Shares (KCS) da se pojavi na https://www.myetherwallet.com jer nije na onaj spisak "Show all coins" ali kada odem na https://ethplorer.io vidim da ga imam ali nikako da vratim na Kucoin exchange. Ja sam ga slucajno poslao na Ledger Nano S (MyEtherWallet) jer sam mislio da je KyberNetwork (KNC) sada je zaglavljen.

Ako neko zna trik ili dali moram da cekam da ga MEW doda na spisak? Za sada nije problem jer cena skace non stop tako da je ok ali me nervira da nije KCS na spisku na MEH.

Hvala unapred.

Druze u myetherwallet odes na "add custom token" odmah ti je pored tog "show all coins" i uneses podatke.
Contract adress: 0x039b5649a59967e3e936d7471f9c3700100ee1ab
Token symbol: KCS
Decimals: 6

i save.

Hvala druze pojavljuje se ali kada probam da posaljem nazad na Kukoin berzu dobijem INVALID PARAMETER HEX. Dali mozda znas sta je to ?

Imam pitanje kako si znao contract adresu za KuKoin?

legendary
Activity: 1124
Merit: 1013
ParalleCoin's ruler from the shadow
January 04, 2018, 12:54:47 AM
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
BTCDrugari...

Ako vas neko pita....

Vi mu kaž'te:

Čejn je prvi i jedini sjebao Norisa, a nije Džeki!

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Blok Čak Čejnu!

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Vera mi ne dopušta da vam čestitam novu, a i koga zabole, nit' verujem u Novu, nit' Božić, ni Vajstresnes ... ni ostale govnarije nekada u službi duha porodice a sada samo instrument komercijalizacije.

Samo u Čejna verujem

NASA nikada nije bila sposobna da pošalje čoveka na mesec! Između ostalog i zato što ako skočiš i izbiješ H iz imena možda skapiraš o čemu pričam. U suprotnom nemaš šansu da poveruješ u Čejna.
Bitkoint ide na mesec iako nema veze sa njima  Tongue

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Igrajte se s Čejnom, unapredite Čejna, ali nikako ne očekujte lake pare od Čejna!!!
99,98% vas će izgubiti pare jer čak iako ovde sere zapravo ne veruje u Čejna.
Ne zna ko je Čejn...
Štaviše, uopšte ni ne zna šta je Čejn! ... a i možda je čak otvorio konsalting kompaniju za Čejnove tehnologije!

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

newbie
Activity: 8
Merit: 0
January 03, 2018, 02:17:52 PM
Pozdrav svima i srećna Nova godina Smiley

Da li ulažete u manje poznate valute osim BTC, ETH i XRP i koje biste preporučili?

Moj portfolio: IOTA, XRB, XLM, ARDR.

member
Activity: 518
Merit: 10
January 03, 2018, 01:09:06 PM
Dali neko zna slicajno kako da dodam Kucoin Shares (KCS) da se pojavi na https://www.myetherwallet.com jer nije na onaj spisak "Show all coins" ali kada odem na https://ethplorer.io vidim da ga imam ali nikako da vratim na Kucoin exchange. Ja sam ga slucajno poslao na Ledger Nano S (MyEtherWallet) jer sam mislio da je KyberNetwork (KNC) sada je zaglavljen.

Ako neko zna trik ili dali moram da cekam da ga MEW doda na spisak? Za sada nije problem jer cena skace non stop tako da je ok ali me nervira da nije KCS na spisku na MEH.

Hvala unapred.

Druze u myetherwallet odes na "add custom token" odmah ti je pored tog "show all coins" i uneses podatke.
Contract adress: 0x039b5649a59967e3e936d7471f9c3700100ee1ab
Token symbol: KCS
Decimals: 6

i save.
member
Activity: 124
Merit: 60
January 03, 2018, 12:56:06 PM
Pozdrav svima!
Da li je neko od vas kupovao/prodavao preko ecd i kakva su vaša iskustva?

Ja sam kupovala, a jos vise prodavala BTC preko ECDa. Jako su brzi i korektni,ali su provizije dosta visoke
newbie
Activity: 15
January 03, 2018, 11:18:36 AM
Ukoliko neko prodaje eth u blizini Sr. Mitrovice neka mi se javi.
jr. member
Activity: 66
Merit: 5
January 03, 2018, 07:18:40 AM
Pozdrav svima! Smiley

Sa malim zakasnjenjem, zelim  srecnu Novu 2018 godinu! Srece, znanja, ljubavi i mnogo coina! Smiley
sr. member
January 03, 2018, 06:58:32 AM

Hvala unapred.
newbie
Activity: 15
January 03, 2018, 06:41:17 AM
Pozdrav svima!
Da li je neko od vas kupovao/prodavao preko ecd i kakva su vaša iskustva?
member
Activity: 124
Merit: 60
January 02, 2018, 10:28:58 AM
Srecna  nova 2018 svima takodje  Smiley i jos uspesniju godinu u kripto svetu  Smiley
member
Activity: 98
January 01, 2018, 08:32:41 PM
Srecna Vam nova godina i sve najbolje u ovoj '18oj!
member
Activity: 405
www.teslawatt.com
January 01, 2018, 07:42:08 PM
Bravo svima!

Ulazite u EMC2 Smiley krece ekspozija.
newbie
Activity: 23
Merit: 4
January 01, 2018, 04:17:23 PM
Srecna Novaa 2018!  Smiley

Da vam sa neta stizu novci, a u privatnom zivotu sve sto s njima zelite da ostvarite!  Grin
member
Activity: 200
Merit: 11
schneider
January 01, 2018, 03:26:58 PM
Sretna nova drugari !

O matoriii, dobro dosao na BTCT forum! Cujemo se malo kasnije....
member
Activity: 518
January 01, 2018, 02:36:23 PM
Srecna nova godina Smiley
Gde mozem da kupim GPU sa niskom cenom u Srbiju,Makedoniju i Crno Gore ?

Hvala

Srecna nova godina svima, zelim vam puno zdravlja i sreće,a pare ćemo napraviti Wink

I mi u Srbiji uzimamo GPU iz Mađarske jer su jeftinije.

newbie
Activity: 23
January 01, 2018, 01:19:22 PM
Sretna nova drugari !
newbie
Activity: 1
January 01, 2018, 09:54:39 AM
Srecna nova godina Smiley
Gde mozem da kupim GPU sa niskom cenom u Srbiju,Makedoniju i Crno Gore ?

Hvala
sr. member
Activity: 490
Merit: 389
Do not trust the government
January 01, 2018, 09:36:12 AM
Sretna vam nova godina svima! Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 109
Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!
December 31, 2017, 10:14:12 PM
Ljudi moji, zivi bili, mrtvi skakali veliki vam porasli! Pun novcanik para, zivot pun srece, velikih grudi i ding dongova, puno alkohola, i najboljeg provoda/putovanja.....sretna 2018!
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org