Kripto Srbi,
Ja sam juce kupio:
Rimbit (RBT)
https://coinmarketcap.com/currencies/rimbit/Otislo je 1000% (600% danas) ali mislim ako neko moze da riskira spekulatorski ko ja moze da zaradi jos bar 1000% jer je tek 20% od jedne cente i moze da bude 2 cente to je 1000%
Eto toliko ja sam 60% siguran do sada sam pobedjivo 90% zadnje 20 opklade imam par miliona % uspeha na tih 20.
Eto toliko ako neko nadje nesto dobro javte ka volim da riskiram ako je pamento i mogu bar 1000% da zaradim..
Pozz
Ti si bas skroman. Bar 1000% 😂😂
Najcesce posle tako velikog skoka dodje pull back, tako da mislim da nije pametno kupovati nakon velikog skoka.
Jedno pitanje za tebe. Jel ti mozda koristis google translate za srpski, ponekad delujes kao da ti srpski nije native jezik
Najcesce ali ne uvek. Ja sam vec jednom zaradio million posto za redom a milion ti je 500% nedelju za redom to mi se desilo kada sam kupio icash to ti je islo 500% svakog dana sada je pura mozes da pogledas ako mi ne verujes tu sam prvi bitkojn zaradio i to za par evra.
Rumbit me podsetio na to evo tri dana oko 500% za redom ako si kupio juce na moj predlog imas 500% zarade danas znaci 1000 evra prodas danas 5000 evra 5x
Moze bez pubacka bar malo evo zasto:
1. imas samo 400000 evra dnevno juce je bilo oko 300K prekjuce oko 200K to je sitan pasulj
2. samo 100M novcica u opticaju
ja mislim da moze 1 centa bar to je onda 5000% zarada onda prodam 20% imam 200 do 300% zarada i drzim 80% novcica
Ali ja sam ovo uradio sam 20 novcica i 18 su u profitu znam iz iskustva vise od 6 meseci radim ovo cisto vama kazem jer moze da se zaradi cak i ako ovaj novcic sada pukne nije problem ja radim igru brojki moram samo vecinom da budem u pravu da budem jako profitabilan a ne svaki put.
Problem je treba mnogo vremena da se oni nadju i prouce 20 sati za ovaj Rambit i juce sam vam ga dao zelio bi da budemo ko mastermajnd grupa da kada vi nadjete tako dobar jeftin novcic da ga podelite nama ovde da svi profitiramo na uzlaznu putanju!
Inace dao sam vam Elektronijum ETN za ispod centu sada mozes 800% da prodas i bice jos bolje ja sam 20% prodo za 1200% kada je bilo 12 centi i profitiro puno i imam jos gomilu cekam 3000% da prodam jos 20%
Eto toliko kripto Srbi razmislite malo svi mozemo milioneri da budemo bez da kopamo kada ja mogu jedan bitkojn da zaradim za pola usrane polovne graficke kartice za nedelju dana to moze svako ovde jer nas ima malo ali dovoljno za mastermind grupu.
Pozdrav!