Pages:
Author

Topic: Sesli Düşünceler (Kripto Günlüğü) - page 19. (Read 27302 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Pink için güzel alış fiyatı gelmeye devam ediyor.545 satışa 8 btc kondu.Fiyat biraz daha düşebilir.
sr. member
Pink'e pump geleceğini ve 2000'i zorlayacağını düşünüyorum.2000'e satış talimatı verdim.Doge hakkında bir öngörüsü olan var mi?Ona da pump gelebileceğini 500-600'ü zorlayacağını düşünüyorum.

geçen hafta pink 1935'i görmüştü.2000'e bencede rahat ulaşır piyasalar düzeldiğinde.
doge ve digibyte'da iyi kazandırır.Doge 500-600 olması zor.alış şu an 63...100-120 olsun bu bile iyi fiyattır satış için.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Pink'e pump geleceğini ve 2000'i zorlayacağını düşünüyorum.2000'e satış talimatı verdim.Doge hakkında bir öngörüsü olan var mi?Ona da pump gelebileceğini 500-600'ü zorlayacağını düşünüyorum.
sr. member
Btc ikiye ayrılacak fiyat düşecek diye bir beklenti varken BTC tam tersi bir hareketle yükselmeye devam ediyor.Bu piyasada gerçekten her şey şaşırtıcı.Temkinli ve tedbirli gitmekte fayda var.Hepsini ne btc'ye ne altcoine yatırmalı.Fırsat düştüğünde hangisi ucuzsa o alınmalı yüksekten satılmalı.Bakalım hayırlısı takipteyiz.Bir haftayı bulur heralde piyasanın yerine oturması.

full member
Str 1400 ve Xrp 8000 dolaylarına düşerse kaçırma.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
btc fiyat artışından dolayi yine altcoinler de bariz azalma var fiyat ve hacim olarak.. insanlar tabi btc'ye geçiyor yükseliyor diye altcoinler boşalinca satişlar gerçekleşiyor yada düşüş beklentisinden dolayi satanlardan dolayi yine fiyatlar düşüyor . bu aşamada sakin kalip ortalama belli fiyatlarda seyreden altcoinlerin iniş yerine bakmak lazim. alttan alimlarla maliyet azaltilabilir yada ileride yükselir beklentisi ile de şuan bazi altcoinlerden aliş yapilabilir herkesin takip ettiği illa bikaç altcoin vardir. varsa önerisi olan paylaşirsa bizde takipteyiz. teşekkürler.
full member
Aldım artık yapacak bir şey yok,kaça satmalı?750-800?
hero member
Activity: 714
Merit: 500
Pink 580'den aldım,kaça kadar çıkabilir,kaçtan satmalı?
Bence kaça kadar inebilir diye sorsanız daha iyiydi. BTC böyle artmaya devam ederse alt coinlerin artma şansı zayıf.
full member
Pink 580'den aldım,kaça kadar çıkabilir,kaçtan satmalı?
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
GRC'yi iyi pumplamışlar.1000 seviyelerinden 2900'a gelmiş.Bir anda çıkışla sermayenin yarısını götürecekler yine birilerinin canını yakacaklar gibi.Uzak durmak lazım tanınmamış hacimsiz coinlerin pumplarından.

Kesinlikle öyle.

Bu arada Nem siyalimden sonra güzel bir miktar kar yazdım.
Bunu da artı olarak ekliyorum. Bugün için fazlasıyla yeter.
sr. member
digibyte,pink çıkış yapacak gibi.Ripple,str direnç noktasında direniyor çıkış için fırsat kolluyor.Bugün bu seviyelerden aşağı inmedi pek.GRC'yi iyi pumplamışlar.1000 seviyelerinden 2900'a gelmiş.Bir anda çıkışla sermayenin yarısını götürecekler yine birilerinin canını yakacaklar gibi.Uzak durmak lazım tanınmamış hacimsiz coinlerin pumplarından.
legendary
Be A Hope
analiz: pink alım fırsatı veriyor. fiyat yakın vadede 580'lere kadar salınabilir. takip te olun. ondan sonrası pink babaaa
Cheesy

Tamda yazdığım ve beklediğim seviyelere inip yukarı döndü.

Merak etmeyin müneccim de değilim balina da Smiley

550 ye koyduğum al emri de gerçekleşmiş ve burdan yukarı öıkıyor.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
üstadlar kolay gelsin öncelikle herkese hayirli aliş satişlar diliyorum .1-2 aylik bi coin önerin desem neler söylersiniz ? benim aklimda öncelikle etc var sonrasında ama bişi bulamiyorum. uzun vadede belki waves fakat onada cok güvenemiyorum etc kadar. şu durumda ne yapmali ? forumda pek cok ico var. icolari takip ediyormusunuz bir de merak ettim . 
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
hocam kafa dumanlı sanırım biraz  Grin Grin
legendary
Be A Hope
Ayrıca uzun zamandır Nem diyorum ayrıca. Uzun vadede.
Altın sepetimde.
Bugünde aldım 2 dal.
Ayrıca belirli seviyelerden al emri verdim.

22lerde Ripple derken yanında Nem de diyordum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bu pinkten cok bahsediyorsunda nedir hocam bu pink?necidir?nerde kullanır?
legendary
Be A Hope
Az önce ETC alışımdan şuan 0,06 btc kar oldu.
Şimdilik günlük böyle ufak kârlar yakalamaya çalışacağım.

Ripple ve Str'de olduğu gibi yeni volelere kadar Smiley

Bende mi fon oluştursam  Roll Eyes

ETC'den çıktın mı hocam? Haftaya güney kore ve singapur borsalarına giriyor. Daha da artıcak gibi.

LTC hakkında ne düşünüyorsun takip ediyor musun? Segwit bir kaç saate geliyor. Bu hafta daha da artmasını bekliyorum fakat nerden çıkmak lazım bilemiyorum.

Hocam kendi çıkacağınız noktalara kendiniz karar vermelisiniz.
Bu analizden çok öte bir durum. Çünkü ekran başında bekleyen balina bir anda elindekini satıyor. Dump oluyor. Bilemeyiz onu.
Ben çıktım şu rakamlardan tekrar girip girmemeyi düşünüyorum.
Birazdan karar vereceğim buna.

yorumunuz için teşekkürler takipte olun.

Ek: 361696 seviyesinden aldım bir dal.

Ek: analiz: pink alım fırsatı veriyor. fiyat yakın vadede 580'lere kadar salınabilir. takip te olun. ondan sonrası pink babaaa
newbie
Activity: 25
Merit: 0

ETC'den çıktın mı hocam? Haftaya güney kore ve singapur borsalarına giriyor. Daha da artıcak gibi.

LTC hakkında ne düşünüyorsun takip ediyor musun? Segwit bir kaç saate geliyor. Bu hafta daha da artmasını bekliyorum fakat nerden çıkmak lazım bilemiyorum.
legendary
Be A Hope

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
ETC aldım %25'lik bir yatırım ile.
Çok tat vermiyor bugün piyasa.
Küçük karlar var, zarar yok.
20 etc var 7.kusur malıyetlı zamanla arttırmayı dusunuyorum ayda 100$ lık etc eklemeyı ıstıyorum gelecegı çok parlak
Pages:
Jump to: