Pages:
Author

Topic: Sesli Düşünceler (Kripto Günlüğü) - page 21. (Read 27302 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
str düşecek gibi biraz. şimdilik çıktım biraz düşünce haber verinde gireyim Smiley
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH ...
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
ripple ve str çoştu Cheesy

Herkese bol kazançlar
legendary
Be A Hope
Bu str dehset volatillesti. Az önce 2400 du birseyler atıstırmaya gittim 15 dk oldu olmadı simdi 3000. Gecede böyleydi bu 4700 lere kdr cıktı bi anda 3000e geri geldiydi. Aklımızı alacan str  Grin

Biri yorum yazsada güncelleme yapsam diyordum bende Smiley

STR güvendiğim gibi pump geldi.
Aslında grafiklere bakarsanız düşmesi gerekiyordu.
Ama bazen sezgisel bir şeyler olur Smiley
Bu sinyalimde tuttu.

Xrp artışını sürdürüyor.
15'lere çıkarım diyor.

BTC'de fiyat artışı olacak. 1664 dolar şuan.

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu str dehset volatillesti. Az önce 2400 du birseyler atıstırmaya gittim 15 dk oldu olmadı simdi 3000. Gecede böyleydi bu 4700 lere kdr cıktı bi anda 3000e geri geldiydi. Aklımızı alacan str  Grin
legendary
Be A Hope

Ama bu analizi de haneme artı olarak ekliyorum.

Ekleyin hocam ekleyin tam siz etc'den çıktığnız anda ben de mana veremeyip kademeli alıma devam ediyordum, şimdi str'la birlikte kitlendim kaldım Smiley

Arkadaşlarda şöyle bir düşünce var.
"ETC çok düştü patlama yapacak"
Böyle bir şey yok. Monero'da gördük bunu.
Elbette uzun vade için topluyorsanız güzel maliyetler bunlar.

Ben şahsen şimdilik kısa vade karlar peşindeyim.
Yoksa Etc uzun vadeli Altın Sepetimin 2. sırasında diyebilirim.
ETC kesinlikle yükselecektir ama bugün değil.

-Str için şuan için grafik yada analiz bazlı konuşmuyorum.
Gördüğüm kadarıyla çıkacağını sezgiliyorum. Ama yanılıyor da olabilirim.

Bunun haricinde Xrp Bam bam bam Smiley

DGB'de ufak bir miktarla takip ettiğimi söyleyeyim.

Konuya cevap geldikçe yorum eklemeye devam edeceğim.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
evet arkadaşlar tarihe tanıklık ediyoruz.
birkaç saat içinde dunyanın yeni iki numarası Ripple olacak.
etheryumla saece 400 milyon fark kaldı market capinda.

Ethereum   $8,468,111,246
 Ripple   $8,058,235,159
bu gazla btc'yi de gecer bu. asıl değeri 3500 sat olan bu altcoin nasıl patladı böyle
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
bende takipteyim üstad. dediginiz gibi bende ufak bir miktar etc den cikip str'a geçtim dün gece cok karişti gerçi ortalık bir ara kan gövdeyi götürdü sanirim polo en son dayanamayip olaya bir el atti neden yapti muhtemelen daha fazla kazanmak için yapti ama ayip etti bence Smiley yani fişi çekip insanlari içeri almayip sonra geldiklerinde bir şokla karşilaştirdilar ama umarım o arada karını yapan yapmiştir insanlar kardan zarar etmişlerdir diye umud ediyorum ama cokta zarar eden oldu illa ki .dün çünkü en son 60 btc 50 btc 40 btc alimlar geldi çakilirken o insanlarin net zarari %50 dir yani ne olacak bilmiyorum üzüldüm ben oturdugum yerden onlari hayal bile edemiyorum.
sr. member
evet arkadaşlar tarihe tanıklık ediyoruz.
birkaç saat içinde dunyanın yeni iki numarası Ripple olacak.
etheryumla saece 400 milyon fark kaldı market capinda.

Ethereum   $8,468,111,246
 Ripple   $8,058,235,159
sr. member
Activity: 387
Merit: 252

Ekleyin hocam ekleyin tam siz etc'den çıktığnız anda ben de mana veremeyip kademeli alıma devam ediyordum, şimdi str'la birlikte kitlendim kaldım Smiley
sr. member
Ripple 13200'Ü gördü.STR'de birşey yok yerinde sayıyor.
BTC'nin yükselmesi STR ve diğer altcoinleri etkiledi ama Ripple bundan etkilenmemiş gibi tırmanmasını yavaş ama emin adımlarla sürdürüyor.
legendary
Be A Hope
ETC'den çıktım. Kısa vadede fiyatın düşmesini bekliyorum. (uzun vadede çıkacaktır elbette)
Oraya koyduğumu çekip str'ye verdim.

keşke tutmasaymiş bu öngörün ama yapacak bişi yok. maliyeti azaltma anlaminda bir fırsat olarak gördüm etc'den bir miktar daha alim yaptim umarım yakın zamanda yükselir Smiley yani yükselmesini beklerken düşüşe geçti sebebini anlamadim ama 406 seviyelerinden bir miktar daha aldim şuan 408 seviyelerinde. dün 478'i gördü geri sallandi sonra bakalim ne olacak. müsait bi zamaninizda etc'ye bi göz gezdirirseniz sevinirim hocam yakından takipteyim.

Üzüldüm hocam, umarım zararınız fazla değildir.

Bugün misafirim olduğu için pek ilgilenemedim malesef.
En kısa sürede bakmaya çalışacağım.
Posizyonlarım aynı xrp ve str.
Korkmuyor değilim ama temkinli olmak lazım.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
ETC'den çıktım. Kısa vadede fiyatın düşmesini bekliyorum. (uzun vadede çıkacaktır elbette)
Oraya koyduğumu çekip str'ye verdim.

keşke tutmasaymiş bu öngörün ama yapacak bişi yok. maliyeti azaltma anlaminda bir fırsat olarak gördüm etc'den bir miktar daha alim yaptim umarım yakın zamanda yükselir Smiley yani yükselmesini beklerken düşüşe geçti sebebini anlamadim ama 406 seviyelerinden bir miktar daha aldim şuan 408 seviyelerinde. dün 478'i gördü geri sallandi sonra bakalim ne olacak. müsait bi zamaninizda etc'ye bi göz gezdirirseniz sevinirim hocam yakından takipteyim.
sr. member
yüksekten satıp düşünce almak lazım düşüncesindeyim.Rippleden az bir miktar çıktım.str aldım.Bu ikisinden hangisi düşükse alıp yükselince satarak da bir miktar öylede kazanç sağlanabilir.Ama dediğin gibi yükseldiğinde girmekte zor.Sabırla düşmesini beklemek lazım.Dengeyi iyi kurmak lazım.
sr. member
ripple an itibari ile 0.20 sent oldu.
cıkanlara girme fırsatı dahi vermiyor gercekten inanılmaz.
sr. member
STR'yi iyi frenliyorlar.Ripple 12000'e dayandı.Ripple iyi gidiyor.STR'de alış hacmi iyice arttı.Patlayabilir bir anda.Patladığında ya frenlere basacaklar yada yeniden bir dump gelebilir.dün 4700'de geldi.Bugün daha erken gelebilir.Yada bu seviyelerde tutmaya çalışabilirler.ripple 12500 şu anda.Uçuyor.
member
Activity: 105
Merit: 10
Polodaki site kapanması hikaye iki farklı hesaptan işlem yaparken farkettik.Bir hesabımla giriş yapmıştım ve alım satım yapılabiliyordu.Sonra arkadaşın hesapla giriş yapmaya kalktık site hata verip giriş yaptırmadı ve 10 dk içinde yarı yarıya düşüş oldu.Bile bile yapılan bir işlemdi.
Yeni girişlere izin vermemek farklı bir durum yapılabilir aslında.. Asıl dert olan site tamamen ulaşılamaz iken (API dahil) arka planda çatır çatır alış/satış yapılmaya devam edilebilmesi (aslında sadece dumptan ibaret oluyor bu anlar).. XRP pumplarına  temkinli yaklaşmak lazım, stop emirleri de genellikle bu anda patlıyor zaten.
sr. member
STR kalkıyor yine.Dünkü dump'dan sonra alış için güzel bir yere indi.4000'lerde çıkmak hedefim.Risk almak isteyenler için güzel rakamlar.Tabi sizi üzmeyecek miktarlar için girmek gerekir.Dün öğlen söylediğim gibi str'de %15 karı görüp ripple'ye kaçmıştım.Ripple'ye dump falan işlemiyor kolay kolay.Ufak bir inme olsa da toparlıyor.Yatırım tavsiyesi değil.
Kalender hocam görüşlerinizi bekliyoruz teşekkürler.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Polodaki site kapanması hikaye iki farklı hesaptan işlem yaparken farkettik.Bir hesabımla giriş yapmıştım ve alım satım yapılabiliyordu.Sonra arkadaşın hesapla giriş yapmaya kalktık site hata verip giriş yaptırmadı ve 10 dk içinde yarı yarıya düşüş oldu.Bile bile yapılan bir işlemdi.
legendary
Be A Hope
str ve ripple da olanlar sabaha mutlu uyanacak

Günaydın. Harika bir sabah.
Ne yazıkki gece uyku tutmadı ve tamda poloda sorunların yaşandığı saatte panik yapıp pozisyonlarımı tedbiren bozdum.
Sabah düzeleceğinden emindim ama yinede tedbir almayı uygun gördüm.

Sabaha kadar sabredenler iyi kazandı.
Ben tekrrardan aynı posizyonlarıma geri döndüm.
Pages:
Jump to: