Pages:
Author

Topic: Sesli Düşünceler (Kripto Günlüğü) - page 20. (Read 27302 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
ETC aldım %25'lik bir yatırım ile.
Çok tat vermiyor bugün piyasa.
Küçük karlar var, zarar yok.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
LTC güzel arttı.Altcoinler yeşil olmaya başladı.BTC'den yavaş yavaş altcoinlere geliş hızlanacak diye düşünüyorum.Pozisyonumuzu aldık hayırlısı.Dün al-sat yapabiliyorduk çok rahat bugün zor.Sattığında düşmüyor pozisyonunu koruyup yavaş yavaş artıyor.
legendary
Be A Hope
Dün xrp ve str aldım. Beklediğim gibi arttı.

Bugün Pink ve Doge aldım. Aslında bunu dün yapmalıydım.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
saglam katliam oldu,bir arkadaş polonun kitlenmesinden oturu 2 defa 1000$ lık satış yaptı,2.si yanlışlıkla oldu ve str 21centken satış oldu,katlıamdan 2k$ zarar ettı

onun için ne kadar da kötü bir önyüzü olsa da ( ve aynı zamanda yavaş olsa da ) bittrex diyorum. iyiki poloya hiç bulaşmamışım. bana olsa mutlaka laptop kırılmıştı. Smiley
legendary
Be A Hope
BTC Pump geliyor. Şuan 1786 dolar
+
1798'e kadar geldi şuan. Biraz daha yükselebilir.
Ardından dump yapmak için bekleyenler var.
Şuan volume ve oyuncu sayısı fazla olduğundan kestirmek zor bir kaç saat sonrasını
+
Takip ettiğiniz üzre o seviyeden 60 dolar kadar düşüş oldu.
Akabinde şuan toparlanmış vaziyette.

O halde bunuda artıya ekledim
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
saglam katliam oldu,bir arkadaş polonun kitlenmesinden oturu 2 defa 1000$ lık satış yaptı,2.si yanlışlıkla oldu ve str 21centken satış oldu,katlıamdan 2k$ zarar ettı
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
+
Şuan volume ve oyuncu sayısı fazla olduğundan kestirmek zor bir kaç saat sonrasını

Bugun Dump yemez BTC, duse kalka tirmanmaya devam eder. Sali gunleri Dump yedigi  cok cok nadirdir BTC'nin. Bu mesajin yazildigiu saat itibari ile 10.45 AM Eastern Time, 07.45 AM Pacific Time. Millet yeni uyaniyor Cin yatmaya hazirlaniyor.
legendary
Be A Hope
+
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
boyle roket gibi cıkısın inişide olacaktır tabii ki.
hala 1 hafta oncesinden alanlarda %300-%400 kar var.
ama tabii pazardan beri alan varsa durum vahimdir.ama rebound olacaktır moral bozmayın.
Yazıda bahsettiğiniz ethereum mu?

xrp
str
ltc
xem
bts

ilk aklıma gelenler.bunların hepsi su anki dump yemiş bitik halleriyle bile bitcoin karşısında son 1 haftada 3-4 kat arttı.
sr. member
Activity: 420
ama tabii pazardan beri alan varsa durum vahimdir.ama rebound olacaktır moral bozmayın.
Yazıda bahsettiğiniz ethereum mu?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
legendary
Be A Hope
Ethereum daha fazla düşermi hocam alım yapmayı planlıyorum şimdiki seviyeden

Yatırım tavsiyesi vermiyorum hocam.
ETH takipte olduğum bir coin değil şuanda.
sr. member
Activity: 420
Ethereum daha fazla düşermi hocam alım yapmayı planlıyorum şimdiki seviyeden
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Pumplarda altcoinlerde farkli bir ayrisma.gormuyoruz trende ayak.uyduruyorlar. ama bu isin.dump da var o zaman ben.bazi varliklarin negatif ayrisacagini.dusunuyorum.
 Bu.duzeltmelerden.sonra gercekten saglam olan varliklar marketcap in.ilk 50.sini belirleyecegini.dusunuyorum
 Bist deki.gibi
 Smiley hayirlisi olsun. Kripto gunlugunu olusturdugunuz icin.tesekkurler.
legendary
Be A Hope
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Valla fena biciyorlar pazara bak bitcoin bi yana altcoinler bi yana kurgusu gene dogrulandı boylece.
legendary
Be A Hope
Gece çok önemli hareketler yaşandı.
Kendimce uygun seviyelerden çıkış yaptım.
Şuan BTC'deyim.

Ama son 12 saatte yaşananlar çok ciddi hareketlerdi.
Kardan önemli bir miktar kayboldu ama nasip yapacak bir şey yok.

Şu an analiz yapacak kafada değilim ama. Zaten şuanki sert piyasada buna müsait değil.
BTC/USD izliyoruz.  Shocked
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Steemdede semsiye acılmaya basladı yavastan yavastan bu Steemde bi aceleleri var ama ahım sahım bir hacimde yok
legendary
Be A Hope
3150'den 3350'ye fırladı kalender hocam.Düşer mi sizce.sabahtan beri olduğu yerde sayıyordu.Bence str'de sıra sabahtan beri ripple'yi seyrediyorduk Smiley
Akşam düşecek yada  düşmezse alaşağı edecekleri tahmin ediyorum.Ama bellide olmaz.Dün baya kişinin canını yaktılar dump yaparak.
Bugün yine yaparlarmı bilmiyorum.BTC'de yüksekte iken yine belli seviyede duraganlaşabilir.

Sattım ama daha yüksek seviyeden geri aldım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
3150'den 3350'ye fırladı kalender hocam.Düşer mi sizce.sabahtan beri olduğu yerde sayıyordu.Bence str'de sıra sabahtan beri ripple'yi seyrediyorduk Smiley
Akşam düşecek yada  düşmezse alaşağı edecekleri tahmin ediyorum.Ama bellide olmaz.Dün baya kişinin canını yaktılar dump yaparak.
Bugün yine yaparlarmı bilmiyorum.BTC'de yüksekte iken yine belli seviyede duraganlaşabilir.
Pages:
Jump to: