Pages:
Author

Topic: sigarayı bırakmak - page 2. (Read 15791 times)

member
Activity: 168
Merit: 10
November 14, 2018, 05:14:10 PM
Ben elektronik sigara içiyorum 2 senedir arada tek tük sigarada içiyorum ama eskisi gibi canım çekmiyor artık. Ağzımda yanık bir aroma hissi veriyor. Şahsen memnunum sigarayı çok azaltmış olmaktan. İştah çok açılıyor ama dikkat etmekte lazım
member
Activity: 89
Merit: 11
November 13, 2018, 10:36:22 PM
Eger birakmayi dusunuyorsaniz su videoyu izleyin arkadaslar. Oldukca faydali. Yardimci oluyor.

https://youtu.be/YGQmJoMLGnU
newbie
Activity: 84
Merit: 0
November 03, 2018, 02:45:45 PM
Askere henüz gitmediyseniz askere gidince tekrar başlama oranınız çok yüksek 😄
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
October 31, 2018, 05:34:51 AM
Aslında mesele sigara bırakmak değil, sigara içilen sosyal ortamlardan uzak durulması gerekmekte. bar, kahvehane gibi ortamlarda sigara yasağına rağmen hala deli gibi sigara içilmekte. bu yüzden, sigara içilen sosyal ortamlarında terkedilmesi gerekir.
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
October 30, 2018, 03:56:33 AM
sigarayı bırakmak isteyen bırakır kimse bahaneler palavralar atmasın bu iş beyinde biter ve sağlam iradeye sahip olmakla olur aksi takdirde bahaler çok olur
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
October 29, 2018, 09:57:40 AM
ben sigarayı ilaçla bırakmıştım ama bu yöntemi pek tavsiye etmiyorum. ilk başlarda sigara içen bütün arkadaşlarımla ilişkimi kesmiştim bu güzel bir hareket olmuştu. sigarayla o kadar uzun dönem geçirdiğim için sigarasız hayatın nasıl olduğunu unutmuştum. eski alışkanlıkları unutmak çok zor ama hayatımda verdiğim en iyi karar buydu. ha şimdi sigaraya başladım yine. ama bırakmak muhteşem bir şey. tavsiye ederim.
newbie
Activity: 28
October 29, 2018, 09:32:50 AM
O kadar küçümsemeyin bırakma olayını, bence çok büyük bir irade ve başarı.
Sigara kullanmayan biri için söylemek kolay fakat o şekilde olmuyor maalesef.
jr. member
October 29, 2018, 07:58:33 AM
sigara bırakmak isteyenlerin yada bahane üreten insanlarla dolu çevremiz aslında sigrayı bırakamıyacaklar ama işte başıma ağrılar giriyo başım dönüyor sinirlerim bozuluyor gibi bir sürü bahaneler insan bıramak istedikten sonra kafasına koyduktan sonra ne başı ağrı ne midesi bulanır nede başka bahaneler üretir kestirip atar ve bırakırr..........
jr. member
Activity: 33
October 26, 2018, 02:57:11 AM
dostum sigarayı bırakmak irade istikrar ve beyinde bitiyor sen bunlara sahip değilsen zaten bırakamazsın ondan dolayı kendini kandırma başıma ağrılar giriyor beynim dönüyor gibi bir sürü bahaneler olur içinde bırakmak isteği olan bu gibi bahaneler üretmezzz
newbie
Activity: 28
October 25, 2018, 06:09:54 PM
Konu sahibi son durum nedir ? Bırakabildin mi ? Bana hiç bırakabilecekmişim gibi gelmediğinden şu an yeltenmiyorum bile hiç.
Ayrıyetten de seviyorum namussuzu ne kadar da zararlarını bilsekte. Hiç başlamasaydık diyorum bu illete de bakalım sonumuz ne olacak.
member
Activity: 560
Merit: 16
October 25, 2018, 08:03:18 AM
Öncelikle sigarayı bırakmayı istemek, başka bir insan olmayı kabul etmekle başlar.

Geçmişte 7 yıllık bir sigara kullanan biriydim. Yardımcı olabilmek adına uzun uzun deneyimlerimi buraya yazmak isterdim aslında.
Ama bu çoğu kişiye uzun geleceği için sıkıcı gelip okunmayacaktır muhtemelen.

Bu nedenle sigarayı bırakmak isteyenler aşağıdaki linkten belgesel tadındaki videoyu izleyerek gerçeklerle yüzleşebilir.
Emin olun hepsi %100 doğru tespitler. Zaten içen kişiler videoda kendini bulacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=5Ai-hxFShh0

Ayrıca kitap okumayı sevenler için "Allen Carr - Sigarayı Şu Anda Bırakın" tavsiyesinde bulunabilirim.
Paylaştığım videoda sunumu yapan kişi de Allen Carr'dır ayrıca.

Hadi bırakın şu pisliği...
Emin olun bunu yaptığınızda kendinizi olimpiyatlarda altın madalya kazanmış kadar başarılı hissedeceksiniz ve mutlu olacaksınız! Smiley
newbie
Activity: 24
October 21, 2018, 09:43:48 AM
Sigara içmek zararlıdır ve hemen önlenmelidir
newbie
Activity: 26
October 21, 2018, 09:37:53 AM
Horlama, zararlı olsa da eğlenceli ama bence kişisel özgürlük.
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
October 19, 2018, 03:04:10 AM
Parayla kendimizi zehirliyoruz. Çevremde ücretsiz verilen haplarla bırakanda oldu bırakamayanda. Bırakamayanlar genelde kısa süre bırakıp içmeye geri dönenler. Daha çok kendimizle alakalı bir durum, sadece bırakma hapları işe yaramıyor.
newbie
Activity: 26
October 17, 2018, 02:15:58 PM
Evet sigarayı bırakmak lazım çok zararlı sigarayı bırakın.
member
Activity: 322
Merit: 32
October 17, 2018, 08:01:04 AM
Aç karnına olmak üzere tam 18 yıl günde minumum 1.5 paket içtim. Kelimenin tam anlamıyla aşk yaşıyordum sigara ile. Kısa dönem askerlik yaptığımda neredeyse koğuşun yarısı sabahları yarım saat erken kaldırmaya özendirerek kahve makinesinden aldığımız kahveler ile sigara keyfi yapıyorduk, sabahları kahve sigara yapmadan güne asla başlamazdım. Askerlik bile engel olamadı. 5 te mi kaldırıyorlar nöbetçilere 4.30 da kaldırın beni derdim.

30 yaşıma sigarasız girmek için herşeyi yapsamda etkili olmadı. Bıraktırıcı haplar, Elektronik sigara.

Sonra zararlarını getirmeye başladım her içtiğimde bunu tam 1 yıl boyunca yaptım.

Öyle bir hale getirdim ki sigarayı tedirgin içmeye başladım. Sonra en son sabah aç karnına 4 adet sigara içtim kahve ile ve paketi bıraktım kenara bir daha almamak üzere..

Sorun ne biliyor musunuz ?

Sorun sigara içerken aklımıza kötü senaryoları getirmememiz.

Daha sonra az bile olsa içinlere sigara içerken zararlarından bahsederseniz yüz ifadelerinin değiştiğini ve hızla lafı değiştirmeye çalıştığını göreceksiniz.

7 aydır içmiyorum ve geçen ay 1 tane denedim içemedim, midem bulandı.

Aç karnına 4-5 tane ve günde en az 1.5 paket içen herşeyden sonra en son sigara içilir mantığı ile yaşayan adam 1 dal sigara içemedi yarıda attı.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
October 16, 2018, 11:05:52 AM
Şu anda yaşadığımız şartlarda sigarayı bırakmak en mantıklı sebeb olur ama bırakmak için ilk önce kafada bitirmek lazım.
newbie
Activity: 5
October 16, 2018, 05:15:12 AM
Çevremde sigarayı bırakmaya çalışan birçok kişi oldu. Bu konuda şunu söyleyebilirim ki iradeli olup bıraktım diyerek ağzına bir daha sigara koymayanlar kazanıyor. Yavaş yavaş azaltarak bırakacağım diyenlerse başarılı olamıyor. Oldu ki bıraktın bir kaç ay içmedin. Bir gün dertlenip, sıkılıp 1 tane yakayım bir şey olmaz dedin. Kesinlikle geri başlıyorsun.
newbie
October 15, 2018, 07:01:24 PM
öncelikle bırakmayı gerçekten istiyorsan bırakırsın ilk 1 hafta çok zor geçer, 1. ayı atlatınca biraz daha iyidir, eğer içmeden 6 ay durursan bırakma yolunda çok büyük adım atmışsındır.
member
Activity: 182
Merit: 10
October 15, 2018, 01:39:50 PM
Ben 2 yıl önce bıraktım. Nasıl bıraktığıma gelecek olursak Tamamen kendi irademle son dalı içtim ve kendime dedim ki sigarayı bıraktım sonra bi daha içmedim. Bu kadar basit bu irade ve azim her insanda olmayabiliyor kendimi övmek için demiyorum. Bazı insanlar tam bağımlı oluyor ve gerçekten tedavi alması gerekiyor destek alması gerekiyor bırakmak için ama ben destek almadan kendim bıraktım ve iyi ki bırakmışım sigarasız hayat çok daha güzel.
Pages:
Jump to: