Pages:
Author

Topic: SIKKE DOLANDIRICI, sakın girmeyin - page 2. (Read 24217 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
July 07, 2019, 05:25:02 AM
5 milyon lira koparmışlar hangi kafayla bunlara para yediriyorlar.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9-ilde-sanal-para-dolandiriciligi-operasyonu-19-gozalti-41264960

vay amk iyi para. bana da geçen aylarda açtığım başlıktan dolayı mesaj atmışlardı. "geliştirme yaptık artık şöyleyiz böyleyiz." ben de bunu başlığa yazmalarını hatta bu yüzden edit yaptığımı belirtmiştim ama değişen bir şey yok demek ki. iyi para lan 5 milyon tl. direkt emekli olup taşak keyfi yapardım ben bu parayla:)
full member
Activity: 672
Merit: 100
July 07, 2019, 05:13:06 AM
5 milyon lira koparmışlar hangi kafayla bunlara para yediriyorlar.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9-ilde-sanal-para-dolandiriciligi-operasyonu-19-gozalti-41264960
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
February 13, 2019, 01:16:13 PM
Zaten onlarca scam proje var, Türk projesi olmadan olur mu hiç? kolay para kazanabilmek için deliren bir toplumdan daha fazla scam proje bekliyorum, çiftlikbanklar yetmez.
member
Activity: 588
Merit: 22
February 12, 2019, 02:48:44 PM
Bi ara bende buna kasıyodum.Ucuz kurtulmuşum demekki.Ya bizim Türkler bu yabancıları geçemedi bu dolandırıcılık konusunda sanki Smiley Ruslar çok daha fazla dolandırıcı bu piyasada.Bizim Türkler daha amötör
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
February 07, 2019, 12:24:41 PM
Sahi ya böyle bir proje vardı ne oldu acaba sonradan hiç gözüme çarpmadı, dolandırılan olsaydı duyardık diye düşünüyorum.
member
Activity: 182
Merit: 10
February 06, 2019, 01:44:03 PM
Bu tarz durumlar Türkiye'de ki projelere gölge düşürüyor ve insanların soğumasına sebep oluyor
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
February 04, 2019, 03:36:33 PM
Sikke coin insanların bilgilerini ve kimlik bilgilerini bir dönem toplayıp durdular. Türk yatırımcıları da çok üzdüler diye duydum.
member
Activity: 518
Merit: 10
February 04, 2019, 03:35:12 PM
Sürekli scam olduğu söylendi ama kripto merakı ya tutar merakı yüzünden bilmeden yatırım yapan olmuştur. Forumu sürekli takip etmek lazım. Herkes scam projeleri forumda paylaşıyor.
member
Activity: 588
Merit: 22
February 04, 2019, 02:54:15 PM
Bu tarz dolandırıcıları ifşa etmek lazım her daim.Kimsenin canı yanmasın.Şimdi 1 borsa cambazı daha kripto paralara dadanmış durumda.Aman haa dikkat edin.İnanmayın bu çakallara sakın ha
jr. member
Activity: 462
February 03, 2019, 12:42:31 PM
eminim kimse bundan da ders çıkarmayacak. yarın yerli ve milli diye bir kripto para daha çıkar bizimkiler ona da yatırım yapar.
member
Activity: 328
Merit: 11
February 03, 2019, 12:19:44 PM
son durumlar nedir bilmiyorum ama abest isimlerden durmak en iyisi. Milli duygular üzerinden sömürücü insanlara kanıp para kaptırmamak en iyisi. Az çok bu tarz projeler kendisini belli ediyor bu proje gibi.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
February 03, 2019, 11:18:36 AM
çokça iğren. bir şey aslında şu durum. türk ismini duyunca kaçın diye bas bas bağırdı insanlar burada. inanmayın, güvenmeyin dendi.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
February 03, 2019, 09:22:05 AM
Bir proje çıkar sonra tutmaz, başarılı olamaz bunu anlıyorum buna bir itirazımda yok ancak , arkadaş türkler bir proje yapacağım diye çıkınca neden milleti kazıklama amacı güdüyorlar anlamıyorum arkadaş nasıl bir milletiz ben anlamadım vallahi.  Bu kadar uğraşacagınız madem biraz daha uğraşın adam gibi bir şey çıkartın ortaya,  ulam sizin yüzünüzden yarın sağlam bir proje çıksa kimse yüzüne bakmayacak

Hayır işin kötü tarafı o kadar olumsuz bir algı oluştu ki, adam normal bir proje yazsa piyasadaki 100 tane scam ötesi Türk projesi ya da dolandırıcı çetesi temelli platformlar yüzünden kurunun yanında yaş yalan olup gidiyor. Neden adam akıllı bir Türk projesi çıkmıyor? Valla çıksa da dönüp bakar mıyım? bakarım ama arkasından el sallayarak. Kısaca bana düzgün olanlarda bile bi kötü kokular geliyor. Ya da bilinç altıma öyle yer etmiş. Herkese bol kazançlı ve dolandırıcısız günler.
full member
Activity: 672
Merit: 110
February 03, 2019, 08:58:06 AM
adında bile SİKKE baksana adamlar bızlere ne yapacaklarını acıkca soylemıstı zaten.zaten yerli ve milli olmaları en buyuk dolandırcı olduklarını acıkca bellı edıyor.yerlı ve mıllı yanyana geldımı mıdem bulanıyor artık
jr. member
Activity: 462
January 31, 2019, 11:31:14 AM
adından, girişimcisinden bas bas bağırıyordu zaten ben dolandırıcıyım, getirin o paralarınızı benim cebime koyun diye. şaşırtmamıştır.
jr. member
Activity: 257
January 31, 2019, 06:37:57 AM
Türkiyenin ilk yerli milli blockchain dolandırıcılarından biridir kendileri. Hala bu coine yatırım yapan varmı ya 6 ay önce tescillendi dolandırıcı oldukları.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
January 31, 2019, 04:08:55 AM
Sikkeyle yatağa giren yar*kla çıkar.

Başınıza iş almayın adamların yaptığı hiçbir şey yok.

Keriz silkeliyorlar.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
January 31, 2019, 02:17:58 AM
Bir proje çıkar sonra tutmaz, başarılı olamaz bunu anlıyorum buna bir itirazımda yok ancak , arkadaş türkler bir proje yapacağım diye çıkınca neden milleti kazıklama amacı güdüyorlar anlamıyorum arkadaş nasıl bir milletiz ben anlamadım vallahi.  Bu kadar uğraşacagınız madem biraz daha uğraşın adam gibi bir şey çıkartın ortaya,  ulam sizin yüzünüzden yarın sağlam bir proje çıksa kimse yüzüne bakmayacak
member
Activity: 476
Merit: 31
January 30, 2019, 12:22:06 PM
daha önce spk kendilerine bir ayar çekmişti. hatta ben de forumda bunu yazınca kendilerinin durumu düzelttiğini mi ne yazmışlardı. bu yüzden artık adımlarını daha dikkatli atmaya başlamıştır ekip diye düşünüyorum. ben 1 kuruş bile para yatırmam ama isim konusunda buradaki çoğu kişiye katılmıyorum. bence sikke, mangır bu isimler güzel. gayme de olur, mecidiye de olur. yok bu olmaz. metrobüs durağı gibi amk.
İsim konusunda bende biraz eski isimleri güzel buluyorum sizin dediğiniz gibi sikke güzel isim ama nedense altında da bir sübliminal arıyorum sanki sizi öpeceğiz gibi koymuşlar  Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 30, 2019, 12:13:50 PM
daha önce spk kendilerine bir ayar çekmişti. hatta ben de forumda bunu yazınca kendilerinin durumu düzelttiğini mi ne yazmışlardı. bu yüzden artık adımlarını daha dikkatli atmaya başlamıştır ekip diye düşünüyorum. ben 1 kuruş bile para yatırmam ama isim konusunda buradaki çoğu kişiye katılmıyorum. bence sikke, mangır bu isimler güzel. gayme de olur, mecidiye de olur. yok bu olmaz. metrobüs durağı gibi amk.
Pages:
Jump to: