Pages:
Author

Topic: SIKKE DOLANDIRICI, sakın girmeyin - page 3. (Read 24217 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
January 30, 2019, 11:56:41 AM
Babacım habere girdim de bakayım diye Gaziantep’te başlığını görünce aklıma araba almak konusunda özellikle yapılan uyarılar geldi aman Gaziantep’ten araba alma diye sanırım bunu kriptoparalarada uyarlamak gerekecek  Grin ayrıca haber tarihi Nisan 2018 vurgunun boyutu muamma  Grin
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
January 30, 2019, 11:43:32 AM
İsmi niyetini belli ediyor zaten. Abi en baştan beri bağırdık proje yok ekip uydurma, saçma bir web sitesi açmışlar onla da gariban insanımızı yolma gayretindeler. Yemin ediyorum bizim @gospodin adlı arkadaşın yaptığı Tokat coin projesi bile daha güvenilir buna göre. Abicim bu tür dolandırıcılar yüzünden Türk projeleri çıkmaz, çıksa da kimse katılmaz.. Adamların işi gücü dolandırmak, tokatlamak, yolmak.. Yeter arkadaş yeter..

takim var, hem sitede isimleri ve medyada.

http://www.hurriyet.com.tr/anadoludan-cikan-kripto-para-birimi-sikke-40804729

ama aslinda adamlar iyi is yapmis, neden burda scam diyorsunuz anlamadim.
tek hatalari sirketi türkiyede kurmak olsa gerek.
git ingilterede kur madem ico fonlama yapacaksin.
member
Activity: 612
Merit: 10
January 30, 2019, 10:01:03 AM
buralarda daha önceden de paylaşıldı bu konu hatırlıyorum ilk zamanlarda yenibirşey değil yani bunu bu forumda bilmeyen yoktur hocam

Bu zaten eski konu hocam belliki birileri hortlatmıs. Şimdi bunu görünce aklıma geldi. Bunların projesine para yatıran oldu mu acaba gercekten. Olduysa Allah akıl fikir versin diyorum.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
January 30, 2019, 08:17:38 AM
İsmi niyetini belli ediyor zaten. Abi en baştan beri bağırdık proje yok ekip uydurma, saçma bir web sitesi açmışlar onla da gariban insanımızı yolma gayretindeler. Yemin ediyorum bizim @gospodin adlı arkadaşın yaptığı Tokat coin projesi bile daha güvenilir buna göre. Abicim bu tür dolandırıcılar yüzünden Türk projeleri çıkmaz, çıksa da kimse katılmaz.. Adamların işi gücü dolandırmak, tokatlamak, yolmak.. Yeter arkadaş yeter..
member
Activity: 630
Merit: 37
January 29, 2019, 04:16:17 PM
konu yeniden hortlamış olay nedir sikke beklenen vurgunu yapmış sanırım sonunda ?
member
Activity: 1106
Merit: 25
January 29, 2019, 02:56:55 PM
Bir insan neden sikke adındaki bir projeye yatırım yapar anlamadım. Millet uzaya çıkıyor, geleceği hedefliyor; bunlar 100 sene önceye gidiyor. Vizyon sıfır. Durumun bu olmamasına da şaşırmamak lazım.

aynen hocam ya akche ya sikke ya bilmem ne? geçmişte kullanılan şeyler. bu işin milliyetçiliği olmaz. gerçekten iyi bir proje çıksa bile elin gavuru sırf osmanlıyı hatırlatıyor diye almaz o coinleri. vizyon eksilerde.
member
Activity: 406
Merit: 12
January 29, 2019, 08:01:47 AM
Bir insan neden sikke adındaki bir projeye yatırım yapar anlamadım. Millet uzaya çıkıyor, geleceği hedefliyor; bunlar 100 sene önceye gidiyor. Vizyon sıfır. Durumun bu olmamasına da şaşırmamak lazım.
jr. member
January 29, 2019, 06:47:41 AM
projenin airdrop bounty aşaması vardı. Bende ona katılmıştım yatırım yapmadan bounty kasmıştım ve sonradan onları kendi açtıkları borsada satıp çekmiştim. Gzelde para kaldırdım. Umarım çok zarar eden yoktur. Bu tarz projelere yatırım yaparken dikkatli olmak lazım.

tanimiyordum projeyi ama
http://blog.sikke.com.tr

burda aslinda pozitif kararlar alinmis. nasil paranin üstüne konmuslar, onu biraz aciklasaniz iyi olur.

birde burda mevcut olan projelerde var anlasilan:

https://wallet.sikke.com.tr

https://tugracoin.net/index.php/tr/

bunlarin whitepaper, team yokmu?
member
Activity: 328
Merit: 11
January 29, 2019, 06:31:25 AM
projenin airdrop bounty aşaması vardı. Bende ona katılmıştım yatırım yapmadan bounty kasmıştım ve sonradan onları kendi açtıkları borsada satıp çekmiştim. Gzelde para kaldırdım. Umarım çok zarar eden yoktur. Bu tarz projelere yatırım yaparken dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
January 29, 2019, 06:24:19 AM
Bountysine katılmıştım ordan biraz kaldırdık iyi oldu ama yatırım yapmadım hiç.
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 29, 2019, 06:04:05 AM
Sürekli yeni coin çıkarıp oralarda paraları toplamaya çalışıyorlar. Bildiğim kadarıyla bir borsayla da ortaklıkları vardı. Borsada hacim falan yok.
member
Activity: 532
Merit: 29
December 11, 2018, 11:33:57 AM
İleride forklara ayrılırsa Osmanlı sikkesi, Bizans sikkesi diye isim verirsiniz. Onun da alıcısı çıkar nasılsa ülkede.

Bir de Sikke'nin sembolünü dolar sembolüne benzetmeye çalışmışlar. Amerika ile aramız tekrar bozulursa sizin sikkeler de değer kaybedebilir. Ekibin o sembolü gözden geçirmesinde fayda var. Böyle sikkeye böyle forum mesajı.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
December 11, 2018, 11:13:40 AM
adından, üreticisinden belliydi zaten bunlarda sorun sıkıntı olacağı. başlığı ilk açıldığında da yazılmıştı birçok kişi tarafından.
member
Activity: 308
Merit: 10
December 11, 2018, 08:48:26 AM
Hala türk paralarından alıp saklayan var mı yahu ? Türk olarak kusura bakmayın ama sürekli alengerli işlerle uğraşıyoruz.Hiçbir zaman güvenmeyeceğim türklerin çıkardığı paralara.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
December 11, 2018, 08:45:31 AM
zamanında çok dedik uyardık.. yine konu hortlamış galiba bu piyasada türkün yaptığı yerli, milli şeye girerken 100 kere düşünün.
jr. member
Merit: 5
December 11, 2018, 07:55:00 AM

hala bu mallara inanan var mı?
yasal olmayan bir şekilde para topladılar, şimdi de biz öyle bişi yapmadık diyorlar.
white paper ı niye kaldırdın gtöün yemedi dimi.

bide api yapmış yavrum benim
"status": "success"     yazmış bu api den bi bok anlamadığını gösteriyor zaten.
"amount": -100    bu da muhasebeden bi bok anlamadığının göstergesi.
cahilsiniz olm cahillerle iş yapılmaz.
sizin gibi dolandırıcılar ile hiç iş yapılmaz.
full member
Activity: 518
Merit: 100
December 05, 2018, 08:19:50 PM
Adında bıle hayır yok bunun ne beklenırdı kı Grin bır tane duzgun türk projesı yok olanlarda hepsı dolandırıcı bır boka yaramıyor yapacak bir şey yok.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
jr. member
Activity: 268
November 01, 2018, 04:18:05 PM
Kesinlikle doğru scam bir proje bu projeye yatırım yapmak akıl harcı depil zaten adamlar resmen biz dolandırıyoruz diyolar açıkca icraatleri şartlarıyla
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
November 01, 2018, 04:16:20 PM
buralarda daha önceden de paylaşıldı bu konu hatırlıyorum ilk zamanlarda yenibirşey değil yani bunu bu forumda bilmeyen yoktur hocam

Evet ben de daha önce okumuştum diye hatırladım. Ne yazık ki, şu ortamda adımız çıktı resmen artık kolay kolay da düzelmez. Diğer ülkeler kendi coinlere sahip çıkarken bizde hepsi scam çıktığı için ilk biz yerden yere vuruyoruz. Hal böyle olunca kendi ülkesinden bile yatırım almayan bir coin çok uzun ömürlü olmuyor.
Pages:
Jump to: