Pages:
Author

Topic: SIKKE DOLANDIRICI, sakın girmeyin - page 6. (Read 24217 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
April 06, 2018, 11:29:08 AM
Bunlara inanan arkadaşlar kaldı mı yahu? Beyler eyvallah yerli ve milli olan şeye kanımız kaynıyor ama. En çakal insanlara biz sahibiz, bunu unutmayın üzülmeyin.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
April 04, 2018, 03:59:23 AM
İsminden bile belliydi zaten scam oldugu kendi insanımızada guvenemez olduk iyi ve güzel bir araştırma yapmadan yatırım yapmamak gerekiyor  bizim insanımızın böyle yapması beni çok üzüyor ülkemize katkı sağlamak yerine milleti dolandiriyorlar
newbie
Activity: 68
Merit: 0
April 04, 2018, 03:13:55 AM
bakınız "shitcoin" yine de giren çok kişi olacağını düşünüyorum bu ülkede bu tip insanlar bitmez Cheesy
member
Activity: 714
Merit: 82
April 03, 2018, 05:40:02 PM
incelemeye bile gerek duymadan scam olarak gördüm. benim foruma üye olan bir hesap alakasız başlıklarda sikkeyi övüyordu. banladım bende. muhtmelen iconun kurucusu yada ekipten bu kişi.

full member
Merit: 111
April 03, 2018, 05:01:59 PM
Bu sikke falan hikaye olduğu çok barizdi ben çok fazla rağbet gördüğünü de sanmıyorum en azından forum da ilk çıktığı andan beri linç yemekteydi. Bu yüzden çok fazla insanın canı yanmamıştır diye düşünüyorum. Çünkü insanlar artık keriz değil.
jr. member
Activity: 53
Merit: 1
April 03, 2018, 04:47:54 PM
Valla adamlar daha ilk ön satışlarında 1 milyon tokeni 4 dakika 36 saniyede bitirmişler. (çok enteresan)
Ve 9 milyon token daha satacaklar.
Umarım yanılırım ama ortalığı fena SIKKE'cekler gibi duruyor.

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
April 03, 2018, 04:33:01 PM
Usta bunu zaten biliyoruz dolandırıcı olduğu adından belli şimdiki osmanlıcılık modası, ama bu senin övdüğün diğer coin projesinden de ses çıkmadı ona noldu merak ediyorum adını unuttum ama türk projesiydi o da ?
member
Activity: 252
Merit: 13
April 03, 2018, 04:30:27 PM
Resim yok, Linkedin yok gerçekten bunlara inanan bir kitlede vardır. Sonuçta insanlar 2 gün önceye kadar da çiftlik bankı sabunuyorlardı.

olmaz mı hocam Smiley telegram gruplarında kendilerince bir çekiliş düzenlemişler deli gibi yatırım alıyorlar. Millette yatırıyor ücretleri çatr çatır. İnşallah sözlerinde dururlarda kısa vadede olsa insanlara bir kaar sağlatablirler
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
April 03, 2018, 02:23:35 PM
Resim yok, Linkedin yok gerçekten bunlara inanan bir kitlede vardır. Sonuçta insanlar 2 gün önceye kadar da çiftlik bankı sabunuyorlardı.
member
Activity: 120
Merit: 22
aa o gelen merit mi?
April 03, 2018, 02:08:03 PM
Şahsen bende yatırım yapmayı düşünmüştüm türk coini bi destek olalım köstek olmayalım demiştim.
Şubat veya Mart ayıydı sanırım tam hatırlamıyorum telegramlarına girdim.
Nisan'da ico satışı deniyordu baktım erkenden açık neymiş çok ısrar ediyorlarmış.
Kurduk dedikleri şirketi araştırdım öyle bir şirket bulamadım. Telegramda sordum şirket kurmak 2 dk lık işmiş o kurulacak v.s. dediler.
Hesap numaraları şahıs adınaydı yanlış hatırlamıyorsam v.s. v.s. diye gider.

Bunlardan sonra vazgeçmiştim. Alan adı com.tr v.s. dediler dedim onu almak 500 TL'lik iş yolluyorsun evrakları ön başvuru belgesi ile alıyon 1 ayda
newbie
Activity: 13
April 03, 2018, 12:02:58 PM
Sikke bana biraz Sirke gibi geldi Smiley
member
Merit: 17
March 07, 2018, 08:08:30 AM
Şimdi böyle scam projeler çıkarttıkları için daha sonra sağlam bir proje çık igi zaman bu kez millet hiç desteklemeyecek sonra yine gelişme gostermemis olacağız.  Yerli coin çıkarmanız gerekli saglam bir proje.bizim neyimiz eksik tabiki de güven ;-)  güven sorununu cozrsek başarabiliriz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
March 05, 2018, 01:51:44 AM
Site güzelce yapılmış, Whitepaper yok demişsiniz ama gayet açıklayıcı ve güzel hazırlanmış şekilde sitede duruyor. Umarım whitepaper belirtilen yol haritasına uygun şekilde yapmak istediklerinizi yapabilirsiniz ve ülkemiz için ortaya kripto para namına bir şeyler çıkmış olur. Köstek değil destek olmak gerekiyor zaten bizden biri bir şey yapmaya kalkınca yapamasın diye elimizden geleni yapıyoruz, yıkıcı eleştiriler değil de yapıcı eleştiriler yapsak daha iyi olur.
yoktu zorla yazdırdık
ama dikkat et safsata dolu yazdıkları
yazılmış dediği yol haritasını ilkokul öğrencisi daha iyi yazar. sen ona yol haritası diyorsan, yolun çoktan şaşmış demektir.
Evet dolandırıcılara köstek oluyorum.

Bak bakalım tekno parkta öyle bir firma var mı?
-----------------------------------------------------------------------
http://www.gaziantepteknopark.com.tr/firmalar.aspx?id=10
member
March 05, 2018, 01:01:42 AM
Başlığı görünce şaşırdım diyemem. Bizim milletimiz maalesef böyle. Kaliteden ziyade milleti nasıl silkelerizin derdinde. Yazık, az olan umudunu da insanın kaybettiriyor bu olaylar.
full member
Activity: 840
Merit: 103
March 04, 2018, 06:23:50 PM
Çoluk çocuk mu doldu buralara niye kavga ediyorsunuz. Herkes fikirlerini belli bir seviyede ifade edebilir.

Bu tip projelerden dolayı yarın gerçek bir proje çıkacak sırf bizimkiler yaptı diye scam yaftası yiyecek ona üzülüyorum.
Ben ulke insaninin dusunce yapisini bildigimden malesef kesin olarak uzak duruyorum. Cunku arada donebilecek sohbeti tahmin edebiliyorum.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
March 04, 2018, 06:19:52 PM
Site güzelce yapılmış, Whitepaper yok demişsiniz ama gayet açıklayıcı ve güzel hazırlanmış şekilde sitede duruyor. Umarım whitepaper belirtilen yol haritasına uygun şekilde yapmak istediklerinizi yapabilirsiniz ve ülkemiz için ortaya kripto para namına bir şeyler çıkmış olur. Köstek değil destek olmak gerekiyor zaten bizden biri bir şey yapmaya kalkınca yapamasın diye elimizden geleni yapıyoruz, yıkıcı eleştiriler değil de yapıcı eleştiriler yapsak daha iyi olur.
member
Activity: 196
March 04, 2018, 05:15:49 PM
Hocam burada dolandırıcı yazmışsınız da, adamlar sizi bir dava etse, milyon milyon dolarlar alabilir, türkiyede hukuk mahkeme işleri her zaman belli olmuyor,

haa gerçekten dolandırıcılardır değillerdir bilemem, benim de burnuma kötü kokular geliyor.

ytd. ytd.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
March 04, 2018, 04:21:51 PM
Yerli kripto paralar içinde çok fazla dolandırıcı projenin olması, bu işi ciddeyetle yapacak olanlara güven duyulmasını zorlaştıracak gibi görünüyor. İnsanların hayalleri ve gelecekleriyle oynamak ve kazançlarını bu yolla ellerinden almak çok acınası. Mağdur olanlar bir yana, bu işleri yapanların zerrece utanması olmuyor genelde.
newbie
Activity: 168
March 04, 2018, 03:47:24 PM
ben zaten türkiye piyasasından dogru duzgun cıkacagını sanmıyorum böylelikle hem kendı ıcımızde hemde dısardan bakıs acıları sabitlenıyor boylelıkle cıkacak guzel projeleride baltalıyolar.
member
Activity: 168
March 04, 2018, 03:39:30 PM
hocam zaten belliydi  ben baktım projeye hiç iç açıcı gelmedi bana baştan savma gibiydi kendini belli ediyordu hiç şaşırtmadı beni doğrusu bunun bir türk projesi olması beni üzen o oldu
Pages:
Jump to: