Znao sam da su druge original nakon doslovno 2 sekunde (imam ih doma), naravno da samo jedne mogu biti original ali iz nekog meni nepoznatog razloga sam išao razmišljati da su možda i prve original (kao, neka verzija u bojama). Izgubio sam pol minute na tome al aj, bar sam skužio da ipak nisu pa sam odgovorio kao dio konsenzusa.
S vedrije strane, to je opet blizu 25$ - al stvarno šteta jer vjerujem da sam mogao imati top 10 rezultat.
Stvar je u tome da te bude strah stisnut da si gotov prije nego sta provjeris 9 puta i onda dobis samo 200 kuna u 30 sekundi, zamisli ti to...
Ma nije uopće problem toga što se dobije 200 kuna u 30 sekundi. Naravno da je to super. Problem je što su eventi svakih par dana pa ljudi ne žele zeznuti stvar krivim odgovorom (poput mene) jer onda opet moraju čekati par dana do idućeg eventa... Barem je tako kod mene.
I BTW, nisam dobio odgovor na pitanje na kojoj burzi se može kupiti taj token (napisao si da je cijena $0.05). Imam nešto "sitniša" pa bi to uložio u ovaj projekt jer koliko vidim, još nije niti na CMC-u.