Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda ico fiyatından daha fazla değere sahip olan bir coin varmı - page 2. (Read 587 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
2018 yilinda cikan cogu tokenin fiyati su anda ico fiyatinin altinda. piyasa daha cok yeni oldugu icin bu kadar projeyi de kaldiramamasi normal. wan su anda takibimde. yakinda bi sicrama yapabilir.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
İcoların artık neredeyse hepsi ico değerinin altında işlem görüyor. Artık icolara girmek pek akıllı iş değil.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
pek yok tamamına yakını ICO fiyatını altında çünkü altcoin pazarı iyi durumda değil. ICO'lar para toplamakta zorlanıyor. yatırımcılarda ICO pazarına olumsuz bakış açısı netleşti. ekibi borsaya girmeye cesaret edemeyen tokenler çoğaldı.
newbie
Activity: 77
quark şu an o şekilde. ama naga almanı tavsiye edebilirim
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
2018 yılında icoların hali çok kötü durumda, scam ico sayısı aldı başını gitti. başarısız olanlar scam icolar kadar var. insanlar artık icolara para yatırmak istemiyor, borsaya giriş yapan token dump görünce zarar artıyor.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Gerçekten bu yıl çıkan icolardan birşey olmuyor ya. Şuan bir çok token ico fiyatının altında. Ben ico fiyatının üstünde token görmedim nerdeyse. Bir de o kadar düştü ki coinler şuan ne kadar yükselirse yükselsin ico fiyatına yaklaşımıdır hala. Yani borsadan almak daha mantıklı gibi duruyor şu aşamada.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Çıkan icoların çoğu temeli sağlam olmayan ve çıkmış olmak için çıkarılan başarısız icolar. Bu da hedefledikleri değerlere bir türlü ulaşamamalarına sebep oluyor. ayrıca bountyde dağıtılan coinleri de elden çıkarmak için acele edenlerinde bu değersiz olma konusuna yaptıkları katkıyı unutmayalım.  Bir anda elden bir çok coin çıkarılınca da değer düşüyor. Ben öyle bir coin hatırlamıyorum.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Son zamanlarda gördüklerimden söylüyorum, hangi coin borsaya girse önce müthiş bir pump yapılıyor sonra ICO fiyatının da 4te 1'ine falan indiriyorlar. O yüzden artık ICO'ları çok iyi seçmek lazım. Proje ne kadar iyi olursa olsun, balinalar onları muhakkak  indiriyorlar. Bir çözümü yok ama uzun vadede baktığında kazandıran coinler de yok değil. Araştırmak önemli gerçekten.
newbie
Activity: 212
Gördüklerim okuduklarımla yorumlarsam yok malesef ico üstü çıkan bir coin alayı ico altı çıkıyor nedenide çok açık aslında piyasa ve private sale'den alınan bonuslar çok bonus dağıtıyorlar ondan kaynaklı ico altı düşmelerin çoğu sebebi
member
Activity: 364
çok çok az proje var ıco fiyatının üstüne çıkan her önüne gelen ıco yaparsa olacağı bu zaten eth ve btc fiyatının da etkisi var ıcolar eskisi gibi cazip değil
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
İco fiyatından cogu coin 5-10 x aşagıda oluyor ben denk gelemedim piyasa cok kötü oldugu için ico fiyatına yanaşamıyorlar bile kısa zaman içinde boğa gelirse kapanır acıkta bu şekilde giderse piyasa cok kötü cogu altcoin patates olucak Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu sene icoya girmek mantıklı değil bence, çoğu ico fiyatının çok altında çıkıyor niyetlenip gireyim diyorum sonra vazgeçiyorum bakıyorum deli gibi düşüyor. Çok yüksek hype lazım düşmemesi için piyasaya çıkınca.
sr. member
Merit: 251
Son zamanlarda ico fiyatının üstünde pek yok sanırım, ICOlardan bu fiyatlara kim satın alıyor o da ayrı bir merak konusu, milletin sokağa atacak parası var demek.
member
Activity: 238
sadece docademic'i biliyorum. diğerleri hepsi ico fiyatının kat kat aşağısında icolara katılırken 10 kez düşünmek lazım anlaşılan
full member
Activity: 616
Merit: 101
Son katıldığım 3 iconun hepsinden zarar ettim eth bazında ama dolar olarak aynı seviyelerde gibi , ethereum artmadan icolara tekrar canlılık gelmesi zor
member
Activity: 266
Merit: 23
Hydro var kendileri ICO yapmadığı için herhangi bir fiyat ICO fiyatının üstünde olacaktır Grin
member
Activity: 364
Merit: 20
Benim dikkat ettiğim kadarıyla öyle bir ico yok. Hele son çıkan icoların neredeyse hepsine yakını ico fiyatının çok altından borsada işlem görüyor. bountylerden gelen tokenleri boğaya kadar elden çıkarmayı düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
sanırım yok, ico fiyatından yüksek fiyata alınıp satılan ico projesi görmedim. çünkü ico projeleri daha az yatırım topluyor ve borsaya girişlerinde talep azlığı sözkonusu. doğal olarak ico fiyatının onda birine düşen token sayısı çoğaldı.
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bu yüzden icolarda yapılan yatırımlar iyice azaldı. İco fiyati altına düştüğü için millet artık borsaya girince almayı tercih ediyor
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Bir çoğu ico fiyatının 3-4 kat altında örnek olarak cardstack, shivom essentia gibi hardcapa ulaşmış güzel projeler verilebilir, kötü piyasada güzel projeler bile iconun çok altında kalıyor maalesef.

hocam essentiaya para yatıran resmen ya maldır veya başkalarının hype ına gelmiştir. bir kaç ay önce essentia bitcointalk sayfasında token dağılımında masternode diye bir şey yoktu. sonra bir baktım %5 ini masternodelara ayırmışlar. bir kaç hafta sonra %10 gördüm. en son %15 ti. bildiğiniz scam proje kafalarına göre rakamlarla oynuyorlar.

takımada %26 ayırmışlar. masternodcular o %15 i bir yerlerine sokarlar artık.
Pages:
Jump to: