Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda ico fiyatından daha fazla değere sahip olan bir coin varmı - page 3. (Read 587 times)

full member
Activity: 378
Merit: 102
Bir çoğu ico fiyatının 3-4 kat altında örnek olarak cardstack, shivom essentia gibi hardcapa ulaşmış güzel projeler verilebilir, kötü piyasada güzel projeler bile iconun çok altında kalıyor maalesef.
legendary
Activity: 2744
Merit: 1556
Docademic ico fiyatının üstünde seyrediyor olmalı. Tabi bunda aktif çalışan bir sistem olmasının ve McAfee etkisinin payı büyük.
Genel olarak coinlerin fiyatları ico fiyatına yaklaşamıyor bile.
member
Activity: 532
Merit: 22
Aklıma ilk gelen gvt oluyor. İlk çıktığı zaman sırf adının kısaltması dan dolayı almamıştım. Ama çok iyi gitti. Sonra ontology çıktı yine adını beğenmedim. İco fiyatının üstünde bu tokenler diye biliyorum
full member
Activity: 406
Merit: 158
En son örnek Perlin mesela, olağanüstü diye paylaşıldı fakat ön satışta devasa bonuslar verilmiş ve bunları açıklamıyorlar insanlara, bunlar büyük risk oluyor gerçekten küçük yatırımcı için. Çoğunun fiyatı da onlar yüzünden düşüyor adamlar yarı fiyattan bile satsalar kardalar.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Bu sene piyasaya çıkan ico projelerinin en az %95'i ico fiyatının altında ne yazıkki. Özellikle ön-satış evrelerinde fonlara yüksek bonus ve indirimlerle token satan projelerden uzak durun derim.

Yeni çıkarılan ico projeleri eski projeler kadar piyasa değerine ulaşır düşüncesiyle yatırım topluyorlar, ama bu o kadar kolay bir şey değil, çünkü ortada ne bir kitle var, ne de çalışır bir ürün. Telegram takipçisi sayısının yüksek olması o projenin güçlü bir kitlesi olduğu anlamına gelmiyor.

Bu kadar fazla proje içerisinde yatırımcıların kafası karışıyor ve yeni çıkan ico projeleri yerine bilindik altcoinlere yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Icolar ise borsalarda listelenerek veya market makerlara para yedirerek ayakta kalmaya çalışıyorlar ki o da bir yere kadar fayda ediyor. Şimdilik sadece Holochain gibi yenilikçi olan, düşük cap ile adil biçimde piyasaya sürülen projeler iş yapabiliyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
Maalesef yok bundan dolayı ico girmekten vazgeçin ben giricektim vazgeçtim kaç tane ico baktıysam hepsi kayıp ico altı ico altından toplamak daha mantıklı yani borsadan toplıyıcaksın en iyisi
full member
Activity: 336
Merit: 100
hocam benim bildiğim yok, yani olsa bile parmakla sayacak kadar az olur, çok kişi zarar etti bu süreçte
member
Activity: 476
Merit: 31
Holo gözüme çarptı. Bugün yaptığı yükselişle ico fiyatının neredeyse %900 üstüne çıkmış. Bir ethere bir milyon küsür token alınabiliyormuş. Yalnız toplam miktarı da az değil, yaklaşık 200 milyarcık. Yine de icosuna katılanlar iyi kar etmiş. Yalnız bu ani yükselişlerin sonu hiç güzel olmuyor. Onu da hatırlatayım.

Aynen hocam analizlerinize katılıyorum. Hem supply miktarı hem binance haberi holoyu uçurdu onun dışında pek de ico fiyatının üstünde bir ico yok gözüme çarpan. Geçen sene gözünü kapat icoya gir her türlü kar yazıyordu bu sene de tam tersi bir durum söz konusu
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Benim bildiğim yok. Hatta bırakın ICO değerine sahip olmayı, ona yaklaşan bile yok malesef. Çok büyük beklentilerle çkan bir sürü token şuan çöp oldu.
member
Activity: 336
Metahash
Binance varolan tokenlarin ico fiyatlarini gosteriyordu. Halo ve hydro olabilir daha yuksek olan. Ama halo da herhalde binance de listelendikten sonra duser
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Evet ilginc bir sekilde artik borsaya girdiği gibi dump yiyor ve ico fiyatini altina dusuyorlar. Ama piyasaya olumlu haberler geldikce guven artacak ve hemen satmak istenmeyecek. Iste o zaman ico yatirimcilari hem kısa hem uzun vadede kazanacak
member
Activity: 294
Goruldugu uzere yeni cikan projelerden hicbiri ICO fiyatinda degil. Gecmis donem ICOlarindan hala kar da gorunnenler var ancak tabiki onlarda yil basindaki duruma gore en az 5-6 kat deger kaybetmis konumdalar. Market uzerinde son zamanlarda pozitif bir hava estiriliyor. Umarim sonu hayirli olur
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Sadece quark gibi bikac proje ico fiyatının ustundeymıs, oran olarak tam bılmıyorum ama buyuk cogunlugu ıco fıyatının cok cok altında, cok paralar toplayan shıvom gıbı icoların halı ortada.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Bildiğim, duyduğum öyle bir token/coin yok maalesef.

Artık akıllı adam ICO'ya mı girer ya. Zaten 5-10 kat düşüyor özellikle ERC20 tokenları borsaya girsin girmesin etherdelta, forkdelta gibi türevlerden çıkıyor elden. Bounty hunterlar bir tas çorbaya bi döner ekmeğe tav oluyorlar,insanlar da artık ICOlara gireceğine o ilk çıkış zamanını bekleyip buralardan tırtıklıyorlar milletin elinde olanları. Ben hiç ICOya girmedim şimdiye kadar açık söylüyorum. Haa tek sebebi bu değil tabi ki. 3-4 sene önce böyle değildi buralar. ICO'lar kazandırıyordu, ozamanlar da girmiyordum ya da giremiyordum. Neyse sonuç olarak ICOya girmek pişmanlıktır hele bu zamanda. Bekleyin, alttan alttan toplayın forkdelta, etherdelta vs buralardan, eğer projeye güveniniz varsa tabi, 10 kat düşmüş olması bi 10 kat daha düşmeyeceği anlamına gelmiyor. Düşükten aldım diye sevinirken onun bile %90'ını bi anda kaybedersiniz...
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Şanslıysanız yaptığınız ico yatırımında 1 tane ico fiyatının üzerine çıkan projeye denk gelebilirsiniz. Piyasa kötü olduğu için ve bizim hunterlar vizyonsuz olduğu için proje iyi olsa bile dumplanıyor bir iskender parasına. 1 sene sonra da satmasam şimdi araba alıyordum diye üzülüyorlar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Holo gözüme çarptı. Bugün yaptığı yükselişle ico fiyatının neredeyse %900 üstüne çıkmış. Bir ethere bir milyon küsür token alınabiliyormuş. Yalnız toplam miktarı da az değil, yaklaşık 200 milyarcık. Yine de icosuna katılanlar iyi kar etmiş. Yalnız bu ani yükselişlerin sonu hiç güzel olmuyor. Onu da hatırlatayım.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Şu anda aklımda kalan tek quarkchain ve wanchain var sanırım ico fiyatının üstünde olan. Piyasa bu durumdayken ico ya girmek gerçekten çok riskli, hiç tavsiye etmiyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
durumu listeden inceleyebilirsiniz. son zamanların en çok beklenen 2 ico su oneledger ico fiyatının biraz altı biraz üstünde gidip gelirken , atonomi %50 civarı kayıpta. herkese bol kazançlar.
https://tokenstats.io/
newbie
Activity: 55
Merit: 0
aslında dönem alttan toplama dönemi bu dönemde piyasayla tanışan birisi ileri de çok zengin olabilir.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1727
Be A Hope
Sanırım yok, hemen hemen yok. Bende geçen inceledim. Nice Yüksek Hype değerine sahip kapışılan icolar şuan ico'nun yarı fiyatına gidiyor pazarlarda. Yatırımcılar bu zamanlarda çok üzülüyor çoook...
Pages:
Jump to: