Pages:
Author

Topic: Son zamanlarda ico fiyatından daha fazla değere sahip olan bir coin varmı - page 4. (Read 587 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
İco çıktıktan sonra tüm coinlerde fiyat düşüşü gerçekleşiyor. Eğer öncesinde elinizde ico öncesi aldığınız coin var ise ve bir borsada listelendi ise ico bitene kadar fiyatlar uçuk rakamlara ulaşabiliyor. O süreçte sattınız sattınız.
member
Activity: 448
Merit: 10
bir iki tanesi hariç hepsi hemde zamanın da oldukça hype alan icolar bile ico altında. Bakınız Atonomi... , bu dönemde icolara girmeyip markette pozisyon almak daha mantıklı sanki.
newbie
Activity: 48
Merit: 0
artık ico ya girmenin mantığı kalmadı

artık icolar

coin miktarı kadar x miktarda vermeli fiyata göre yapmamalı.
member
Activity: 448
Merit: 10
Heralde yok diye biliyorum alayı ico altına düşüşyor şu sıralar icolara girmek bile zarar yazdırıyor kesinlikle ne icolar var ne projeler var ico altı düşmez dediğimiz ama maalesef düştü hepsi
newbie
Activity: 55
almak dert değilde ico fiyatlarına geri çıkar mı bu coinler çıkması bile değerlerine değer katacak kadar düştüler.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Icodrops veya binance ico fiyatlarını takip edip forkdelta veya idex ten alabilirsin .
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu o kadar acı bir durum ki, bu piyasanın bug'ı diyebiliriz.

Adamlar 200 m $ hardcap diyor, 200 m $ düşünebiliyor musunuz? Bu adam bu kadar para aldıktan sonra daha o coin/token umrunda olur mu sanıyorsunuz? ICO mantığının çok çok dışında gidiyor, bir projenin başlaması için en fazla 5 m $ toplanmalıdır. Bu para sizi 1-2 yıl idare eder, çalışırsanız elinizdekiler değerleneceği için ilerde de sıkıntı çıkmaz. Ama yok insanlar açgözlü olduğu için gidip yüzlerce milyon dolar toplayıp, bir b.k yapmadan paranın üstüne yatıyorlar. Yahu dünyanın parasını toplayıp, doğru düzgün siteye sahip olmayanlar var.

Bir insan 10 milyon $ topladıktan sonra, sitesinde güncellemeyi bile elle yapar mı?

Bu konuda çok dertliyim, aslında hepimiz bu konuda çok dertli olmalıyız. ICO'da toplanan paralar normal değil.
newbie
Activity: 58
bir eldeki parmakların sayısını geçmez. çünki icolar yhapılırken sadece para toplama amaçlı yapıldığı için projenin kat ve kat üstünde değerlerden para toplanıyor.
member
Activity: 392
Merit: 11
Ben de bir ara araştırmıştım ve neredeyse hiç bulamamıştım. bu zamanda ico yatırımı kumar oynamaktan farksız. idexten toplanabilir veya borsaya girip dump yiyince alınabilir. daha güvenli olur.
full member
Activity: 420
Merit: 100
son zamanlarda girdiğim bi phantasma güzel kar bıraktı ico fiyatının üstündeydi sonra o da ico fiyatının altına düştü ( %50)
member
Activity: 756
Merit: 16
Valla genelde borsaya ilk olarak yüksek giriyor sonrasında tokenlerin fiyatları 5-10 kat düşüyor. Benim hatırladığım ico fiyatı üzerinde bulunan token yok
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Şimdiki zamanda ico döneminde token almak sadece akılsızlık olur. Şimdi 100-de 90 ico bounty kampaniyası yapıyor. Haliyle aylık kazancı 5-10 dolar olan hunterler kampanyalardan kazandıkları tokenleri döner parasına forkdelta gibi borsalarda satıyorlar  Embarrassed
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
bunu en güzel idex'te veya etherdelta'da yapabilirsiniz. Özellikle bountylerin dağıtıldığı dönemleri takip edin. O dönemlerde bounty hunterlerin çoğu iskender kola parasına satıyor ellerinde ne varsa.
newbie
Activity: 54
Son zamanlarda ico fiyatından daha fazla değere sahip olan bir coin varmı ona göre artık ico lara giriş yapmak yerine borsalara eklendiği dönemleri takip etmeyi düşünüyorum.
Pages:
Jump to: