Pages:
Author

Topic: Sözde Güvenli İco Yapacak Vertex'in Bounty Hunterlara Kazık Atması - page 2. (Read 835 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu piyasada ne vertex ne de fenomen geçinenlere kimseye güvenmeyin. Vertex in foyasi ortaya çabuk çıktı. Uzak durun daha iyi.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Vertex platformu oldukça ironik bir işe imza attı. Birçok Türk de Vertex ödül kampanyası için emek harcamıştı ancak çok komik rakamlar gönderdiler. İnşallah tepkileri dikkate alırlar ve bir düzeltme yoluna giderler  Undecided
member
Activity: 476
Merit: 75
Salı günü bir gelişöe olacak gibi yeniden dağıtım yaparlar mı göreceğiz. Ama gerçekten yazık güven merkezi olacağına baştan sıkıntılı çıktılar
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
son dağıtımın belli olmasını bekleyelim, sonra değerlendirme yapmak daha doğru olur, vereceklerini söylediler, ama fiyatları baya düşmüş...neyse artık
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
1 Hafta olacak ama yeni dağıtım bir türlü başlamadı.Yeni dağıtımı bekleyen eminim çok kişi vardır.Form Doldurup KYC yaptık ama halen dağıtımın başlamasını bekliyoruz.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Bu problem cozulmedimi hala? En son itiraz formu dolduranlar farklı ödeme yapılacağı konuşuluyordu.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Arkadaşlar twitter organizasyonu yapmak isteyenler yazarsa ona göre birlikte başlayalım bu güvenilmez proje sorumlularının milletten topladıkları yanlarına kar kalmasın.

salı günü formu dolduranlara ikinci dağıtım yapacaklarını söylediler onun için şu an herkes salı gününü bekliyor. Baktık gelmedi ona göre vertex için telegram kanalı kurulmuştu ortak ortak hareket edeceğiz
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Valla şu piyasa düzelsede şunlardan alacağımız tokenler para etsin.Gerisi umrumda değil.Umarım projeleri başarılı olur ama binance ortalığı dağıtıyor artık vertex pek işe yaramaz.DeDİĞİM gibi tokenleri para etsin de satalım.arap bunlar belki pump falan yaparlar.
member
Activity: 392
Merit: 10
1000 token yollayacağı insana 70 80 civarı token hesaplamışlar. Vertexin vizyonu dürüstlük iken kendi destekçilerine bunu yapmamalı umarım kısa sürede bu hatadan dönerler
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Arkadaşlar twitter organizasyonu yapmak isteyenler yazarsa ona göre birlikte başlayalım bu güvenilmez proje sorumlularının milletten topladıkları yanlarına kar kalmasın.
member
Activity: 539
Merit: 20
KYC için başvuru yaptım ama reddildi mail attık telegramdan yazdık cevap yok. bunlar bu hareketler ile kendi ayağına sıkıyorlar iyice.

jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Hemen bu tarz başlıklar açılmasaydı keşke. En geç salı günü göndereceklerini söylediler. Sanırım hafta içi de borsaya girecekler.
Bu tarz başlıklar ve itirazlar sayesinde adamlar geri adım atmak zorunda kalıyor, bence başlık açılması çok yerinden bir karar olmuş. Gerçi ne kadar sözlerinde duracaklar bakalım.

bounty ile ugrasan varmi daha varmi
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Hemen bu tarz başlıklar açılmasaydı keşke. En geç salı günü göndereceklerini söylediler. Sanırım hafta içi de borsaya girecekler.
Bu tarz başlıklar ve itirazlar sayesinde adamlar geri adım atmak zorunda kalıyor, bence başlık açılması çok yerinden bir karar olmuş. Gerçi ne kadar sözlerinde duracaklar bakalım.
jr. member
Activity: 406
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Kendi sitelerinden satmak istesek çok düşük bir miktar ediyor.Birde daha 2.dağıtım henüz başlamış değil.Bounty ödüllerinden az alıp yeni dağıtımı bekleyenler var.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Vertex hala elimde duruyor ne yaptıklarından hiç bir bilgim yok çok fazla umudum vardı fakat maalesef istedigim beklentiyi veremedi.
full member
Activity: 602
Merit: 118
İbnelik diz boyu aq. İnsanoğlunun olduğu yerde hep böyle gotlukler var. Bu başlığı canlı tutalım sonuçta forum epey etkili bir yer. Umarım globalde de böyle başlık vardır. Yoksa da İngilizcesi sağlam arkadaşlar açsın . Duyulsun bu yapılan gorlukler.
member
Activity: 406
Merit: 11
Hatayı hatayla düzeltmeye çalışıyorlar o yüzden başarılı olamayacaklar. Form doldurma mevzusu bence çok saçma o kampanyaya katılan bir sürü insan vardı, formdan haberleri yoksa onların hakkı ne olacak.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
İki gün önce spreadshette ki dağıtımları yaptılar. Ayrıca bunun için bir form doldurttular bize ki bu hhafta içinde geri kalan ödemelerin yapılacağı belirtildi. Bakalım bekleyip göreceğiz ne kadar daha dağıtım yapacaklar. 50 alan adama 3-5 göndermezler de umarım uğraşlarımız boşa gitmez.

Kanallarında hakkımızı ararken bir arkadaşımıza şunu söylemişti kanalın admini:

User:Hakkımız olanı yatırmadınız ve neredeyse ödülün 1/10'ini vererek insanları kandırdınız..
Admin: Hakkınız olan mı?? Siz hakettiğiniz olan token sayısını nereden biliyorsunuz??
User: Stakeleri hesapladım ve adil paylaşım şeklinde yakın bir sonuç çıkardım..
Admin: Bunlar boş hayaller, biz var olan hesaplamayı yaptık ve dağıtım bu listeye göre yapılacaktır....

Kısacası konuşma ile bir yere varılamayacağını anlayınca, eylem yoluna geçildi ve dakikasında çark etti Vertex çalışanları. Dün akşam yapılan açıklama ile form dolduranlara (Form doldurmayanların hakkını yiyorlar) ekstra ödeme yapılacağı ve bunun da en iyi ihtimalle Salı gününe kadar uzayabileceğiydi. Bana göre yine oyalama taktikleri uyguluyorlar ve Vertex koca bir balon halini almaya başladı. Ama diyim o balonu patlatırlar.. Bizimle uğraşmak neymiş görsünler,
jr. member
Activity: 420
Vertex çok büyük bir terbiyesizlik yaptı bence. İnsanların emeklerinin hiçe sayılması çok büyük saygısızlık diyebilirim.
Pages:
Jump to: