Pages:
Author

Topic: Sözde Güvenli İco Yapacak Vertex'in Bounty Hunterlara Kazık Atması - page 3. (Read 835 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
Buraya yazıyorum bir halt olmaz bu projeden. Daha dağıtımı bile doğru düzgün yapamıyorlar. Bir grup açıyorlar orada form paylaşıp doldurun diyorlar kimseye haber vermeden.  Sonrada kyc yapanlara biraz daha ödeme olacak diyorlar.
member
Activity: 532
Merit: 29
Bir şekilde hatalarını düzeltmeleri lazım ve bu yönde adım atacaklarını söylediler.

Öte yandan bu süreçte iletişim halindeydik ve umarım sonunda hakkımız olan token miktarını elde edeceğiz. Bununla beraber Vertex gibi umutlu olduğumuz bir projenin böyle anılmasını istemezdik. İlerleyen zamanlarda bu durum toparlanarak başarılı olurlar umarım ve biz de kazançlı çıkarız.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
İki gün önce spreadshette ki dağıtımları yaptılar. Ayrıca bunun için bir form doldurttular bize ki bu hhafta içinde geri kalan ödemelerin yapılacağı belirtildi. Bakalım bekleyip göreceğiz ne kadar daha dağıtım yapacaklar. 50 alan adama 3-5 göndermezler de umarım uğraşlarımız boşa gitmez.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
vertex adminleri kyc yapanlara bir miktar daha token vereceğini söylemiş kendi telegram kanalında bakalım izleyip göreceğiz.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Vertex Bounty dağıtımları tamamlanmış diyorlar.Ama KYC yapanlar için tekrardan bir dağıtım yapılması gerekirken halen bir ödül dağıtımı olmamış durumda.
full member
Activity: 616
İki gün önce spreadsheet teki dagıtım yapıldı. Formu dolduranlara tekrar bir dağıtım yapılacak umarım herkes hakkını alır. Bu uğraşlar boşa çıkmaz.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
kendi bacaklarına çok da güzel sıktı bu adamlar. hala daha bekletiyorlar insanları ama toparlamaları, güven kazanmaları çok zor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Vertex konusunda herkes çok umutluydu.Ancak bu kadar düşük Bounty ödüllerinin dağıtılması sanırım kimseyi memnun etmeyecek Çünkü İmza ödülleri bile çok düşük hesaplanmış.
member
Activity: 378
Merit: 14
Arkadaşlar vertex projesi bilenleriniz vardır muhakkak ama bilmeyenler için güvenli icolar yapmak üzerine kurulu bir proje olduğunu belirtelim.Söz konusu proje bounty hunterlara aylar önce şubat sonu mart başı bounty ödüllerini yollayacağını söyledi.Fakat martın 8 i ne geldiğimiz bugün bile hala tokenleri göndermemekle kalmayıp aylarca imzada kalan, makale yazan kişilerin ödüllerini nerdeyse sadece telegrama katılanlarla bir tutmuş Btt deki bounty konusuna gidip makale için kaç token verdiklerini görebilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/14SH_KlhPtKtBzo3d4XYs5ZmPDsMvpXTA52_pdupmpPg/edit#gid=710429420

Gördüğünüz gibi makale için verdikleri ödül 10 dolar civarında ki bu çoğu telegram airdropundan bile az.
Bu az sayıda ve vadettiği ödüllerin nerdeyse 20 kat aşagısındaki ödülleri bile hala göndermeyip birde göndermek için kyc zorunluluğu koymuştur başta böyle birşeyden bahsetmedikleri halde.

Şimdi durumu özetleyecek olursak bu adamlar güvene dayalı bir proje yaparken onlar için aylarca imzada kalanlara uğraşıp makale yazanlara bu haksızlığı yapıp güvenlerini boşa çıkaran bir proje kendi whitepaper konsuna karşı çıkmamışmıdır karar sizin arkadalar.

Hayretler içerisinde izliyorum. Arkadaşım katılmıştı bu bounty'ye SR. Member'dı dün başlığı görünce sordum şaka gibi bir coin göndermişler. Birde promotion  diye bişey yapmışlar KYC falan filan istiyorlarmış...

Hoş olmadı. Ancak bir projeye başlarken böyle yapanlar, bunun altından kalkamazlar... Ben mesela şu an %1000 yapacak olsa bile almam bu adamların kriptosunu... Nitekim bu tarz şeyler yapanlar hep patladı bugüne kadar.
member
Activity: 350
Merit: 12
Katılımcılar hakkını almadan bu konu gündemden düşmemeli. Yoksa bounty işi biter böyle kazıkçılar sebebiyle.
member
Activity: 448
Merit: 15
Projeye katılmadım ancak katılanlar için gerçekten üzüldüm.

Makale, imza bountylerin lokomotifi, en fazla getirinin anahtarı. Dediğiniz gibi telegram getirisi ile aynı düzeyde ise sağlam saçmalamışlar.

Katılan sayısı elbette önemli ancak arada en az 2-3 kat fark olmalı.

bountyhive'de javvy kampanyasında da bana twitter'dan 7600 civarı geldi, imzadan 14k civarı alan vardı ama orada twitter katılımcısı çok çok az olduğundan böyle bir sonuç çıktı ki yine ico satışına göre imzanın getirisi yaklaşık 8 eth yapıyor ki düşük bir durum değil, yani saçmalık değil, imzacılar için biraz şansızlık. O da katılımcı sayısından sebep. Telegram airdrop'u da keza kyc işlemindeydi, 2600 adet gelmişti. Ama imzaya da özetle fena gelmemişti.

Protesto yapmanızı tavsiye ederim.

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Böylelerine karşı kampanya başlatıp afişe etmek lazım. Yabancı tarafta birkaç konu açılsa hemen hizaya gelirler bence. Eğer projelerini sürdürmek istiyorlarsa, ilk intiba çok önemli. Maç başladıktan sonra kural değiştirmişler sonuçta. Bounty hunter'larına kazık atmaya çalışan bir proje, ICO güvenliğini mi sağlayacakmış! Burunlarını sürtsünler de sonrakilere ders olsun.
jr. member
Activity: 252
Benimde bir makalem var ve formu doldurmayacağım. İtiraz edenlerin haklarını ödeyen diğerlerini hiçe sayan proje olmaz olsun. Gönderdikleri komik adetteki tokenlarıda swaplamayıp çöp edicem. Haram olsun emeklerimiz.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
ben de bunların imzasına katıldım ve form vs istediklerini yaptım. şu an elimde olan token sayısı üç haneli bile değil. bakalım yarından sonra dananın koyruğu kopacaktır.
member
Activity: 522
Merit: 13
aynısı W12 bountysinde başıma geldi, hala ha bugün ha yarın diye oyalıyorlar işin trajikomik yanı W12 de bu vertex gibi icolara düzen getireceğiz ayağıyla yola çıkan bir proje.
sr. member
Activity: 972
Merit: 292
Bir hüsran daha. ONCA emek harca, zamanını bunlara reklam yapmaya ver sonuç hüsran olsun. Güvenli ico yapacak adamların merkezinde güvensizliğin babası var. Yazık bu insanlara...
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Gerçekten de herkesin hem fikir olduğu gibi saçma sapan bir durum var ortada, sen ico güvenliği için bir platform kuruyorsun ve platform daha çalışmaya başlamadan insanları kandırıyorsun. Bu saatten sonra bu platforma inanıpta kim yatırım yapar ki. Asıl felaketi eğer bountyciler birlik olup sosyal medyada scam haberleri çıkarmaya başlarsa o zaman görecekler.
jr. member
Activity: 476
Yaptıkları ayıp olmuş ekiple konuşup düzeltmelerini isteyebilirsiniz bu coini bir süre boyunca etkiler eğer işlerini bu şekilde yaparlarsa yok olup gider en sonunda.
member
Activity: 350
Merit: 12
Hala bir çözüm getirmediler mi? Gerçekten komikler bunlar. Sözde güvenli ICO yapacaklar ama daha promoter reward olayından bir haberler.
full member
Activity: 672
Aralıkta bitti ico. Dağıtımlar hala yapılmamış işinilginç tarafı bir de kyc diye bir şart koşmuşlar. Baştan desenize kardeşim . Millette ona göre girer yada girmezdi.
Pages:
Jump to: