Pages:
Author

Topic: Sözde Güvenli İco Yapacak Vertex'in Bounty Hunterlara Kazık Atması - page 5. (Read 835 times)

jr. member
Activity: 60
Merit: 1
bouny kampanyalarının haklarını savunan bir mekanizma yok ico da başarılıolanların çoğu sonradan tekrar form doldurtturuyor yada kyc ayağına bounty hunter ların haklarını ödememek için yan çiziyorlar ve malesef daha da kötüsü dağıtılan oranları azaltıyorlar..
full member
Activity: 616
Merit: 100
Vertex ile tüm hayaller suya düştü. Son zamanlarda icolarda bountylerde sürekli dolandırıcılıklar oluyor vertex bunun önüne geçiyim derken bounty yapanları üzdü.
member
Activity: 365
Merit: 40
Vertex gerçekten bounty hunterlara büyük bi kazık attı. Herkes çok güvenmişti bu projeye ve bountysi de baya ses getirmişti. Tokenler hala gelmedi bekliyoruz bakalım
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben ne bunlara ne de ico ları puanlayan o sitelerin hiçbirisine inanmam çünkü ellerine para verdiğin an scam olana bile onay verir. güya bunlarda güvenilir ico yapacaktı. daha kendileri işi yokuşa sürmüş.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
bana da 100 tane vereceklermiş. ben 27 şubatta yani daha 10 gün önce diğer başlıkta şöyle yazmıştım:

"arkadaşlar biliyorum bu borsayı bizden çok beğenen var. ya bountylere katıldıkları için diyorlar ya da post kasmak için bilemiyorum ama şöyle bir olay var. benim bildiğim vertex borsasında çekim işlemi yapmak için kyc yapmanız gerekiyor. şayet bize bounty sonucu swap işlemini borsa üzerindne yapmamızı isterlerse işin sonu kyc'ye gidiyor. kusura bakmayın ama scam engellemeye çalışan borsa scam'ın babası olur!

dediğim gibi çekim işlemi için kyc şartı olmazsa sikinti yok!!!"

şayet kyc işlemi zorunluluğu geldiyse scamdır abi benim için. form doldurma dediğiniz olayın linki nerede?
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sonuçta hepsini yapan bir iki kişi. Kim musluğun başına geçerse o istediği gibi at oynatıyor. Crypto işinde de böyle değilmi? Bkz binance
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Bakalım son durum ne olacak.Şimdilik sorun yok gibi.Ödülleri dağıtmak için bir form doldurmasını istediler herkesden.Eğer yollayacakları miktardan daha az yollarlar ise gene ortalık karışacak gibi.

Nasıl sorun yok hocam gçen cuma gelmesi gereken ödül hala yok ortada ve kyc zorunluluğu btt konusunda belirtilmedi şuan kyc de zorunlu.
member
Activity: 1263
Merit: 43
Bu durum hep böyle mi gidecek açıkçası bilemedim ve günden güne bu piyasaya olan güven de sürekli olarak azalıyor-birileri tarafından azaltılıyor. Bu saatten sonra kimse aklının yatmadığı ICO'lara (bu da neredeyse piyasanın %99'una tekabül ediyor) zilyon dolar yatırım yapmaz. Projelerin bunu göze alarak ICO açması veya hiç bu işe bulaşmaması gerekir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bakalım son durum ne olacak.Şimdilik sorun yok gibi.Ödülleri dağıtmak için bir form doldurmasını istediler herkesden.Eğer yollayacakları miktardan daha az yollarlar ise gene ortalık karışacak gibi.
member
Activity: 630
Merit: 37
ulan şaka gibi arkadaş ya resmen yok pahasına reklam yapıyorlar bu reklamı normal olarak yapmaya kalksalar milyon dolarlar harcamaları gerekiyor
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Arkadaşlar vertex projesi bilenleriniz vardır muhakkak ama bilmeyenler için güvenli icolar yapmak üzerine kurulu bir proje olduğunu belirtelim.Söz konusu proje bounty hunterlara aylar önce şubat sonu mart başı bounty ödüllerini yollayacağını söyledi.Fakat martın 8 i ne geldiğimiz bugün bile hala tokenleri göndermemekle kalmayıp aylarca imzada kalan, makale yazan kişilerin ödüllerini nerdeyse sadece telegrama katılanlarla bir tutmuş Btt deki bounty konusuna gidip makale için kaç token verdiklerini görebilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/14SH_KlhPtKtBzo3d4XYs5ZmPDsMvpXTA52_pdupmpPg/edit#gid=710429420

Gördüğünüz gibi makale için verdikleri ödül 10 dolar civarında ki bu çoğu telegram airdropundan bile az.
Bu az sayıda ve vadettiği ödüllerin nerdeyse 20 kat aşagısındaki ödülleri bile hala göndermeyip birde göndermek için kyc zorunluluğu koymuştur başta böyle birşeyden bahsetmedikleri halde.

Şimdi durumu özetleyecek olursak bu adamlar güvene dayalı bir proje yaparken onlar için aylarca imzada kalanlara uğraşıp makale yazanlara bu haksızlığı yapıp güvenlerini boşa çıkaran bir proje kendi whitepaper konsuna karşı çıkmamışmıdır karar sizin arkadalar.
Pages:
Jump to: