Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 19. (Read 64335 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
11. dakikada yine Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Ayıptır be bu nasıl iğrenç bir lig böyle.
legendary
Activity: 952
Oğuzhan sakat sakat oynayacakmış sanırım, umarım öyle bir şey yapmazlar. Atiba Tolgay Sosa üçlüsü orta sahada başlasın. Tolgay yavaş yavaş ısındı zaten. Savunmada Necip Tosic ikilisi daha önce bir maçta oynadı ve gol yemeden bitirdiler. Tolga da Boyko'nun gelişinin ardından performansını yükseltti. Trabzonspor'un form durumu düşünülünce geriye tek sorun tetikçi hakem kalıyor. Umarım maçın ve ligin kaderini etkileyecek kararlar vermez.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Yarın bende Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama gol yemesi de pek muhtemel, defansif açıdan eksiği çok
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Umut Bulut'un başı sağ olsun.
Zor bir durum. Umarım Galatasaray taraftarı bu futbolcusunun gönlünü alır. Baba kaybetmek zor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bursaspor , Antalya deplasmanında bugun karşılaşacak. Bol gollü geçeceğini düşünüyorum. 2,5 gol üstü directbette @1.78 güzel bir oran.
Yarın ki Trabzonspor - Beşiktaş maçını her türlü Beşiktaş alır. 1.63 gibi güzel bir oranı var. Özellikle bu maçı değerlendirin.
legendary
Umut Bulut'un babası Ankara'daki patlamada yaşamını yitirdi.
Ankara'da yaşayan Kemal Bulut'un Gençlerbirliği - Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtildi.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Fenerbahçe ciddi olarak iyi hava yakaladı.
Beşiktaş'ın ufacık bir kayba lüksü yok. Fener kolay kolay puan kaybetmez.

Bu hakemlerle tabi ki puan kaybetmez. Azize hepsini maaşa bağlamış, hepsi paralı asker.
Kırmızı kart pozisyonunu izleyin, tacın kullanıldığı yere bakın. Avrupa maçında aynı harekete ne uygulanıyor, burada ne yapılıyor görün. Sonra neden ülkede futbol gelişmiyor. Masa başında şampiyon belirlendiği sürece bu ülkeden bi sik olmaz.
Fenerbahçe bugün anlının hakkıyla maçı aldı kırmızı doğru karardı bizim hakemleri eleştirmek yerine futbolcuların hakemlere olan tavrınıda eleştirmek lazım adam kolundan çekiyor küfür ediyor ben olsam bende atarım adamın hakkı saygılı olmaları lazım nerede olduklarını unutmamaları lazım bu hareketler avrupada olsa avrupadada kırmızıyı yerler.
legendary

Bu hakemlerle tabi ki puan kaybetmez. Azize hepsini maaşa bağlamış, hepsi paralı asker.
Kırmızı kart pozisyonunu izleyin, tacın kullanıldığı yere bakın. Avrupa maçında aynı harekete ne uygulanıyor, burada ne yapılıyor görün. Sonra neden ülkede futbol gelişmiyor. Masa başında şampiyon belirlendiği sürece bu ülkeden bi sik olmaz.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
legendary
Fenerbahçe  1- 0  Kayserispor,
Bir Fenerbahçeli olarak utandım. Bu nasıl bir futboldur? Karşı taraf 10 kişi kalmasa işimiz zordu. Üst üste maçların etkisinden mi beceriksizlikten mi yoksa her zaman ki gibi GS ve BJK a kedi olan anadolu klüpleri, Fenerbahçe olunca aslan kesilmesi olayı mı...

Galiba hakemide kendinizden saydınız hocam benim bildiğim kayseri 2 kırmızı kart yemişti  Grin Grin Grin

İkinci kırmızı kart yedek kulübesindeki oyuncuya çıktı.
Ama Anadolu kulüpleri hakkında söylediğinin tam tersini düşünüyorum. Fenerbahçe'ye resmen yatıyorlar, Beşiktaş'la oynarken tüm güçleriyle mücadele ediyorlar. Galatasaray zaten konu dışı artık.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Fenerbahçe  1- 0  Kayserispor,
Bir Fenerbahçeli olarak utandım. Bu nasıl bir futboldur? Karşı taraf 10 kişi kalmasa işimiz zordu. Üst üste maçların etkisinden mi beceriksizlikten mi yoksa her zaman ki gibi GS ve BJK a kedi olan anadolu klüpleri, Fenerbahçe olunca aslan kesilmesi olayı mı...

Galiba hakemide kendinizden saydınız hocam benim bildiğim kayseri 2 kırmızı kart yemişti  Grin Grin Grin
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Fenerbahçe  1- 0  Kayserispor,
legendary
Penaltılar, kırmızı kartlar, şikeler, sonucu belli maçlar... böyle hükümete böyle federasyon ve lig yakışırdı zaten. Durmak yok yola devam. Smiley
legendary
Maçı almışız Grin
Tebrikler trabzon haftalar sonra şeytanın bacağını kırdı

Zar zor maçı aldı. Son günlerde izlediğim en kötü Trabzonspor performansıydı. Takımın fizik ve kondisyonu çok kötü. Adeta halı saha maçı havası vardı. Haftaya kimle oynayacak bakmadım fikstüre ama Trabzon'un karşısındaki takıma basıcam parayı.
Çarşamba günü BJK maçı var. erteleme maçı.
Bizimkiler fener şampiyon olmasın diye maçı verirler Grin
Cheesy

Kaç yıl oldu, hala bitmedi bu husumet, böyle giderse de bitmeyecek gibi görünüyor. Futbol sevgisi, "rakip takım düşmanlığı" na dönüyor günden güne  Sad

Beşiktaş normal futbolunu oynarsa Trabzon'a fark atar ama beni endişelendiren bu durumun tam tersinin olması. Galatasaray'ı Avrupa yarışında tutmak için Trabzon'u katleden federasyon şimdi Fenerbahçesi için aynı planı Beşiktaş üzerinden uygulayabilir. Zaten saçma sapan bir şekilde lisanslı iki stoperini oynatamayacak Beşiktaş bu maçta kayıp yaşarsa benim için hiç sürpriz olmaz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Maçı almışız Grin
Tebrikler trabzon haftalar sonra şeytanın bacağını kırdı

Zar zor maçı aldı. Son günlerde izlediğim en kötü Trabzonspor performansıydı. Takımın fizik ve kondisyonu çok kötü. Adeta halı saha maçı havası vardı. Haftaya kimle oynayacak bakmadım fikstüre ama Trabzon'un karşısındaki takıma basıcam parayı.
Çarşamba günü BJK maçı var. erteleme maçı.
Bizimkiler fener şampiyon olmasın diye maçı verirler Grin

Cheesy

Kaç yıl oldu, hala bitmedi bu husumet, böyle giderse de bitmeyecek gibi görünüyor. Futbol sevgisi, "rakip takım düşmanlığı" na dönüyor günden güne  Sad
hero member
Activity: 739
Merit: 500
Beşiktaş için zor maçtı puan kaybedebilirlerdi de bence çok önemli 3 puan aldılar

Zor maçı çok rahat aldılar. Tarihi farka gidebilecek maçtı, oyuncular gol kaçırma yarışı içine girdiler.
full member
Activity: 210
İlk yarıda Beşiktaş üstün oynadı. Tolga penaltı kurtardı, Rize'nin bir topu direkten döndü ama onun dışında tüm kontrol Beşiktaş'taydı. Oğuzhan kendine gelmiş gibi görünüyor. Kerim Frei hak ettiği formayı alınca neler yapabileceğini gösterdi. Gomez yine formsuz, kondüsyonu düştü sanırım son haftalarda. Geçen maç da formsuz diyorduk ama sonra 2 tane sallamıştı gerçi. Maç bu şekilde devam ederse 2'de devre 4'te biter hesabı olur.
Beşiktaş için zor maçtı puan kaybedebilirlerdi de bence çok önemli 3 puan aldılar
legendary
Kerim Frei maymun etti tüm Rizeli futbolcuları. Cheesy
Hakemin Koray'a "sana 2 kez kartlık pozisyonda kart göstermedim değerini bil beni zor durumda bırakma" hareketi maçın en komik anıydı. Smiley
legendary
İlk yarıda Beşiktaş üstün oynadı. Tolga penaltı kurtardı, Rize'nin bir topu direkten döndü ama onun dışında tüm kontrol Beşiktaş'taydı. Oğuzhan kendine gelmiş gibi görünüyor. Kerim Frei hak ettiği formayı alınca neler yapabileceğini gösterdi. Gomez yine formsuz, kondüsyonu düştü sanırım son haftalarda. Geçen maç da formsuz diyorduk ama sonra 2 tane sallamıştı gerçi. Maç bu şekilde devam ederse 2'de devre 4'te biter hesabı olur.
full member
Activity: 182
Rizespor v Beşiktaş Evinde iyi oynayan rize karşısında beşiktaş çok zorlanır ama kazanır diyorum.
Pages:
Jump to: