Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 17. (Read 64335 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
maç güvenlik sebebiylemi ertelendi yoksa seyircisiz oynama kararından sonra galatasaray bende sahaya çıkmam dediği içinmi ertelendi maç?
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Politik konulara girmek istemem ama sadece mantikli bir tweet`e denk geldim. Paylasmak istedim.

1-Bu haftaki tüm maçlar Ankara'da yaşanan terör  için yas nedeniyle ertelenmeliydi.
2-Bugün güvenlik sebebiyle maçın ertelenmesi doğru.

Bu sekilde bir tasla iki kus vurulabilirmis gibi duruyor. Bu tarih icin cesitli soylentiler dolasiyordu zaten. Teror`e pay birakilmadan hem onlem alinmis olunur hem de yas sebebiyle tum takimlara esit olarak erteleme verilirdi. Gerci o zaman da neden terore teslim olup korkuyorsunuz diye soylemler dolusurdu. Kolay degil. Allah birligimizi bozmasin.
full member
Activity: 182
Merit: 100
Fenerlılerın ıstedıgını oldu tebrık ederız azızenın ıstedıgı oldu ... macı seyırcısız oynatcaklardı galatasaray kabul etmedı mac ertelendı . 17.00 da stad kapılarını ac 17.15 te stadı bosalt haklınız nerdeydı mk . o zaman adama sorarlar dun besıktas macı neden oynanddı ıstanbulda dıe
içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsin sanırım orada bir eylem olsaydı da insanlar ölse daha mı iyi olacaktı futbol insan hayatından daha mı önemli ?
dun Besıktas macı neden oynandı ?? ayrıca ılk once seyırcısız oynatmak ısteyıp gs kabul etmeyınce ertelendı..? ayrıca guvenlık nasıl saglanamaz dunyaya rezıl olduk .yapcak adam oynancagı zaman yıne yapar kardesım
ya nerden biliyorsun bu maç için sağlam bir istihbaratın gelmediğini bu adamlar ister mi onca polis sabahtan görev yerini almış beklemiş demek ki  riske girmek istemediler Fransa- Almanya hazırlık maçında kileri unuttun mu güvenlik güvenliktir varsın bizim insanlarımız ölmesin varsın rezil olalım hiç önemli değil
hero member
Activity: 868
Merit: 502
Fenerlılerın ıstedıgını oldu tebrık ederız azızenın ıstedıgı oldu ... macı seyırcısız oynatcaklardı galatasaray kabul etmedı mac ertelendı . 17.00 da stad kapılarını ac 17.15 te stadı bosalt haklınız nerdeydı mk . o zaman adama sorarlar dun besıktas macı neden oynanddı ıstanbulda dıe
içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsin sanırım orada bir eylem olsaydı da insanlar ölse daha mı iyi olacaktı futbol insan hayatından daha mı önemli ?
dun Besıktas macı neden oynandı ?? ayrıca ılk once seyırcısız oynatmak ısteyıp gs kabul etmeyınce ertelendı..? ayrıca guvenlık nasıl saglanamaz dunyaya rezıl olduk .yapcak adam oynancagı zaman yıne yapar kardesım
full member
hero member
Activity: 868
Merit: 502
hero member
Activity: 826
Maçın ertelenmesi tam bir rezalet. Şehir dışından gelen o kadar insan var kaç bin tane mağdur yaratıldı. Bu nasıl bir güvenlik zaafiyetidir ki daha statları bile koruyamıyorlar?
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
eveet hayırlı uğurlu olsun derbi ertelendi . Haftayada fenerin bi maçı ertelensin bişi olsun Beşiktaşın yaşadığını bi yaşasında görelim nasıl şampiyon olacaklarmıs Cheesy

http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-galatasaray-fenerbahce-galatasaray-fenerbahce-2212971-skorerhaber/
legendary
Activity: 952
Şaka gibi ama sanırım gerçek bir haber.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanmasına karar verildi.
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik nedeniyle seyircisiz oynanacağı açıklandı.

Ve maç ertelendi.
legendary
Activity: 1554
Orospu çocukluğu parayla değil. Umarım bugün hakemler bile kazanmanızı sağlayamaz şerefsizler.
"Ligin ilk devresinde Beşiktaş maçında 3-2 yenildik. O maçı hakem Halis Özkahya yönetti. Ofsayttan gol verdi. Sonra döndü üçüncü golde Gomez, Alves'i çekti gol yaptı ve 3-2 yenildik. Üç puanı onlardan silin ve bize ekleyin. 'Maç berabere bitti.' deyin, bir puanı onlara bir puanı bize ilave edin puan durumunu görürsünüz."
legendary
Activity: 952

İsmail'e ofsayt çalınan ofsaytla uzaktan yakından alakası olmayan pozisyon. En sağdaki siyahlı futbolcu İsmail.

Penaltı verilmeyen açık el pozisyonu. Arkada bu pası gole dönüştürecek boş pozisyonda Beşiktaşlı oyuncu vardı.

Korner sırasında Atiba'nın formasından çekilerek topa yükselememesi ve muhtemel bir golü engelleyen penaltı pozisyonu. Hakemin gözü önünde olduğu halde bu pozisyona penaltı verilmedi.
sr. member
Bugün 20:00 da büyük derbi yaşanacak ama ne yazık ki terör tehdidinin altında kaldı. Galatasaray bu sezon çok kötü de olsa her zaman Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinin atmosferi farklı olmuştur. GS , Fenerbahçe'yi mağlup ederse ne kadar bu sezon kötü olurlarsa olsunlar taraftarın gözünü boyamaya yeter.

Galatasaray'ın taraftarı ancak Fenerbahçe'den alınacak bir 3 puanla azda olsa mutlu olur. Beraberlik durumu bile yeterli olur taraftar için Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bugün 20:00 da büyük derbi yaşanacak ama ne yazık ki terör tehdidinin altında kaldı. Galatasaray bu sezon çok kötü de olsa her zaman Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinin atmosferi farklı olmuştur. GS , Fenerbahçe'yi mağlup ederse ne kadar bu sezon kötü olurlarsa olsunlar taraftarın gözünü boyamaya yeter.
sr. member
Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi, biri Atiba'yı hakemin gözü önünde çektiler çalmadı. Bir diğeri Diego'nun eline çarpıp gol pasını engelleyen pozisyon. İkisi de çok netti. İsmail'in 5 metre geride olduğu halde çalınan ofsaytı ve son dakika Antalya'nın ofsaytı çok büyük hatalardı. Ülkemizde hakemler ya kötü niyetli ya başarısız maalesef.
Oğuzhan'ın Sosa'yla güzel paslaşması sonucu attığı golle maç 1-0 bitti ama daha farklı bir skor da olabilirdi.
Hakemlerin sorunu odaklanamamak bence. Hatta Toplum olarak ülkemizin en büyük sorunu odaklanamamak diye düşünüyorum. Hiçbirimiz yaptığımız işi düşünerek, planlayarak, yaşayarak yapmıyoruz. Ezbere yapıyoruz. Hakemler için de aynı durum geçerli diye düşünüyorum. Bunun sebebi de başta aileden aldığımız, sonrasında eğitim hayatımızda devam eden günü kurtarmak, işi layıkıyla yapmak yerine "yapıldı" dense yeter mantığı bence.
Şuanın sorununu çok güzel özetlemişsin hocam . Günü kurtarma peşinde olunca katliam oluyor resmen .
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Trabzon ve beşiktaş maçlarından güzel kazandım bugün.
Yarın da Fener'e basmayı düşünüyorum. GS&FB sisterhood sağolsun.

Besiktas`ta ust beklentim vardi olmadi. Ust olmasi galibiyetten daha garanti gorunuyordu bana, hata yapmisim. Fenerbahce maci icin kesinlikle seninle ayni fikirdeydim. Hatta yuklu girmeyi dusunuyordum. Fakat Braga macindan sonra kafamda bir soru isareti olustu. Takimin morali bozuldu ve acaba motivasyonlarini etkiler mi diye dusunmeye basladim. Tabi Galatasaray`da da moraller cok bozuk. Ama seneye UEFA sansi icin kazanmak zorundalar gibi gorunuyor. Sanki Braga malubiyetinden sonra bu macin dengeleri biraz degisti. Keyifli bir mac olur umarim.
sr. member
Activity: 448
Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi, biri Atiba'yı hakemin gözü önünde çektiler çalmadı. Bir diğeri Diego'nun eline çarpıp gol pasını engelleyen pozisyon. İkisi de çok netti. İsmail'in 5 metre geride olduğu halde çalınan ofsaytı ve son dakika Antalya'nın ofsaytı çok büyük hatalardı. Ülkemizde hakemler ya kötü niyetli ya başarısız maalesef.
Oğuzhan'ın Sosa'yla güzel paslaşması sonucu attığı golle maç 1-0 bitti ama daha farklı bir skor da olabilirdi.
Hakemlerin sorunu odaklanamamak bence. Hatta Toplum olarak ülkemizin en büyük sorunu odaklanamamak diye düşünüyorum. Hiçbirimiz yaptığımız işi düşünerek, planlayarak, yaşayarak yapmıyoruz. Ezbere yapıyoruz. Hakemler için de aynı durum geçerli diye düşünüyorum. Bunun sebebi de başta aileden aldığımız, sonrasında eğitim hayatımızda devam eden günü kurtarmak, işi layıkıyla yapmak yerine "yapıldı" dense yeter mantığı bence.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Trabzon ve beşiktaş maçlarından güzel kazandım bugün.
Yarın da Fener'e basmayı düşünüyorum. GS&FB sisterhood sağolsun.
sr. member
Activity: 448
legendary
Activity: 1554
Fenerbahçe Galatasaray maçı Beşiktaşın buğün kazanmasından ve üç puanı almasından dolayı Fenerbahçe için mutlak galibiyetin alınması gerektiği bir maça dönüştü bu da Fenerbahçeyi sitrese sokacak Fenerbahçenin işi gerçekten zor .

Normal şartlar altında oynadıkları futbola bakılırsa Fenerbahçe'nin 1-0 almasını bekleyebiliriz ama derbi havası ve saha avantajıyla farklı bir sonuç ortaya çıkabilir. Berabere bitsin dostluk kazansın. Smiley
full member
Fenerbahçe Galatasaray maçı Beşiktaşın buğün kazanmasından ve üç puanı almasından dolayı Fenerbahçe için mutlak galibiyetin alınması gerektiği bir maça dönüştü bu da Fenerbahçeyi sitrese sokacak Fenerbahçenin işi gerçekten zor .
Pages:
Jump to: