Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 18. (Read 64335 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Beşiktaş kritik bir galibiyet daha aldı .Fenerbahçe Galatasaray maçında puan kaybı yaşarsa önemli bir yara alır .Gelecek hafta Q7 nin olmayışı nasıl bir sonuç çıkarıcak orasını bilemeyiz ama frei Q7 nin yokluğunu aratmaz gibime geliyor.
full member
Activity: 210
Merit: 100
 Beşiktaş 1 - 0   Antalyaspor  maç sonuçu beşiktaş bir adım daha şampiyonluğa yaklaştı tebrikler.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000
Yine verilmeyen penaltılar. Smiley
Türk futbolunu hangi güç yönetiyor? Bu hakemleri kim ne amaçla görevlendiriyor? Güzel futbol oynayan takımları neden ödüllendirmek yerine cezalandıran bir sistem var?
newbie
Activity: 36
Merit: 0
Beşiktaş v Antalyaspor Antalya kolay kolay teslim olmaz bu maçta ama beşiktaş galibiyete yakın taraf benim maç tahminin 2.5 üstü veya ilk yarı 0 maç sonucu 1
Beşiktaşımız bugün çok farklı bir oyunla farklı kazanacak
full member
Activity: 210
Beşiktaş v Antalyaspor Antalya kolay kolay teslim olmaz bu maçta ama beşiktaş galibiyete yakın taraf benim maç tahminin 2.5 üstü veya ilk yarı 0 maç sonucu 1
sr. member
Activity: 448
Günün seçimleri:
Trabzonspor v Sivasspor - Double Chance Draw or Away @ 1.60
Beşiktaş v Antalyaspor - Asian Handicap Beşiktaş -2.5 @ 3.20
sr. member
Günün programı ve benim tercihlerim:
Osmanlıspor - Gençlerbirliği
Trabzonspor - Sivasspor
Beşiktaş - Antalyaspor

Bu hafta gençlerbirliği puan kaybı yaşar diye düşünüyorum.Sivasspor Trabzondan puan koparacak bu gidişle .Beşiktaş maçında ise üst daha mantıklı geliyor bana
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Trabzonspor - Sivasspor
Beşiktaş - Antalyaspor

Besiktas macini bende guzel bir banko olarak goruyorum. Ama sanki ust otnamak daha guvenli bir tercih gibi duruyor. BEsiktas agresif futbol oynamayi seviyor ve gollu mac olma ihtimali hep yuksek. Gerci son haftalarda cok fazla ust goremedik. Trabzonspor bu sefer kazanmak zorunda. Sansiz bir seson gecirdiler ve tehlike hattina yaklasmaya basladilar. Bir galibiyet alip rahatlamak zorundalar diye dusunuyorum. Genclerbiligi harika bir performans sergiledi son haftalarda fakat benim gorusum Osmanlispor macinda takilacaklari yonunde. Bu istatisgi surdurmeleri zor gibi gorunuyor. Bir maglubiyet beklemek mantikli olabilir ve Osmanlispor karsisinda bu olasiligi yuksek bir durum.
hero member
Activity: 826
Trabzonspor - Sivasspor
Beşiktaş - Antalyaspor
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Fenerli hakem Trabzon kazansın diye elinden geleni yaptı, ilk yarıda beşiktaşın penaltısını yedi,
Cavanda'nın geri pasına ceza sahasından serbest vuruş vermesi gerekiyordu. Devam ettirdi.

Yusuf'un Tolga'ya atmadığı gol tam komedi Grin Yusuf gibi teknik bir oyuncu kaleye 3-5 metreden topu havaya dikiyor, yedik bunu biz de;D

Beşiktaş defansı berbattı, İkinci yarı da biz es kaza gol atarız diye Cardozo'yu oyundan aldı Hami hoca.

Eğer hakem gerçekten tarafsız olsaydı ve maç önem teşkil etmeseydi o defansla maçı kazanabilir miydi? Hiç sanmıyorum. İlk yarıda oynanan maçı hatırlayın. 2-0 biz kazanmıştık.

Beşiktaş defansı berbat ama necip tosic stoperde olduğunda hiç gol yemediler herhalde komedi duruma bakarmısın Cheesy Tespitlerinde doğruluk pay yüksek hocam
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Eğer hakem gerçekten tarafsız olsaydı ve maç önem teşkil etmeseydi o defansla maçı kazanabilir miydi? Hiç sanmıyorum. İlk yarıda oynanan maçı hatırlayın. 2-0 biz kazanmıştık.

Quaresma'nın efsane golünü unutmuşsun. O tarz gol pek olmuyor halbuki ligimizde. Wink
https://www.youtube.com/watch?v=EebrntiyZ0k
Ahuhauhauhahua.
Doğru bak rüzgarın etkisiyle Q17'nin attığı orta/şut karışımı golü unutmuşum Grin
2010 yılında feneri şampiyonluktan eden BY17 golünü unutma Grin
Burak maçtan sonra orta kestiğini söylemişti hatta. 1:55'te gol https://www.youtube.com/watch?v=P1bIEGoz1ns
legendary

Quaresma'nın efsane golünü unutmuşsun. O tarz gol pek olmuyor halbuki ligimizde. Wink
https://www.youtube.com/watch?v=EebrntiyZ0k
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Fenerli hakem Trabzon kazansın diye elinden geleni yaptı, ilk yarıda beşiktaşın penaltısını yedi,
Cavanda'nın geri pasına ceza sahasından serbest vuruş vermesi gerekiyordu. Devam ettirdi.

Yusuf'un Tolga'ya atmadığı gol tam komedi Grin Yusuf gibi teknik bir oyuncu kaleye 3-5 metreden topu havaya dikiyor, yedik bunu biz de;D

Beşiktaş defansı berbattı, İkinci yarı da biz es kaza gol atarız diye Cardozo'yu oyundan aldı Hami hoca.

legendary
Activity: 1036
Ya şu trabzonspor ne berbat top oynuyor arkadaş geçen hafta mersinide hakem zoruyla yendiler bugünde beşiktaş topunu oynadı gitti düşsün gitsin şu trabzonda kurtulalım bütün anadolu takımları daha organize daha mantıklı daha düzgün top oynuyor Trabzon Kümeye Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Pası veren Kerimdi sanırım. Geç geldi galibiyet ama sonuç güzel oldu. Gomezin rekoru maç bir yana ben bir Beşiktaşlı olarak
Trabzon seyircisine ve yönetimine bugün maç öncesi her türlü hazırlık için 6. dakika da açılan pankart Umutu unutmamaları herşey için helal olsun diyorum.
Ne kadar büyük bir camia olduklarını tekrar gösterdiler tebrik ediyorum
sr. member
Sosa, Tolgay, Olcay o ne güzel goldü öyle. Smiley
Beşiktaş'ın bu sezon en iyi yaptığı şeylerden biri kontrataktan rahat pozisyon bulmak, Olcay da uzun süren şanssızlığını kırmış oldu gol atarak. Antalyaspor maçından beri gol atamıyordu.

O golü Tolgay'ın atmasını isterdim şahsen Trabzon'la malum bi husumetleri vardı Cheesy Ama iyi oldu Olcay'ın formuda yükselsin bu moralle Gökhan ne zaman dönecek belli değil formunda mı olacak döndüğünde bilinmez
legendary
Sosa, Tolgay, Olcay o ne güzel goldü öyle. Smiley
Beşiktaş'ın bu sezon en iyi yaptığı şeylerden biri kontrataktan rahat pozisyon bulmak, Olcay da uzun süren şanssızlığını kırmış oldu gol atarak. Antalyaspor maçından beri gol atamıyordu.
sr. member
Mario Gomez en formsuz döneminde bile golü bulmasını biliyor. Bu gol de Bülent Yıldırım'a gelsin. 19 golle gol kralı. Smiley

Çift santrofor oynatıcan abi biri Gomez ceza sahasının içinden ayrılmıyacak diğeride içine girmicek bak gör ne güzel oynarlar Cheesy Adam bildiğin ceza sahasının içinde ne yapması gerektiğini biliyor gerçi Q7 ninde payı yüksek Cheesy bunu yazarken olcay attı golü Cheesy
legendary
Mario Gomez en formsuz döneminde bile golü bulmasını biliyor. Bu gol de Bülent Yıldırım'a gelsin. 19 golle gol kralı. Smiley
full member
Activity: 182
Beşiktaş buldu golünü durum 1 0 dak 76
Pages:
Jump to: