Pages:
Author

Topic: Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2015/16 - page 41. (Read 64335 times)

full member
Activity: 160
Merit: 100
Fener gol atmadan maç bitmez. O kadar rahattım ki golün geleceğini biliyordum. Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
90+6 da koyduk hele şükür  Grin Nani maçı kurtardı yoksa takımda bi cacık yok.Yıldız çok takım oyunu yok gene kanser eder bu sene bizi bu takım.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Yine fenerbahçenin gol atmadan bitmeyeceği bir maç izledik Grin Ama antalyaspor bu golu haketti. Neredeyse yedekler gelip sahaya girip kendini yere atacaklardı. Zaman geçirmenin bu kadar boku çıkarılmaz. Futbolda en sinir olduğum şey.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Son zamanlarda pek takip edemedim futbolu, Beşiktaş ne yapacak bu sene bakalım, sizce ne olur Beşiktaşın durumu?

Bu sene de son 5-6 haftaya kadar şampiyonluk yarışı 3 takım arasında devam eder. Sonrası ne olur bilinmez.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
Son zamanlarda pek takip edemedim futbolu, Beşiktaş ne yapacak bu sene bakalım, sizce ne olur Beşiktaşın durumu?
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
75 dakika çok kötü oynadı Beşiktaş. Oğuzhan kilidi açamasa maç 0-0'a kitlenmişti. Ama 2 duran topla açılan kilit 2 kontrayla farkı yarattı. Son 15 dakikadaki futbolu maçın geneline yayabilirse Beşiktaş bu sezon çok başarılı olur.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Bu sene ilk 3 Beşiktaş, Trabzon, Fenerbahçe olur mu? Son 4 yılda 3 kez şampiyon olmuş Galatasaray kötü sezonunda bile ilk 3'ü bırakmaz herhalde.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Trabzonspor'un bu sene ilk 2'de olacağı kesin gibi (Eğer takım bocalamazsa). Bir de şunlara bakalım;
Beşiktaş: TD - Şenol Güneş, Trabzonspor efsanesi. 1'de 1 Trabzon
Osmanlıspor: TD - Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor'a gönülden bağlı.
Kayserispor: TD - Tolunay Kafkas, "canımdan çok sevdiğim Trabzonspor"
Bu 6 maçtan 18 puanı cepte Trabzonspor'un. (şimdiden yazalım bunları buraya).

(Aynı şeyler Beşiktaş, fener vs için de geçerli tabi, Şifo Mehmet'in Antalyaspor'u Beşiktaş'tan 1 puan bile alamadı 7 yıl boyunca Grin )

Teknik Direktörlere bakın kim kimden kaç puan alacak hepsi ortadadır zaten. Öyle fazla düşünmeye gerek yok.
legendary
 Puan kaybettiğimiz haftada cinconun yenilmesi ilaç gibi geldi  Grin Takımlar sezona hazır değil henüz 3 pas yapamıyorlar.
legendary
Galatasaray da garip şeyler oluyor. Yasin yedek başlıyor. Yenik durumda iken Burak oyundan çıkıyor. Tatil boyunca Galatasaray ı elinde oynatmış melo oyuna girince alkışlanıyor burak yılmaz çıkarken yuhalanıyor . Sneijder adama dirsek atıp üstüne birde kızıyor Cheesy
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
Trabzonspor bu ligde 3. olursa başarıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe lobisiyle, Beşiktaş kadrosuyla ilk 3'ü kimseye bırakmazlar. Bu sene Bursaspor kötü olduğu için Trabzon 4.lüğün en büyük favorisi.
Bir fenerbahçeli olarak konuşuyorum. Fenerbahçenin kadrosu güzel olmasına rağmen teknik adamda iş yok bence. Yaptığı kadrolar bir türlü tutmuyor. Sonra sağa sola saldırıyor.

Bencemi ? Allahın yunan liginde bile başarı elde edememiş bir direktor var takımda. Kimdir neyin nesidir. Belirsiz.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Trabzonspor bu ligde 3. olursa başarıdır. Galatasaray ve Fenerbahçe lobisiyle, Beşiktaş kadrosuyla ilk 3'ü kimseye bırakmazlar. Bu sene Bursaspor kötü olduğu için Trabzon 4.lüğün en büyük favorisi.
Bir fenerbahçeli olarak konuşuyorum. Fenerbahçenin kadrosu güzel olmasına rağmen teknik adamda iş yok bence. Yaptığı kadrolar bir türlü tutmuyor. Sonra sağa sola saldırıyor.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bursa son dakikada yenildi, Antalyaspor devreye yenik girdiği maçı çevirdi. Eto'o yine golünü attı. Lig çekişmeli olacak bu sene.
legendary
Bağırın ulan Şampiyon TRABZONSPOR diye.
Grin Grin

Rüyanızda görürsünüz  Grin
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Bağırın ulan Şampiyon TRABZONSPOR diye.
Grin Grin
legendary
 Gerizekalı gibi top oynadık.Dünyanın yıldızını al hala 3 pas yapama şaka gibi.Hepsi hayatından bezmiş gibi top oynuyorlar.
legendary
Bizim süper lig futbolcuları hakettiklerinin kat be kat üstünde para kazanıyorlar. Çoğunu mahalle maçında takıma almazsın. Yıllanmış teknik direktörlerden de kurtulmak lazım. Tek bildikleri katı savunma ve kontra atak. Bugünkü maçları izlerken gram zevk almadım. Sürekli pas hataları, son vuruşlarda beceriksizlik vs.
hero member
Activity: 490
Merit: 500
İlk haftadan yorum yapmak zor, izleyip görelim. Galatasaray bu hükümet olduğu sürece şampiyonluğun favorisidir. Erken seçim olursa oluşacak hükümete göre şampiyonluk şansları değişebilir.

Fazla Beyaz Futbol izlemenin zararları. Cheesy

Bahsedilen programı hiç izlemedim. Bunları bilmek için öyle programlar izlemeye gerek yok, maçları izlemek yeterli. Dün yapılanları maçı izleyen herkes gördü.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görüyoruz hakemleri yıllardır. Kendi evinde dahi bu kadar kolay katledilen başka bir takım yok dünyada.
Pages:
Jump to: