Pages:
Author

Topic: Starbucks Yönetim Kurulu Başkanından Kriptopara ile Ödeme Açıklaması - page 2. (Read 561 times)

jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Yazar burda fee ücretleri makul seviyelere indiği zaman ödeme yöntemlerine kripto paraları ekleyeceğiz demiş  Grin
full member
Activity: 224
Merit: 100
Mevcutta zaten çalışan kripto paralar starbucks'ın online app telefon üzerindeki uygulamasına entegre edilip sorun çözülür, problem bence bunu entegre etmekten ziyade kullanımın bir şekilde kanunsal düzenlemesi yoksa yapmak 1 günlük iş. Dünyada kaç ülkede faaliyet gösteriyor plot olarak bir şehirde başlayıp yaygınaşacaktır kısa zamanda, merak ettiğim hangi ülkede başlayacak, ne reklam olur  keşke biz önayak olabilsek. Türkiye'nin paha biçilmez bir reklamı olur bu sayede.
member
Activity: 105
Merit: 10
Fee nedeni ile bitcoinin kullanılmayacağını bu işin içindeki herkes tarafından bilinen bir gerçek. Muhtemelen ltc, x ripple , eth olur
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Bitcoinle ilgili ne zaman bu tarz bir haber çıksa zaten halihazırda kullanıma uygun olmadığını düşünüyorduk. O nedenle Starbucks’ın bitcoini bu listeye eklememesi normal, öte yandan böyle bir açıklama yapılmış olması genel olarak dijital paralar açısından güzel bir gelişme.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
Daha önce çıkan haberlerden geçen yıldı sanırım  Starbucks'un Bitcoinle ödeme almaya başladığını okumuş takdir etmiş, hatta Sturbucks Türkiye'yi de gelişime ayak uydurmadığı için kınamamış mıydık.
member
Merit: 12
Starbucks bitcoin ile ödeme alıyor diye daha önce haberler çıkmıştı demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali gerçekten bitcoin olmasada diğer coinler ile ödeme alacaklar
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Ödeme kabul edeceğiz vs. diyorlar da en sabit coinlerin bile fiyatları %10-%20 değişiyor,  anlık olarak mı belirlenecek hizmet bedeli? Bu durumda tüketici çoğunlukla zararda olacaktır.
jr. member
Activity: 120
Merit: 1
Yavaş yavaş Çok uluslu şirketler bu işe giriyor. O zaman diyor insan, acaba diye.. acaba bu koincikler gerçekten merkeziyetsiz bir sistem için mi?
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
howard shultz un sekreterinin omisego asia- pasific omise go town hall da plasmanın  ödeme olarak yapabilecekleri  konusunda bilgi aldığı yazıyor discord kanalında ama tabi bu haberler herzaman doğru olmuyor birisi yukardan almıs bize satmaya calısmak için yaptığı haberler gibi düşünsemde plasma nın ne olduğuna bakınca biraz da fikrim değişmedi değil bir küçük arastırma yapılmasında bence fayda var
member
Activity: 168
Zaten şu an yurtdışında kripto paraları plastik kart üzerinden kullanıp alışveriş yapmanızı sağlayan projeler mevcut.kripto para kabul etsede etmesede bu kartlarla kredi kartı kabul eden bütün işyerlerinden alışveriş yapabileceğiz.Starbuckstan reklam kokan bir hareket olmuş.
member
Küçük miktarlı ödemelerde bitcoin kullanmak mevcut durumda pek mantıklı değil zaten, fikir mantıklı bence.
Umarım bu haberlerin devamı gelir ve yaygınlaşır. İyi haberler duymaya ihtiyacımız var bu aralar Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Kendi icosunu başlatsa çok daha güzel olur hem kendi sistemlerine entegre bir sistem kurarlardı, ben olsam öyle yapardım açıkcası. Hem reklam yapmasına gerek yok
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Kötü haberler ile iyi haberler birlikte gelmeye devam edecek. Ama sonuçta dijital paraların ardından laf edenlerin sesi kesilecek. Starbucks kahve satışında coin kabul etmeye başlasın, gider ilk kahvemizi içer LTC ile öderim.

Aynı fikirdeyim :d Ödeme almaya başlasınlar da hele ödememizi direk Litecoin olur Ripple'la olur yaparız ve kahvemizi yudumlarız bir an önce
member
Activity: 154
Kötü haberler ile iyi haberler birlikte gelmeye devam edecek. Ama sonuçta dijital paraların ardından laf edenlerin sesi kesilecek. Starbucks kahve satışında coin kabul etmeye başlasın, gider ilk kahvemizi içer LTC ile öderim.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Aslinda bir suredir yasadigimiz uzucu olaylarin ustune bunlarin gelmesi beni mutlu ediyor daha cok kullanim yeri cikiyor . bazi bankalarin yaptigini duydugumuz ( ne kadar gercek emin degilim ama bunlari duymak bile kötü ) yaptiginiz islem yasal degil , islem iptal edilmistir , hesabiniz kapatilmistir, paranin calinmasi , btc soygunlari vb gibi ( su ana kadar ben rastlamadim ama bunlar insani urkutmuyor degil ) haberlerin ustune iyi haberler de geliyor bu mutlu edici
member
Activity: 308
Aklınca bitcoini dışlamış çokta önemli değil bence. Burada önemli olan starbucksın dijital paralarla ödeme almaları. Kağıt paralarının sonu geliyor artık.
member
Merit: 23
Life one ! Live it...
kesinlikle çok doğru bir karar ! Bitcoin fee ücretleriyle 10 adet kahve alırsınız
member
Activity: 294
Barış Özcan'ın da dediği gibi yıllar sonra bizden sonraki nesil bozuk paralara bakıp bu da ne ? Ne için kullanılıyor ? diye sorulabilir dedi. Düşündüğüm zaman bu şekilde kullanım artmaya devam ettikçe ve daha fazla geliştirilip  devletlerin de desteğini  aldığı zaman gerçek paranın yerini sanal para alacagini düşüniyorum
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Starbucks yönetim kurulu başkanı dijital para ile ödeme hududında açıklama yaptı. Artık Starbucks şubelerinden kahvelerimizi Bitcoin veya Litrcoin ile alabileceğiz.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Starbucks tüm dünyada şubeleri olan cafe. Bitcoinle ödeme konusunda hız ve fee ücreti sebebiyle haklılar. Bahsettikleri bir kaç kripto paranın hangileri olacağını merak ettim doğrusu. Kripto paraların zincir mağazalar tarafından kullanımı yaygınlaşmasına katkıda bulunacaktır.
Pages:
Jump to: