Pages:
Author

Topic: Starbucks Yönetim Kurulu Başkanından Kriptopara ile Ödeme Açıklaması - page 3. (Read 561 times)

full member
Activity: 476
Merit: 100
Bu haberden anlaşılacağı üzere blockcahin teknolojisi hayatımızın içine hızlı bir şekilde girecek. Burada bitcoini kabul etmiş etmemiş çok önemli değil bence. Artık dijital paralar hayatımıza girdi ve bunun geri dönüşü yok.
member
Activity: 196
Merit: 10
Herkes bir yerden payın almaya çalışıyor. Starbuck büyük bir firma bizim açımızdan iyi olur ama önemli olan artık her yerde kullanılabilmesi yakında her yerde geçeceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 224
Howard Schultz güzel bir demeç vermiş. Burada adam BTC'ye karşıyım dememiş sadece BTC ile ödeme almayacağız demiş. Bence de mantıklı bir hareket, kahve almak için BTC ödemek şu an için sıkıntı olabilir. BTC 10.000.000 birime bölünebilinen bir kriptopara birimi. Yani 10.000.000 Satoşi 1 BTC yapıyor. Starbucks satoşi üzerinden yani yine BTC üzerinden satış yapabilirdi fakat şu aralar 12.000 dolar civarında olan bir para birimini kullanan bir kişi kahve almak için Satoşi vereceğini düşünmüyorum. Çünkü BTC %1 dahi artış ya da düşüş gösterirse yaklaşık 120 dolar civarına takavül eder. Böylesine büyük bir para birimi yerine daha küçük bir coinin kullanılması daha mantıklı ve daha ayağı yere basan bir proje olur. Şahsen bu açıklamayı mantıklı buldum arkadaşlar.
full member
Activity: 316
Starbucks şirketinin adımı küçük görünebilir, ancak son bir ayda elektronik para ile ödeme kabul etme furyası başladığından beri ilgi kripto para borsalarına geldi. Aşama aşama herkes coin kullanana kadar kabuller devam edecek.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Daha da artacaktır böyle haberler gelişen teknolojiye firmalarda ayak uydurmak zorunda kalıyorlar Ve ileriye dönük yatırım olarak görülebilir
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Fee ücreti dolayısıyla doğal olarak kimse yanaşmazdı zaten Bitcoin ile ödeme işine ve boşuna yapılan bir girişim olurdu.Doğru bir karar vermişler.Çünkü henüz hazır değil Bitcoin şu an onun için.
full member
Activity: 721
Bitcoin zaten kullanılamaz mantıken fee ücreti içeceğin kahveden daha pahaloya gelebilir. Geçenlerde sahibinde bitcoin yazıp arama yaptım. Hiç nakit paraya geçmeden ev araba seçenekleri epey fazlalaşmış. Ekonomi genişliyor.
newbie
Activity: 280
   Bunlar daha başlangıç bu tip haberler çoğalacak ve blockchain teknolojisini daha çok firma kullanacaktır Hem daha güvenli hem daha pratik hem daha kazançlı olacaktır firmalar için
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
bitcoin'deki kesintiler düşmediği sürece pek bir işe yarayacağını sanmıyoru açıkcası he birazcık belki artık gösterebilir veyahut ilgi çekebilir bunun dışında ben pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Arkadaşların da dediği gibi su an için bitcoin kullanmak biraz saçma olurdu ki strabucksun amacı da zaten bu kar topu etkisini başlatan olmak . Dedikleri gibi reklama ihtiyaçları yok ama bunu başlatan şirketlerin arasında olması gayet iyi birşey . Bunu takibe devam etmek lazım ki kullanılacak olan kripto paralar zaman içinde daha hızlı değer kazanacak tek olması gereken kartopu etkisi ve kullandıkları kripto paralar
member
Activity: 98
The future is your Genome
Bence suan icin ethereum kullanilmasinda bir sakinca yok $0.1in altinda islem ucreti var 4gwei ile onay suresi yarim dakika ama 1 gwei ile gonderince 1 dk.

Katılıyorum size hocam insanların aklına direk bitcoinden alınan yüksek fee ücreti geliyor ama her coin için aynı durum geçerli değil.Geçtiğimiz günlerde 2gwei ile bile işlem yapabildim ve yaptığım bu işlem dakikalar içerisinde gerçekleşti.
member
Activity: 210
Bence suan icin ethereum kullanilmasinda bir sakinca yok $0.1in altinda islem ucreti var 4gwei ile onay suresi yarim dakika ama 1 gwei ile gonderince 1 dk.
member
Activity: 756
Merit: 17
Bitcoin'in kullanılmaması oldukça yerinde bir hamle olmuş çünkü bir kahve için kahve fiyatının 3 katı kadar komisyon ödemek gerçekten çok saçma olurdu.Yine de ben kripto paraların günlük hayatın bu kadar içinde olacak kadar gelişmediğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Herkes gibi benim de aklıma Ripple geldi, kesinlikle ödeme sistemi olarak Ripple'nin kullanılacağına inanıyorum önümüzdeki günlerde böyle bir şey olursa fiyatın yükselmesinde ilk fitil ateşlenmiş olur. Ben tekrar +2 dolar seviyelerine gelmesini bekliyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Eğer Bitcoin olsaydı da insanlar 5 Türk lirası kahve için 60 Türk lirası fee ödemek zorunda kalırdı dolayısıyla ben daha çok Dogecoin ve Ripple gibi düşük transfer ücreti ve yüksek hız sağlayan kriptoparalarla ödeme kabul edeceklerine inanıyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
bence kripto dünyasında olanlar için iyi haber umarım ripple da eklerler
member
Activity: 462
Bitcoin zaten akıllı bir seçim olmazdı. Gerekli fizibilite çalışmalarını yaptıktan sonra bakalım hangi coinde karar kılacaklar ve ne kadar uygulayabilecekler
member
Activity: 224
Merit: 11
Şu an icin zorda reklam olarak guzel bir hamle olmus gerci reklama da ihtiyaclari yok ama iste erken davranmak istemisler demek ki
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
Bitcoin'in volatilitesi zaten çok yüksek ve fee ücretleri inanılmaz derece de üst seviyede bunun şu an için mantıklı olmadığını eminim onlarda görmüştür. Daha detaylı düşük fee ücretli bir şey yapılabilir.
newbie
Activity: 39
Darısı diğer şirketlerin başına, bunlar iyi gelişme gerçekten. Bir de bu adımları atan şirketlerin lehine bir durum her türlü, bence bunu yakın zamanda bir çok şirket anlayıp sıradan geçmeye başlayacaklar.
Pages:
Jump to: