Pages:
Author

Topic: Starbucks Yönetim Kurulu Başkanından Kriptopara ile Ödeme Açıklaması - page 4. (Read 561 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
Gunluk kullanimda, ornegin Starbucks gibi, suanki para birimlerinden hangisi kullanilabilir?
Dusuk veya sifir islem ucreti ve aninda transfer gibi.

Ripple, Stellar i acikliyor gibi sanki ama onlar daha cok uluslararasi transferlerle alakali oldugundan, olurmu olmazmi acaba.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Güzel haber, kripto paraların artık günlük hayata entegre edilmesi gerekiyor ki balon diyenlerin ağzına kürekle vurabilelim Smiley
newbie
Activity: 85
Bence global çapta değil de Türkiye çapında kripto paraları kartlı sisteme geçirebilecek olan ilk sistem çok güzel kazanacak. Global çapta zaten bunun çalışmaları başladı. Bu şekilde çok rahat kullanılabilir bu paralar.
newbie
Activity: 122
Coin sistemi çökecek diyenlerde artık yavaş yavaş bu fikirlerinden vazgeçmeye başladılar
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Evet şuanda işlem ücreti ve müddeti açısından pek müsait olmayabilir kullanmaya ama ileri ki zamanda bu gibi dünya çapı markalarda uygulanmasını bekliyorum
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Bitcoin zaten mevcut haliyle kullanılamaz. Ama bazı kripto paralar kullanılırsa kahven hazır olana kadar işlem zincirde onaylanabilir. Görünen o ki ileride coin'leri bozdurmaya gerek kalmayacak.
member
Activity: 532
Merit: 29
Starbucks'ın eski CEO'su ve şu anki yönetim kurulu başkanı Howard Schultz, kahve zincirlerinde ödeme yöntemi olarak kullanılmak üzere güvenilir kriptopara birimlerinden birkaçının kullanılacağını fakat bunların içinde bitcoin olmayacağını açıkladı.

Howard Schultz, blockchain teknolojisinde potansiyel gördüğünü de belirtti.

https://www.cnbc.com/2018/01/26/starbucks-schultz-a-digital-currency-is-coming-but-wont-be-bitcoin.html

Starbucks gibi dünyanın dört bir yanında şubesi olan ve kendi kitlesini oluşturmuş bir kahve zincirinin, ileride kriptopara ile ödeme kabul edeceğini açıklaması çok iyi bir haber. Bu durum diğer kahve zincirlerinin yanında, gıdadan başka bir çok sektöre kadar büyüyerek bir kartopu efekti etkisi yaratabilir. Kriptoparaların hayatımıza girişini bu tarz girişimler daha da hızlandıracaktır.
Pages:
Jump to: