Pages:
Author

Topic: Starbucks'ta Bitcoin ile ödeme dönemi başladı - page 3. (Read 7951 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Kahve içmek için milletin sıra beklediği yaptığı bir kaç kahve espresso ve filtre kahve haricinde toz (kimyasal) kullanarak sağlığa son derece zararlı fakat ne hikmetse bir çoğunun gittiği starbucksta ödeme yöntemi olarak bitcoini de sistemlerine dahil etmesi bitcoinin sistem Block chain  alt yapısının günlük hizmet alanında uygun olmadığı görüşündeyim, Block chainde bekleyen işlem sayısı btc de çok yüksek , btc nin lightininge geçmeden bu sorun düzelmeyecektir.
Kesinlikle katılıyorum , ülkemizde bu kadar popüler olan Starbuck diğer gelişmiş dünya ülkelerinde popüler değil,baktığınızda şu an bitcoin ile kendi reklamını yapmaya çalışıyor.Biz bile işlem yaparken transferlerde saatlece beklerken bir kahve alacaksın ödeme için 2 saat bekleyeceksin hiç mantıklı değil.
member
Activity: 350
Merit: 11
Kahve içmek için milletin sıra beklediği yaptığı bir kaç kahve espresso ve filtre kahve haricinde toz (kimyasal) kullanarak sağlığa son derece zararlı fakat ne hikmetse bir çoğunun gittiği starbucksta ödeme yöntemi olarak bitcoini de sistemlerine dahil etmesi bitcoinin sistem Block chain  alt yapısının günlük hizmet alanında uygun olmadığı görüşündeyim, Block chainde bekleyen işlem sayısı btc de çok yüksek , btc nin lightininge geçmeden bu sorun düzelmeyecektir.
member
Activity: 350

dün denedim olmuyormuş sanal cüzdan açtırdılar ona da kredi kartıyla para yükledim. ama yakında gelir..
full member
Activity: 224
Merit: 100
Reklamın iyi kötüsü olmaz diye boşuna dememişler, komisyon oranları, işlem süresi düşünüldüğünde pratikte en azında bugün için uygulama tarafında pek sahiplenmeyeceğini düşünsem de reklam değeri oldukça yüksek, bu tür fırsatları balina firmalar kaçırmaz.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
yaşasın ne güzel bir haber diyeceğimde.bitcoinle ödeme de yapmıyorum,starbucks'a da  gitmiyorum Cheesy
newbie
Activity: 224
Merit: 0
reklam için yapılmış bir çalışma.onlar da biliyorlar; bitcoinle uğraşan kimse böyle değerli bir şeyi gündelik harcamalar için kullanmaz..
member
Activity: 336
Merit: 11
Zaten markalasmissin hala da reklam olarak bitcoini kullanmak degisik. Kimse o transfer ucretiyle kahve icin bitcoinle odeme yapmaz bence. Amaci sadece reklam.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bitcoinin etinden sütünden faydalanmayan şirket kalmadı maşallah, teker teker sırayla Bitcoin lafını kullanarak şirketlerinin değerine değer katıyorlar, Bitcoin'in biz küçük yatırımcıya da çok kazandıracağı günleri iple çekiyorum, görürüz umarım.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Benim düşüncem boyle gelişmeler artmaya başlarsa ortalıkta iş başına çalışan madenci değil maaşla calisan madenciler olmaya başlayacaktır. Bunun için özel ofisler kurulup iş daha da ciddiye alınacaktir
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Starbucks'ın Bitcoin ile ödeme almaya başlaması olumlu haberini öncesinde ve sonrasında başka şirketler tarafından da elektronik para ile ödeme kabul etme süreçlerine dair açıklamalar geldi. Gelişmelerin gittiği yön giderek daha fazla şirketin kripto alanına yatırım yapması.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Tüm başlığı okuyamadım ama bunun doğruluğu belli mi değil mi halâ net değil sanırım, niye bu başlık buna rağmen bu kadar popüler anlamıyorum. Tamam güzel reklam falan ama gerçekten uygulanıyor mu çok merak ettim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Dünyanın neresinde uygulanıyor bu anlamış değilim. Türkiyede olmadığı kesin, avrupada da görmedim. Varsa rastlayan bilgilendirsin Smiley
member
Activity: 70
Kahvenin ücretini ödeyene kadar akşam olur. Transfer zamanı çok uzun. Nakitle kasadan anında ödüyoruz. Starbucks hayırlı bir iş yaptı ama sorunları aşması içim çalışma yapacak.
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
beklediğimiz sıra yetmiyor bi de ödeme için beklicez başka işimiz yokmuş gibi Cheesy
member
Activity: 98
Starbucks pek sık ziyaret ettiğim ürünlerini tercih ettiğim bir marka bütün dünyada şubeleri var bana heyecan verici geliyor 100'den fazla ülkede müşteriler Kripto para kullanarak Starbuckstan alış veriş yapacaklar
full member
Activity: 252
Merit: 100
Reklam olsun olmasın işe yaradı. Starbucks dünya çapında olan ismini tekrar hatırlattı. Aslında Starbucks'ın kripto paralar ile ödeme almaya ihtiyacı yok, zaten cirolar çok yüksek.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Çokta meraklıydık starbucks'a gitmeye zaten gitmiyorumda işimde olmaz artık herkes bitcoin lafını kullanarak bedava reklam peşinde inanın başka bir şey yok.  Almayın şöyle kıçırık yerlerden kahve.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Fee ücreti olayına tam olarak çözüm getirilmediği sürece çok fazla ilgi görmeyebilir bu uygulama.Bu ücreti düşürmeye yönelik çalışmaların devam ettiğini duymuştum.Umarım bir an önce buna bir çözüm bulurlar.Yoksa insanların bir kahveye ödeyecekleri fiyat normalden fazla olacak.
full member
Activity: 980
Merit: 207
starbuck dünya geneline yayılmış, belir bir kalite ortaya koymuş bir marka, tabi ki bunun btc ye bir faydası olacaktır.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Starbucks başladı ise diğer firmalarda sırasıyla bitcoin ile ödeme almaya başlayacaktır Bu da demek oluyor ki bitcoin de artışa geçecektir
Pages:
Jump to: