Pages:
Author

Topic: Starbucks'ta Bitcoin ile ödeme dönemi başladı - page 6. (Read 7951 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Kurumsal firmalar bitcoin i kullanmaya devam ettikçe hem değer artışı olacak hem de yaygınlaşmaya devam edecektir
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Bu ne zamanın haberi, hatırlıyorum forumda daha önce bundan epey bahsedildiğini. Net olarak uygulamaya geçtiğini sanmıyorum en azından türkiyede görmedim.
newbie
Activity: 4
Starbucks ile kazıklanmanın sınırı yok desenize. Her türlü para birimi ile alırım aklınızı diyor. Adamlardaki fırsatçılığın sınırı yok, biz kırıntıları toplamaya çalışırken bunlara bile göz dikmişler adeta.
member
Activity: 108
Merit: 10
Starbucks 2 liralık kahveyi 11.50 liradan satıyor. Birde BTC vermemi bekliyor.
member
Activity: 196
Bu şekilde düşük ücretli işlemler için ödeme yamak nasıl olur beni düşündürüyor. Türkiyede henüz uygulamaya geçilmemiş ancak böyle bir uygulama olsa bile kahve için harcar mıyım bilemedim Cheesy
member
Activity: 84
Merit: 11
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bak bu süper haber işte Cheesy Her gün gittiğim Starbucks'da çalışmak için artık yanımda para taşımaya gerek kalmadı Cheesy Bu tür haberler geldikçe geleceğin geldiğini daha da hissediyorum. Dijital para teknolojisinin gelişmesine tanık olmak, yaşlandığımda torunlarıma anlatacak olmak güzel bir his. Umarım bu tür haberlerin devamı gelir.
newbie
Activity: 126
işte güzel bir haber daha btc ye olan inanç giderek artıyor, geleceği gören firmalar erken davranmaya ve bu fırsatı kaçırmamaya gayret ediyorlar. tebrikler starbucks.
full member
Activity: 252
Merit: 100
Starbucks şirketinin ödeme alması btc değeri açısından anlam ifade etmez. Kocaman alışveriş, ticaret, oyun ve teknoloji firmaları var. Bunlar kabul etsin görelim. Bitcoini kahve satın almak için almadım.
full member
Activity: 201
Bugün için tercih etmem bekletirler üstüne, oturması için daha zaman var biraz reklam kokuyor gene firmanın ismini ön plana çıkartıyorlar medyada haberlerde başka bir anlamı yok satış pazarlaması sadece.
full member
Activity: 333
Starbucks‘tan kahve, sandviç veya kek alanlar, Bitcoin cüzdanı  iPayYou.io kullanıyorsa btc ile ödeme yapacak. Diğer gıda zincirleri rüzgara kapılıp aynı cihette karar alır artık.
jr. member
Activity: 188
Merit: 8
heryer teker teker bitcoinle ödeme alma devrine geçiyor haberlerin güzelliğine bakın
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
2016’dan beri burada duran bir başlık ve herhangi starbucksta  şu an btc ile ödeme yapılabildiğini görüyor musunuz? Veya bu haber halâ geçerli mi o bile belli değil. Neyse bu başlığı hortlatarak +1 posta sebep verdiniz tşk.
member
Activity: 196
Benim pek hoşuma gitmedi sistemleri. Kullanıcıyı yoran işlemlere benziyor. Kripto paraları kullanmak için daha iyi hızlı ve kolay bir sistem olması gerekir. Bana göre Türkiye'ye gelse bile cok tutulacağını sanmıyorum. İşlemler ile uğraşıcam yerde hesabıma para çekerim aynı işlem.
newbie
Activity: 58
Pek tercih ettiğim bir yer olmasa da iyi bir hamle. Helal olsun Starbuck's.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Gerçekten ülkece geriyiz, bu tip haberleri bile geriden takip ediyoruz, burada önemli olan starbucks değil, böyle dünya çapında dev bir firmanın btc olarak ödeme alması.
newbie
Activity: 98
Starbuks bu alımı çok daha önce yapabilirdi ama ona rağmen yine de yeni sisteme geçti çinko starbuks a gidenler genelde genç insanlar
full member
Activity: 308
Evet ülkemiz hep böyle gelişmeleri geriden gelerek takip ediyor.Böyle büyük bir firmanın Bitcoin ile ödeme kabul etmeye başlaması çok büyük haberlerden biri sonuçta.
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
Francaising baımından bile teknoloji olarak baya geride olduğumuzu bu haberden öğrenebiliriz saygı değer arkadaşlar =) Ne olur sanki bir kere de olsa herkesten önce biz yapsak
full member
Activity: 252
The Standard Protocol - Solving Inflation
Hoş gelişmeler bunlar mc donalds burger king gibi yerlerde başlarsa şaşırmayın Cheesy
newbie
Activity: 77
iPayYou platformu ayrıca çeşitli markaların hediye kartlarını satın almaya da izin veriyor. Böylece Bitcoin ile satın alınmış dijital hediye kartını, mağazada ödeme için kullanmak mümkün.Cidden çok güzel bir gelişme İPayYou platformu gelişmeleri ile şaşırtıyor beni.
Pages:
Jump to: