Pages:
Author

Topic: Starbucks'ta Bitcoin ile ödeme dönemi başladı - page 4. (Read 7951 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
1 liralık kahveyi 10 tl ye türkiyede satanlardan ne beklersiniz ki ? ben içmiyorum davsiyede etmiyorum  üstüne bitcoin ile ödeme getirdiğinde kesinti ücreti ne olacak eder heralde bir kahve 50 tl
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
türkiyede bu uygulamaya kısa zamanda geçilmesi zor görünüyor ama sevindirici haberler artık hayatımızın tammen içinde bu da popüleritesinin her geçen gün daha da artmasına neden oluyor
newbie
Activity: 28
Merit: 0
haber gerçekse süper olmuş yavaş yavaş başka şirketlerde geçer bu sisteme
newbie
Activity: 224
kahve içtikçe bitcoin kazansaydık olurdu ama bitcoinlerimi kahve için falan bozduramam.10 lirallık kahve gelecekte bana kim bilir kaça patlamış olacak  Grin
member
Merit: 10
Neden degeri oldukca yukselecek belki 1M dolari bulacak birseyi kahce icmek icin harcayayim sacmaliktan baska birsey degil bence.
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Transfer üzretlerinin yüksek olmasından dolayı insaların Starbucks'ta içtikleri kahveyi Bitcoin ile ödemeyi tercih edeceklerini zannetmem meraktan dolayı tercih eden olabilir belki
member
Activity: 84
Gambling Investment Fund
Türkiyede olmadıktan sonra ben ne anladım bu işten Smiley)
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bitcoin mevcut sistemiyle devam ederse bir kahve parasina bir kahvede transfer ucreti odenir ama litecoin ve ethereum icin tamamen uygun bu fikir
newbie
Activity: 98
Böyle olmasını isterim amasadece starbuck için omasın ülkede kullanılsın bence bitcoin ama daha bitcoin'i bilmeyen çok insan var tutucağını düşünmüyorum bitcoin okadar yaygın değil daha .
newbie
Marketlere kadar yayilmasi cok da kolay olmayacaktir bence. Cunku islem hizinin artmasi gerekiyor ve transfer ucretlerinin dusmesi. Bunlar gelistirilmedikce kullanimi kolay olmayacak.
newbie
Activity: 182
Hayatımıza hızla girmeye başlayan bitcoin ile ödeme de reklam yapmak isteyen firmalar öncelikli olarak buna el atmaya başladı . Şimdilik çok kullanılır mı orası kesin değil ama bir süre sonunda bunu (belki Türkiye için olmaya bilir ama) marketlerde bile kullanacağız
member
türkiyede olması zaman alır. hatta uygulama bence bazı pilot yerlerde başlar ankara istanbul gibi şehirlerde. ilçelerde başlayan bir uygulama olmaz. sanırım devletin kriptoparalarla ilgili sergileyeceği tutum belirleyici olacaktır.
member
Activity: 308
Dünaya çapında ki firmaların btc güvenerek alış verişe başlaması btc nin tahtını iyice güçlendiriyor. Btc nin balon olduğu tezinde bulunanların tezi de çürümeye başladı bu habreler sayesinde.
member
Activity: 266
Bitcoine ve arkasındaki teknoloji blockchanie güvenen şirketler hızla kendilerini btc ye adapte diyorlar. Özellikle dünya çapında firmaların bitcoin le alış verişe başlaması btc ye olan güveni iyice arttırıyor.
jr. member
Merit: 2
Eger transfer ucretlerini hallederlerse harika olabilir. Bu durum daha da yayginlasacaktir.
newbie
ilgilenmiyorlarmış ne güzel cevap olmuş  Grin her zaman ki gibi sizi iplemiyoruz demişler  Grin tabi ki türkiye'ye de gelecektir ama tabi ki ilk sırada değil..
full member
Merit: 100
Başlığı ilk gördüğümde bunun bizim ülkemizde uygulanmayacağını düşündüm. Ardından yorumları okuduğumda öyle olduğunu gördüm. Bu uygulamanın ülkemize gelmesi uzun süre alır.
member
Activity: 154
Kahve için transfer ücreti alınmasın. Gider içerim.
member
Activity: 490
100 liraya kahve içeceğiz sanırım Smiley Düzeltin ulan artık şu transfer ücretlerinide şu haberleri daha sık duyalım. Millet bir el atıyor prim yapıyor sonra bir mantığı kalmıyor.
member
Activity: 84
Starbucks, Twich, Microsoft, KFC ardından Amerikalı ve Çinli iki gıda devi şirket Bitcoin ile ödeme yaparak Blockchain sistemi üzerinden ticaret yaptılar. Bu alım ve satım geleceğe dair mesajlar verdi.
Pages:
Jump to: