Siz sanırım Stratis'i ya başka bir coin ile karıştırdınız ya da yanlış bir analiz yaptınız. Stratis şu ana kadar bu kadar yüksek potansiyel taşıyıp şişmeyen sayılı coinlerden birisi. Mayıs Pump undan önce 3 USD olan, ATH'si 9.7 USD olan bir coin. Bu fiyat ile Stratis'e şişmiş demek anlamsız, tekrar gözden geçirip yorum yapın derim.
oo baya arastirma yapmissin ya bravo. Mayista 3 dolardan 1 ay once nekadarmis peki? 6 ay once nekadarmis? 2016 sonunda alanlar suan bu dip dedigimiz fiyatlarda X100 kar ile satiyorlar. Ben stratisi baska bir coinle karsilastirmadim ama senin hicbir fikrin yok.
Bu piyasada hiç bir projeye aşık olmam, yatırımı yapıp kar beklentime gelince çıkarım. Umarım sen yanılırsın zira ben ilk 50 içerisinde yer alan altcoinlerden STratis'i patlama yapacak 3 coinden birisi olarak görüyorum. Ancak bu çok şişti demen ile Bitcoin 2 dolar olsun alırım diyen tayfadan farkın kalmıyor. Sürekli yükseliş eğiliminde olan bir piyasada sağlam bir proje ve ekibi olan, beklentileri yüksek her coin için fiyat sönüktür, bunu bu başlık altında birlikte izleyip görelim.