Pages:
Author

Topic: Süper Lig 2017/2018 Sezonu - page 12. (Read 8375 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
August 06, 2017, 06:19:03 PM
Galatasaray'la Fenerbahce'nin olmadigi sezonda Basaksehir'den zor sampiyonluk alip Super Kupa'yi Konya'ya veren Besiktas'i ne buyuttunuz he.seneye görecez bakalım hatta haftasonu antalya macını merakla beklıyoruz Cheesy
hero member
Activity: 896
Merit: 630
August 06, 2017, 01:29:38 PM
çoğunluk besiktaslı gibi bu forumda.kişisel olarak bu yıl hic bir beklentim yok takımdan.dursun gidene kadar yeminliyim gitmicem hic bir maçına.az briaz baskette iyiydik ondada bu yıl sıfırı tuketicez gibi.ergin yok kaptanı ezeli rakibe kaptırdık..koskoca klubun dustugu hale bakarmısınız..
o kadar karamsar olma .galatasaray o kadar kötu oynamaz.yenı gelenler işi ciddiye alırsa sonuna kadar gdrz.sampıyon olurmuyuz %33 sansıımz vardır

ben açıkçası o kadar iyimser olamıyorum.butun rakiplerimiz avrupada olacak belki ordan bi + mız olabilir gibi.tudora güvenmiyorum.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
August 06, 2017, 01:21:46 PM
bu senede agır favoriyiz..oturmus bir kadromuz,hocamız deneyimli yeni transferler gıcır..kimse hayallere dalmasın.
ya arkadas su besıktaslıların öz guvenlerı gercekten muhtesem.oyıkı 2 sene sampıyonuz oldunuz.artık sonsuza dek tek agır favorı olursunuz sıze göre

siz cimbomlulardaki kibir  de hic bir taraftarda yok sanırım.daha elenmenizin ustunden 2 hafta gecmedi hala kendinize %33 sans veriyorsunuz.bu yıl lig belli hocam %90 sampiyon oluruz kalan %10 da cook buyuk sakatlıklar hakem hataları vs ile fener olur.kendimizi kandırmayalım:)
hero member
August 06, 2017, 01:17:06 PM
bu senede agır favoriyiz..oturmus bir kadromuz,hocamız deneyimli yeni transferler gıcır..kimse hayallere dalmasın.
ya arkadas su besıktaslıların öz guvenlerı gercekten muhtesem.oyıkı 2 sene sampıyonuz oldunuz.artık sonsuza dek tek agır favorı olursunuz sıze göre
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
August 06, 2017, 01:13:44 PM
hero member
August 06, 2017, 12:40:29 PM
çoğunluk besiktaslı gibi bu forumda.kişisel olarak bu yıl hic bir beklentim yok takımdan.dursun gidene kadar yeminliyim gitmicem hic bir maçına.az briaz baskette iyiydik ondada bu yıl sıfırı tuketicez gibi.ergin yok kaptanı ezeli rakibe kaptırdık..koskoca klubun dustugu hale bakarmısınız..
o kadar karamsar olma .galatasaray o kadar kötu oynamaz.yenı gelenler işi ciddiye alırsa sonuna kadar gdrz.sampıyon olurmuyuz %33 sansıımz vardır
hero member
Activity: 896
Merit: 630
August 06, 2017, 12:11:00 PM
full member
Activity: 420
Merit: 100
August 06, 2017, 10:28:15 AM
Bu sene Malatyaspor şampiyonnn
full member
Activity: 286
Merit: 100
August 06, 2017, 10:15:17 AM
Fenerliyim ama Lens i aldığı için bu senede favori beşiktaş.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
August 05, 2017, 03:33:19 PM
Beşiktaş'ımız yine bu sene şıkır şıkır maşallah .

Zevkli bir lig geçecek bu sene.
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
August 04, 2017, 08:59:15 AM
Bu yıl çok iyi forvetler yarışacak. Negredo, Adebayor, Van Persie, Gomis, Eto'o, Wagner Love, Kone... Tüm üst düzey takımlarda dünya yıldızı forvetler var. Ligin izlenme oranlarını artırmak için bol gollü maçlar izletecekler. Yayın hakkının Bein Sports'a geçmesi bunda etkili olmuştur. Sonuçta maçlar çok iyi savunma yapıldı, ceza alanına otobüsler çekildi diye izlenmiyor. Herkes gol görmek istiyor ve bu istek bu sezon fazlasıyla karşılanacaktır.
newbie
Activity: 21
Merit: 0
August 04, 2017, 08:31:38 AM
Yalnız Galatasaray'a ne olmuş öyle ya. Geçen seneden sadece kalede Muslera ve orta sahada Selçuk kalmış. Bütün takım baştan aşağı yenilenmiş adeta. Galatasaray belki bir sürpriz yapabilir. 🙄
Galatasaray bu sene tam bir sürpriz olacak neredeyse takım tamamen yenilendi ama dikkat çeken nokta galatasaray çok para harcadı ve ellerinde sadece Türkiye ligi var eğer başarı gelmezse ekonomik olarak seneye çökeceklerdir
valla adamlara yazık kariyerlerini bitirdiler. ahlarını almasa bari diyeceğim ama gs ye olan olmuş. adamlar avrupayı düşünmüyor lige yukardan bakıyorlar takımı hiç düşünmüyorlar. bu gerçekten taraftar için büyük hayal kırıklığı ve vicdan azabı. gönül verdikleri takımın durumu kötü.
umarım yönetim değişir ve aklı başında kişiler gelir. bu bataklıktan kurtarırlar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
August 04, 2017, 08:21:11 AM
Yalnız Galatasaray'a ne olmuş öyle ya. Geçen seneden sadece kalede Muslera ve orta sahada Selçuk kalmış. Bütün takım baştan aşağı yenilenmiş adeta. Galatasaray belki bir sürpriz yapabilir. 🙄
Galatasaray bu sene tam bir sürpriz olacak neredeyse takım tamamen yenilendi ama dikkat çeken nokta galatasaray çok para harcadı ve ellerinde sadece Türkiye ligi var eğer başarı gelmezse ekonomik olarak seneye çökeceklerdir
sr. member
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
August 04, 2017, 08:17:57 AM
newbie
Activity: 21
Merit: 0
August 04, 2017, 08:13:45 AM
beşiktaş işi götürüyor yine. yaptığı yerinde transferler ne kadar istekli ve iddaalı olduğu belli. ama galatasaray parayı bulmuş fakirler cayır cayır harcıyor. geleceğe yatırım yapmıyorlar. avrupa defteride kapandı. istedikleri gibi borç yapıyorlar. Shocked
hero member
August 04, 2017, 08:05:17 AM
Şu son transferlerden sonra beşiktaşın karşısında durabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. Bireysel güçte ne kadar oyuncu toplasanız da takım olmak başka bir şey. Ve şu an beşiktaşa baktığımızda yüzler gülüyor, motivasyonları çok yüksek
2 sene sampıyon oldunuz ya karsısında durcak takım yokmus.görcez bakalım
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
August 04, 2017, 06:58:32 AM
Şu son transferlerden sonra beşiktaşın karşısında durabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. Bireysel güçte ne kadar oyuncu toplasanız da takım olmak başka bir şey. Ve şu an beşiktaşa baktığımızda yüzler gülüyor, motivasyonları çok yüksek
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
August 04, 2017, 04:47:46 AM
Bu yıl banko Fenerbahçe şampiyon olur fakat bu yıl lig de çok çekişmeli olur diye düşünüyorum. Avrupada gs yok lige asılır bjk oturmuş kadrosu mutlu mesut ekibiyle geride kalmaz trabzon ve başak şehir gene korkulu rüya olur .

Şaka herhalde veya ironi yapıyorsun şu anki mevcut kadroyla ilk 3 ü zorlar anca şampiyonluk hayal sadece kaldıki transfer en az 4 oyuncu alınması lazım şu takıma dünkü Graz maçındaki oyunu görünce uefa gruplara bile kalamaz diye düşünüyorum.
Tek bir maçla değerlendirme yapacak olursak yanılırız kaldı ki transfer sezonu henüz bitmiş değil ve öyle görünüyor ki Fenerbahçe iyi transferler yapacak , uefa gruplarına kalamaz demişsin bu bana göre bir tahminin ötesinde temenni gibi geldi Smiley benim fikrim fenerbahçe gün geçtikçe daha iyi olacak ve dün gördüğümüz fenerbahçenin kat kat üstünde futbol oynayacak ve gerek ligde gerekse uefa da  başarı sonuçlar alacaktır.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
August 04, 2017, 03:34:18 AM
Bu yıl banko Fenerbahçe şampiyon olur fakat bu yıl lig de çok çekişmeli olur diye düşünüyorum. Avrupada gs yok lige asılır bjk oturmuş kadrosu mutlu mesut ekibiyle geride kalmaz trabzon ve başak şehir gene korkulu rüya olur .

Şaka herhalde veya ironi yapıyorsun şu anki mevcut kadroyla ilk 3 ü zorlar anca şampiyonluk hayal sadece kaldıki transfer en az 4 oyuncu alınması lazım şu takıma dünkü Graz maçındaki oyunu görünce uefa gruplara bile kalamaz diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
August 03, 2017, 10:11:07 AM
bu yıl bizi zorlasa bi tek fener zorlar gibi Smiley
Pages:
Jump to: